Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nataško ja právě nevím, ten Quest je o dost lehčí než Dazzle a určitě se i lépe ovládá. Právě že na Dazzlovi mi paradoxně trošku vadí to, jak je prostornej, protože Juli je v těch velkých kočárcích taková ztracená
lépe se cítí v menších rozměrech a Dazzle mi přijde že má i hrozně vysokou zádovou opěrku a tím pádem hodně nahoře stříšku..
Jinak X-Run je fajn, ale teď na brusle nebyl moc čas, takže jsem s ním moc nejezdila a do města je nepraktický ![]()
Ahojky,
ja ted taky pokukuji po tech questech, nemaji sice tak vysokou zadovou operku, ale na sirku je vetsi nez treba onyx a nosnost je opravdu vyborna. Jinak madame crazy, ty to mas jinaci nez my s Nataskou, ty mas malou princeznu. Ja bych urcite radila maclaren quest, libi se mi vice ta lonska kolekce, ale kolecka jsou hezci u toho noveho- ono jsme si vsimla, kolecka se vlastne lisi u quest mod a u quest sport. Ten sport ma hezka kolecka, ale barevne se mi zase libi ten mod, tak nevim, ale dazzle bude urcite moc velky, vsak jsi sama psala, ze i v onyxu mala litala. A co se ovladani tyce, tak vaha ditete dela taky rozdil, ten muj ma 16kg a co jsem zkousela v obchode, tak onyx jel hladceji nez quest.
Tak pak napis, jak ses rozhodla.
Ja bych brala ten dazzzle hned zpatky, nemuzu tu nikde ani sehnat novy, no jestli bys prijela, mohla bys mi ho dovezt, co? ![]()
Holky, mejte se hezky!!!
Peta
hmm, to mi fakt nedošlo..
nějak jsem pořád myšlenkově v těch obřích dětech, co máme my
takže sis vlastně odpověděla sama, že Mclaren je lepší ![]()
Madame crazy,
jeste me k tem questum napadlo, co jsem videla tak ty dvojbarevne quest spot maji takovy divny, jako semisovy potah na sedacce, tak nevim, jak to vydrzi, mne se ten material moc nelibi, ale nevidela jsem tu fialovou. Ale zase kdybys potrebovala madlo, tak by ti to sede sedelo. Nevim, tezko poradit, zalezi i jak je to cenove?
Mej se hezky, napis, jak to dopadlo,
Peta
To jsem zase ja, jen jsem si prohlizela dukladne ten sedofialovy quest a vsimla jsem si, ze uz ma tu cast, ktera se musi zakryt jinou, takze nebere prstiky! A je to ve tvaru kolecka, podobny design jako kolecka,no vypada to fakt z dukladneho prozkoumani smrncovne. Mne se ty kryty hrozne nelibi, priznam se, za na onyx jsem je nenasadila, vypadalo to k te crvene a sedym tycim hrozne. Tak treba ho i vylepsili po jinych strankach, on to tak maclaren ma, vim ze od roku 2008 neco zmenili s brzdama, o 2011 nic nevim.
Pa a uz jdu spat, Peta ![]()
Ahojky,
vcera jsem objevila kocarek mutsy easy rider a ma super dlouhou sededacku:
polohovatelná opěrka na nohy - 2 pozice (délka 18 cm) - hloubka sedu - 23 cm váha : 7 kg šířka : 33 cm průměr koleček:13 cm délka opěrky zad:50 cm
Ale cenove je za nejakych 3000kc, takze nevim, jak moc kvalitni bude, ale libi se mi, ze ma vepredu jen po jednom kolecku. Neslysela jsi o nem?
Dik a mej se hezky, Peta
Ahojky,
divala jsem se, ze v Anglii oficialni silver cross stranky maji slevneny dazzle ze 160liber na 75liber, mam tam zname, jen jsem s nima uz rok nemluvila, tak zkusim napsat, jestli by mi neposlali. Libi se mi v tem modre.
Pa mej se hezky
Ahojky,
parada
Ja si myslela, ze koupis tento kocarek, zavidim prtave detatko, moc to Julince slusi!!!
A barevne moc zajimave, a i ta nove konstrukce je super. Jak je vubec ta sedacka siroka, pripadal mi totiz sirsi nez onyx.
Poradila bys, pokud jsi videla ten mutsy easy rider a nebo je tu zase na ebay silver cross pop za $85.
Mej se hezky,paaaa
Peta ![]()
Peti no mně nepřijde širší, než Onyx ![]()
Jinak tento týden mi přijde ještě ten černý Dazzle, i když ho vlastně už nepotřebuji
Napsala jsem právě paní, že už jsme si koupila golfky a že si Dazzle od ní vzít nemůžu, ale ona říkala, že by si vybrala něco ode mě pro malou a pro sebe a nakonec to dopadlo tak, že já jí pošlu 1500,– a nějaké oblečeníčko a ona mně kočárek ![]()
Tak ho alespoň vyzkouším a pak asi pošlu dál ![]()
Ten Silver Cross Pop se mi lbí, ale jen ta limitka Vogue, s černou konstrukcí, ten obyčejný stříbrný je fakt takový obyčejný.
No a Mutsy Easyrider jsem viděla několikrát, jak v krámě tak venku, a přijde mi cena nadsazená, je to taková třasořitka, fakt hodně jednoduché golfky…mě tedy moc nezaujaly ![]()
ahoj,
gratuluju k novým golfkám
a těším se na recnezi silvercrosu..!
mutsy by mě taky nelákaly,.. viděla jsem je ale jen v babyparku, přišly mi hrozně roztřesené,.. jako že nic nevydrží.. mají prý ale dloouhou zádovku, proto o nich kamarádka uvažovala.. ale pak si je vyzkoušela a bylo po srandě..
co prodej těch cybexů?
Ahojte holky!
Tak ten silver cross dazzle ti zavidim, kdyz ti nebude sedet, muzes mi ho poslat sem, postovne po mori je relativne levne, vyjde to nejakych 100kc na 1kg. Teda pokud budou v peknem stavu. Klidne bychom se nejak domluvily, bud bych koupila a nebo i treba nejakou vymenou, tak ho hned neprodej az dojde!!!
Ja uz rekla, ze kocarek zadny nekoupim, ale vcera jsme byli na vylete, malej pulku cesty bezel a dalsi se nesl na ramenach, tak jsem premyslela nad nejakym kocarkem, co by sedel i na ty starsi a vetsi deti. Skoda jen, ze ten maclaren nevyrobi delsi zadovou operku. Proto jsem prave premyslela nad tim silver crossem pop, ze je takovy normalni, kdyby tu byl ten dazzle, to bych se nerozmyslela. Tak madame crazy, nezapomen na me, pls ![]()
jinak jsem zatim prodala na ebay toho rubyho, no ani se neptejte, kolik mi zustala, myslim, ze snad nejakych $35. Ten mam u nas na bazaru ten onyx za $85 a jen jeden zajemce a hned na kolik ho slevnim. No nemam na to nervy, to neni jak u vas, za kolik to je za tolik se to proda.
Ten pop konci v aukci zitra a je za $85, takze uz na nem moc neprodelam, ale mrzi me ten dazzle. Tak az madame crazy dojde, ozvi se urcite!!!
Holky mejte se hezky, zatim paaa
Peta ![]()