Golfky Cybex Ruby

• Fotoalbum (59)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
99
15.9.10 23:07

A vynikne ti aspon obleceni maleho :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
15.9.10 23:11

No vidis, to jsem uplne zapomnela, ze ma vysouvaci rukojeti, ja to nepouzivam, tak jsem na to zapomnela! Ale to jen tak nejake golfky nemaji, nastavitelnou vysku madla :)
Tak se na nej klidne prijet ke mne podivat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fejz
15.9.10 23:37

Praha?

Madame, ty jsi odněkud z Prahy, že?

• Citovat
  • Upravit
954
16.9.10 09:38

Jj Praha 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
16.9.10 10:29

Fejz, tu si všichni tykají 8-) :palec:

taky doporučuju topaz :) jj, ty vysouvací rukojeti jsem zmínit zapomněla..
dazzle je dobrý, líbí se mi, k vidění je na osmičce, AAA kočárky u Ládví (aspoň před 14 dny tam byl)
Nuna je podle mého designovka a ne pořádný kočárek.. ty kolečka jsou tak pidi, že se stydím je nazývat kolečkama..

šířka sedáku byla stejná jako u callista a teď si zaboka nevzpomenu.. :-?

Madame, víš co, ty mi taky dáváš.. prootže já furt čekám, jetsli někdo nebude prodávat callisto, nejsem si jistá, že chci nové.. a normálně jsem o tom topazu začla uvažovat… :mrgreen: černý je hezký, ona je to spíš tmavě antracitová barva a myslím ten polštářek je takový hodně tmavě šedý, ne?
ale pak si zas říkám, drž se svého kopyta, od loňské kolekce jsem chtěla zkusit callisto a já narozdíl od tebe prodej kočárku nemiluju :-P co jednou vyberu, u toho zlstávám… :)

jinak s tím trog. máš pravdu, jak jednou začneš, fakt se musí brát, to je pravda,.. já jen psala, že se ve většině případů vlastně dávat vbec nemusí.. jen že je to běžná místní praxe krvácení do 12tt= utrogestan + max. ascorutin.
každopádně moc držím place!! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
16.9.10 10:49

Nataško jestli chceč, je klidně Topaz tvůj :mrgreen:
Je to přesně ta barva, jaká píšeš :palec:
Beru Utroš a ještě právě ten Ascorutin, ale ten vůbec nevím na co je 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
16.9.10 12:34

ascorutin je vlastně směs rutinu a kys askorbové (vit C), ovlivňuje příznivě propustnost kapilár (malinké cévy) - zvyšuje jejich pevnost a normalizuje propustnost. většinous e dává při krvácivých poruchách, nedsotatečnosti žil dolních ončetin, střevních zánětech spojených s krvácením do stolice apod., používá se hodně. dává se právě i na krvácení v počátcích těhotenství.
mně letos hodně pomohl na krvácení z dásní..

s topazem se ještě rozmyslím :) je fakt, že mě to hrozně láká :mrgreen: rozhodně ho kvůli mě nedrž, to ne, když budeš mít kupce, prodej..
sakryš, musím vyrazit na čerňák, mrknout na ně vedle sebe :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
16.9.10 12:47

jo a koukám, že jsi se u callista ptala na autosedačku.
jde na něj mAxi cosi a jejich aton. musí se koupit jejich adaptéry, přímo na cybex, prodávají je v babystaru. musí se ale sundat celý potah, adaptéry se zacvakávají (zasouvají) do stejného místa, kam se zasouvá sedák…

já pořád přemýšlím.. a tak mě napadlo, třeba mi poradíte vy :)
mám to vymyšlené asi tahle: mám speediho, jako terénní kočár (se svým mužem ho prostě potřebuju :)), v plné výbavě. nechala jsem si ho po Vojtovi. kočár je to lehounký, podvozek jen 10kg, ale má právě obří pneumatiky a blbě se mi zvedá do kufru a posouvá po protiskluzové plastové krytce kufru.. děs.. takže proto chi ještě jeden kočár, který se bude lehce skládat a nandavat do kufru. a bude kompatiblní s autosedačkou. puvodně jsem chtěla i s korbou dreami,ale to už vím, že callisto není.. :( nicméně, když se na sedak položí obyč taška abc design za 1000,–, je z něj i tak krásný kočár pro miminko! po okolí budu jezdit speedim, ale do auta bych měla cybex.

no a ted ten problém :mrgreen:
callisto 2010 - musí se sundat celý sedák, abych nacvakla autosedačku.
2009 - nemusí se sundavat, ale zase si člověk ničí potah autosedačkou, kterou nacvakává na adaptér, ale leží na potahu..
2010 má překlápěcí boudičku a jinou barvu konstrukce a materiál je UV 50 a takový snadněji omyvatelny.
topaz má rozpojenou rukojeť ale obří kola a krásnou cenu :-P
na druhou stranu, callisto má jednoduchá kola, super aretaci na přední kola a spojenou rukojeť, což s druhým dítětem za ruku asi dost využiju..

co vy na to??????? napadá vás něco?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
16.9.10 13:27

Nataško tak to je opravdu na tobě, to se snad moc poradit nedá :think:
Oba kočárky, jak Topaz, tak Callisto jsou super a oba mají nějaké pro a proti.
Callisto se téměř nedá sehnat bazarové taky jsem na něj koukala…
Jasné, držet ho nebudu, stejně dnes večer odjíždím na Slovensko a vracím se za týden nebo dva, tak si to můžeš v klidu do té doby rozmyslet a pak se třeba rozhodnout. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fejz
16.9.10 13:32

Já t fakt nechci komplikovat, ale...... :think:
http://www.eshopkarlik.cz/…_picture.asp?…

• Citovat
  • Upravit
Fejz
16.9.10 13:35

Madamecrazy: tak to se mi hodí. Jedu v pondělí na týden na služebku, taky na SK, chtěla jsem to vyřešit tenhle týden, ale když budeš pryč, tak jsem získala čas a rozhodnu.
Prosímtě, ještě dotaz, já jsem to nějak btw přečetla, ale už si to nepamatuju přesně: ty máš ten kočár z Babystaru, že?

Šťastnou cestu!

• Citovat
  • Upravit
10482
16.9.10 13:58

hihi, si ani nemyslím, že by se dalo poradit-říct, jednoznačně tenhle.. :mrgreen: to taky neumím, ale umím napsat, co bych brala já.. :) takže mi jde spíš o takové hlasování, co byste koupily vy být mnou z těch tří :) nic jiného, :wink:

právě, že ideální kočár neexistuje :mrgreen: :-P a i přesto ho tvrdošíjně všechny hledáme :mrgreen:

ten Red castle se snad ani v čr neprodává.. 8-o jinak celkem rukojeti kopie dazzlu.. no nevím, žabíkům já moc v kvalitě nevěřím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fejz
16.9.10 14:52
Nataša píše:
takže mi jde spíš o takové hlasování, co byste koupily vy být mnou z těch tří :) nic jiného, :wink:

No já bych koupila asiiiiiiiiiiii......................VŠECHNY TŘI! :mrgreen: :mrgreen: :cert:

Už jsem byla nastartovaná, že jedu k Madame pro kočár, abych to stihla, než odjede, a v tom mi kámoška napsala, ať se přijedu k ní podívat na Nunu - POOOMOOOOOC!!!!! :zed:

• Citovat
  • Upravit
99
16.9.10 16:03

Natasko,
jsete jednou bych potrebovala poradit, myslis teda, ze v cybexu topazu nebo callistu by ten muj 28mesicni kluk vypadal blbe? Zase jsem se divala na ten overstock.com a zase tu lonskou kolekci slevnili- topaz $93 a callisto $135. Ze mi to tak neslevnili predtim, nezjsem zacala s tim nakupem cybexu :cry:
Co myslis?
Diky, Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
16.9.10 21:11

Peti, myslím, že blbě by nevypadal.. když se do callista vlezl v poho můj Vojta, kterému budou už brzo tři… :) a sedáky jsou stejné.. myslím, že by blbě nevapadal…

díky za rady :mrgreen: já dokonce přemluvila muže, že se se mnou pojede v sobotu mrknout do babystaru :mrgreen: tak třeba to rozlouskne on :D

Fejz - vítej do klubu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
klidně se podívej u kamarádky na Nunu, než se madamecr. vrátí, času dost :) a pak uvidíš… mezitím můžeš jako my všechny řešit, co bude nejlepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí