Golfky Cybex Ruby

• Fotoalbum (59)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
99
1.9.10 22:09

Nevim, kde bere ty ceny tento prodejce, protozr tam ma napsane, ze posila pres klasickou postu- USPS
 http://cgi.ebay.com/…260501220699?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
4.9.10 18:39

Madamecrazy, děkuji za fotečky Rubyho :palec: Tak ty budeš mít taky miminko v dubnu? No tak to moooc gratuluji :kytka: No, abych byla upřímná, pořád si s tím kočárkem (golfkama) lámu hlavu. Taky mě už napadlo, jestli má vůbec smysl nějaké golfky kupovat, ale asi jo. Sice mám bříško zatím malé, ale už teď cítím, že mi MC Mura dává více zabrat než normálně, takže by mi lehčí kočárek bodl 8-) Navíc uvažuji i tak, že by pak do budoucna golfky zůstaly pro mimi a Mury bych se vzdala. Ach jo, ale vybrat ty správné golfky, to se zdá nad moje úsilí :oops: No, až na nějaké zajímavé natrefíš, tak mi dej vědět, ju? Potřebuji nějaké od cca 1 roku, lehké, skladné, kvalitní… Asi bych toho chtěla moc, že? :mrgreen: Jinak já ten tandemový kočárek mít nemůžu, protože bydlíme ve 4.patře a jezdíme výtahem, do kterého se sotva vejde Mura.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
5.9.10 01:07

Ahoj a kdy mas termin??
Ja prodavam ten Silver Cross Dazzle, podle nas tady na diskuzi jeden z nej ;) Tak jestli chces, poslala bych ti fota, tady je jedna… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
5.9.10 09:50

Ahojky :-) Mám termín 15.4.2011 - dle výpočtu z netu; dr mi ještě termín neřekla :mrgreen: Jinak ten SCD je nádherný, fakt že jo. A za kolik ho prodáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
5.9.10 10:58

Já bych měla mít termín 29.4. taky dle výpočtů z netu. Jinak Julinka se narodila 28.4. a já mám narozeniny 14.4. tak uvidíme, jak to vyjde ;)
Tady je odkaz na můj inzerát :palec:
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
5.9.10 11:26

Tak jsem zkoukla tvůj inzerát, jenže bohužel jsem nebyla sama - viděl to i manžílek :mrgreen: Počítal, že po Muře, za kterou jsme dali 20 tisíc, si pořídíme golfky za cca 2 tácy :lol: No, ještě s ním zkusím promluvit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
5.9.10 11:46

Hmmm, tak promluva byla… a výsledek??? Strop 2 tisíce, ach jo… :-? Tož tak to mi akorát tak vyjde na ten Ruby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
5.9.10 18:21

Jéé to je škoda, už jsem si říkala, že by šel kočárek do dobrých rukou ;)
Tak snad Ruby udělá dobrou službu, ale jak říkám, je spíše pro starší dítko, od 18 měsíců a výš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
9.9.10 18:13

Ahojky,
vsimla jsem si v diskuzi o cybex callistu, ze jsi vyzkousela a ze ti i maly do nej pekne vesel. Ja mam zase nutkani, nasla jsem na strankach overstock.com cybexy za super ceny, sice ta lonska kolekce, ale topaz za $102 a callisto za $149. Tak si rikam, ze madlo sice ne na opirani, ale aspon nejake. Zkousela jsi i s malym jezdit v callistu? Jak v nem vypadal?
Moc diky, mej se hezky, pa Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
9.9.10 19:39

Peti tak mám doma ten Topaz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
9.9.10 20:49

Ahojky,
no vis zes me ani moc neprekvapila :lol:
Tak to jsem moc rada, protoze ty jsi jedina, ktera mi ty kocarky ted muze srovnat. Potrebovala bych vedet, jestli je lepsi topaz nebo dazzle. Mam tady moznost koupit pry jako novy dazzle z Miami za $130 a nebo za $100 novy topaz. Tak co myslis? Ktery je lepsi?
Diky moc za radu,
 Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
9.9.10 20:49

Ahojky,
no vis zes me ani moc neprekvapila :lol:
Tak to jsem moc rada, protoze ty jsi jedina, ktera mi ty kocarky ted muze srovnat. Potrebovala bych vedet, jestli je lepsi topaz nebo dazzle. Mam tady moznost koupit pry jako novy dazzle z Miami za $130 a nebo za $100 novy topaz. Tak co myslis? Ktery je lepsi?
Diky moc za radu,
 Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
9.9.10 20:51

Dazzle se mi moc libil, jedine co mi prislo lepsi byly rukojete na cybexech. A jak jsou na topazu vysouvaci, nehybaji se do stran jako u toho maclarenu xt?
Diky,
 Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
9.9.10 23:15

Peti Dazzle uz jsem prodala, ale taky mi tam vadily ty rukojeti, protoze clovek proste pak porad kopal za chuze do kocarku a kdyz ne, tak byl takovy shrbeny cely. U Topazu, aspon co jsem ted zkousela, to vuuubec nehrkalo, ty rukojeti, jsou fakt hodne pevne!
Peti ale co na to manzel, uz nedavnojsi psala, ze zadny novy kocarek nesnese a ted uz je to zase asi druhy od te doby, neuskrtil te jeste ;)
Ja si ten Topaz nenecham, chtela jsem ho jen vyzkouset…vidis, skoda, ze proste nebydlis tady, uz jsi ode me mohla mit Dazzle i Topaz :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
9.9.10 23:24

Juli v Topazu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie