Golfky Cybex Ruby

• Fotoalbum (59)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Fejz
15.9.10 02:17

Dazzle nebo nějaký Cybex?

Holky, vy jste fakt střelené, to se nedá! Snažila jsem se přelouskat, co šlo, ale sedím tady celý večer a stejně z toho nejsem moudrá…moudřejší.
No nic, tak se zeptám jako tele: mám kluka 14 měsíců, 13 kilo a pomaličku 90 cm, nechodí. Máme dobrý sporťák, Hartan VIP, ale všude jezdím autem a mám malý kufr a ten Hartan je, díky prostoru pro děcko, hodně rozměrný a otravuje mne to skládání (musím ho i rozebrat na korbu a podvozek), když chci jen vyběhnout do obchodu nebo na poštu nebo do práce po schodech…no znáte to. Dřív jsem si dávala na podvozek od Hartana vajíčko, ale už máme větší sedačku (mmch: u sedačky Cybex jsem nějak nepochopila zavírání - zdá se mi nepoužitelná), takže prostě...............potřebuju lehký a hodně a lehce skladný golfáč.
Původně jsem uvažovala o Haucku Run Sun, takovém tom za tisícovku - dvě tyčky, hadr a stříška, ale nadchlo mne, že existují kočáry do 18 a více kg, napadlo mne koupit něco lepšího a na dýl.
Loni jsem se zamilovala do Cybexů (mám jejich klokanku a jsem z ní nadšená) jenže se v nich absolutně nemůžu vyznat a mezitím jsem objevila Silver Cross, kde se mi líbí Fizz a hlavně - HLAVNĚ - Dazzle.
A třetí značka ve výběru je Nuna Buggy.

Tak, a teď babo raď, nebo spíš baby raďte - vím, že přesně v těchto značkách jedete, jak jsem se dočetla, tak takhle velké kluky máte taky, všechno jste vyzkoušely - dokážete mne nějak zorientovat?

Díky moc za jakékoliv shnutí, výcuc, radu…

Na oplátku dám tip na univerzální slunečník na jakýkolic kočárek - mají je v Babystaru na Černém Mostě, a teď dokonce i v nějaké slevě si za 150,–. Má takové čelisti na šroubek, jdou připevnit na kulatou i plochou tyčku.

• Citovat
  • Upravit
Fejz
15.9.10 02:28

Pozn.

Ještě si sem dám poznámečku jako zaregistrovaná, abych vás zítra našla. :) Dobrou noc!

• Citovat
  • Upravit
99
15.9.10 05:59

Ahojky,
ja jsem zase zkoncila u dazzlu, co se tyce cybexu, vyzkousela jsem onyx a ruby. Ruby nevyhovoval kvuli polohovani a v onyxu uz maly vypadal divne, ten bych rekla, ze je pro mensi deti. Muj maly meri 93cm, ale byl mu spis uzky, jinak teda s nim jel i zatacel skvele. Co vim, tak topaz a callisto jsou co se sedacky tyce o 1cm sirsi. Ale nevidela jsem na vlastni oci, tak nevim. Jinak cybexy doporucuji, moc hezke vzhledove, super pohodlne rukojeti. Jen bych rekla, ze tak do dvou let.
S golfkama je to tezky, u kazdych je neco dobreho a neco spatneho.
Dazzle je porad v Miami, tak nemuzu ohodnotit, jak v nem bude ten muj ted vypadat, prece jenom od dubna vyrostl. Ale ma hodne vysokou operku zad a o to mi hlavne slo.
Tak jeste nazor Klarky a Natasky, ty maji vice zkusenosti s kocarky v CR!
Preji hodne stesti a hlavn moc nepremyslet, jinak to spatne dodpadne!
Pa Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
15.9.10 06:02

Fizz jsem mela a ten je moc prtavy, myslim, ze na vase podminky docela nevhodny, opravdu jen na jizdu po obchode. Koupila jsem si ho kdyz jsem jeste mela dazzle a jak je manzel vedle sebe uvidel, tak jsem ho ani nemohla vyzkouset venku a hned se prodaval. Ani jsem nestihla vyfotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
15.9.10 06:25

Uz mame pul jedny tak jdu spat, ale jeste me napadlo, madamecrazy prodava novy topaz za super cenu. ma vetsi kolecka, je odpruzeny a ma madlo. Na onyxu jsou odpruzena jen zadni a predni trochu rachoti.
Jeste jsem se vsech holek chtela zeptat, jestli nektera videla quinny senzz ve skutecnosti. Na fotce nic moc, ale libil se mi na youtube a ma i docela dobrou necekane vetsi sedacku- sirka 34cm, delka za 47cm a prcka delka 23cm. Konstrukce jako zapp, jen teda drahy.
Tak pa a dobrou!!!!
 Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
15.9.10 08:47

Ahoj Fejz :mavam:
My jsme fakt blázni tady, ale to je normální :mrgreen:
Já jsem osobně vyzkoušela právě Cybex Onyx, Ruby, Topaz, Silver Cross Dazzle, Maclaren Quest co so golfek týče.

No a je to tak, že například Ruby je fakt pro starší dítko, jak už jsme tady s Nataškou několikrát psaly, nejdřívě od 18 měsíců, je nepolohovací, ale nachvilku se v něm dítko i vyspinká, je super ovladatelný a lehký, ale zase má hodně malá kolečka, která nezvládnou menší terén, sníh apod.

Co se týče Onyxu, mě tedy moc nenadchl, jelikož přední kolečka nejsou odpružená a opravdu dost hrkají, prostě takové plasťáky. Má super polohování zádíček, jako všechny Cybexy, ale jinak Onyx u mě tedy nic moc.

Pak jsem právě měla/mám Cybex Topaz, to je oproti Onyxu fakt rozdíl, sice má kolečka větší než Onyx, asi největší, co jsem u golfek viděla, ale zase jsou odpružená všechna a kočárek projede bez problémů i nerovnostma a troufám si říct i sněhem :palec:
Jinak Topaz má oproti ostatním ještě madlo, sice měkké, ale je tam a i tak se Juli o něj opírá, no a má právě trošku širší sedačku. Váží stále jen 7,5 kg.

Dazzle byl úžasnej, ale už jsem ho také prodala, protože mi vadily ty rukojeti, nevím, jak jsi vysoká, já mám 168 cm a byly na mě šíleně vysoko. Někdo píše, že je to o zvyku, ale mě z toho prostě bolely ruce a pak ještě ty rukojeti jsou jakoby stočené před kočárek, takže člověk občas nakopává košík :-P
Jinak je Dazzle krásný, také má okolo těch 7 kg, je nádherně zpracovaný, má super polohování, je měkkce posltrovaný a má celkem prostorný košík, do kterého se ale nedostaneš, když dítě spí…nejde se tam dostat ani ze strany..
Takže Dazzle jen pro hodně vysoké rodiče, já jsem si prostě nezvykla.

Jak už tady psala Péťa, tak ten Cybex Topaz prodávám je týden starý a v plné záruce tady v ČR. Kupovala jsem si ho, protože byl za super cenu, ale nakonec musím sehnat jiný kočárek, kvůli druhému miminku v bříšku :srdce:

Kdybys něco potřebovala, klidně napiš, mám spoustu fotek všech těhle kočárků :palec:
:mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
15.9.10 08:48

Nataško a jaký byl důvod krvácení? Mně našla doktorka v pondělí uvnitř hematom, takže to bude asi z toho…ale to víš, jsem z toho neklidná, to jsem u Julinky neměla… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fejz
15.9.10 09:49

Hmm....

Tak jsem to redukovala na Topaz a Dazzle. Topaz je podstatně levnější a Dazzle se nedá sehnat, i když se mi pořád líbí nejvíc.

Madame, a jakou barvu máš toho Topaze? Nemáš náhodou ten s těma zlatýma tyčema? Z toho jsem úplně odpadla, ale tady ho vůbec neměli (což mne nepříjemně překvapilo, protože Cybex je taková napůl česká firma - proto je taky upřednostňuju - a prý nám dávají speciální nabídky :(). Áaach… http://www.kindermarket.com.ua/…/15999_0.jpg

No nic, konec snění - takže, prosímtě Madame, jakou máš barvu a za kolik ho chceš prodat? Zajela bych si ho vyzkoušet na Čerňák.

• Citovat
  • Upravit
Fejz
15.9.10 10:03

Hm....2

Teď koukám na ten bílý, nevypadá to moc „rusky“? :( Ach jo, dostaly jste mne..... :D

Neuváženě jsem koukla na nějaké stránky a ještě jsem našla tohle: http://www.laredoute.fr/…gePopUp.aspx?…
Naštěstí ale stojí 300 EUR, takže ho (asi) nechci… :D

• Citovat
  • Upravit
Fejz
15.9.10 10:07

Giordani

Ještě vám sem dám kočár, který jsem si chtěla koupit minulý týden v Itálii, měla jsem ho vyhlídnutý z webu, ale nesehnali jsme ho: http://www.giordanibaby.it/galleria.php?…
Chtěla jsem ten červený s bílýma tyčkama, nadchlo mne to skládání (i vzhled).

Madame,
ještě k tomu Cybexu: někde jsem čtla, že nemá „deštníkové skládání“ - já teda nevím, co to je, ale na té diskusi se tvářili, že je to to nejhorší, co může člověk dostat a že je to prudce nakažlivé. Jak to tedy je s tím skládáním, prosímtě? Malý je dost živoučký, složím ten kočár jednou rukou, drže v druhé ruce kabelku, ve třetí klíče a ve čtvrté živou ještěrku?

• Citovat
  • Upravit
Fejz
15.9.10 10:08

Giordani

typ Worldwide

• Citovat
  • Upravit
954
15.9.10 11:24

Topaz má klasické deštníkové skládání, jako většina golfek, a určitě ho složíš jednou rukou ;)
Na ten se zlatým rámem jsem taky koukala, ale přesně jak píšeš, přijde mi mos „ruský“ :mrgreen:
Já mám toho Topaze v černé barvě a prodávám ho za 3200,– je úplně nový.
Tady je fotečka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
15.9.10 11:25

Ten Giordani se mi tedy moc nelíbí :think: a hlavně já italským kočárkům nevěřím, přijdou mi takové rozvrazené a levně provedené :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
15.9.10 16:55

Ahojte holky,
tak to poprve vidim bily topaz, je to podle me hruza, totalne neprakticka bila barva a vypada to strasne, pochybuji, ze nekdo koupi. Na ceske podminky je ten Klarcin cerny super. A ten italsky kocarek mi pripadne barevne jak pro panenky, ale chapu, ze kazda mame jiny vkus, ja jsem docela na ty modernejsi kocarky, ale u cybexu se mi moc libi ta svetle seda konstruknce a bile sirsi rukojete, opravdu moc super na ovladani. A pokud ma maly jen 14 mesicu, tak je i opravdu ten topaz pro nej pohodlny, krasne vypolstrovany a polohovani neni jak u dazzlu na pasek, ale jako u peg perega, velice kvalitni. Ja bych doporucovala topaz, pokud chces golfky!
Pa Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
15.9.10 16:55

Ahojte holky,
tak to poprve vidim bily topaz, je to podle me hruza, totalne neprakticka bila barva a vypada to strasne, pochybuji, ze nekdo koupi. Na ceske podminky je ten Klarcin cerny super. A ten italsky kocarek mi pripadne barevne jak pro panenky, ale chapu, ze kazda mame jiny vkus, ja jsem docela na ty modernejsi kocarky, ale u cybexu se mi moc libi ta svetle seda konstruknce a bile sirsi rukojete, opravdu moc super na ovladani. A pokud ma maly jen 14 mesicu, tak je i opravdu ten topaz pro nej pohodlny, krasne vypolstrovany a polohovani neni jak u dazzlu na pasek, ale jako u peg perega, velice kvalitni. Ja bych doporucovala topaz, pokud chces golfky!
Pa Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4