Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Pry se ovladaji oba dobre, zapp ma trochu sirsi sedacku, city ma zase delsi misto na nozicky.
Holky,
nasla jsem u nas slevnene loola golfky, ale ty asi nejsou dobre, co?
http://www.albeebaby.com/…co-mint.html
vhodné jsou pro malé děti, jak je otočný sedák, hodně polohovatelný, madamecr. je měla
tak napíše víc.
na golfky je to tíha.. a na dítě přes 12-18m to není vůbec..
fakt jako podvzoeka pak jako golfáček na začátek…
Ahojky,
divala jsem se na youtube, ze to ma malou sedacku.
Necham uz to reseni kocarku na dalsi dite, to pak bude zase dilema, kocarku tolik a ditko tak brzo zacina chodit. Rikala jsem si, ze pro druhe mimco bych vyzkousela stokke, pripada mi to super napad,ze dite sedi tak vysoko a ma plno vyuziti. A libi se mi vzhledove, i je jich dost pouzitych k sehnani, ne jak loni.
Tak paaa a preji hezky vikend!!
Peta
Ahojky,
jeste bych poprosila, myslis, ze by na ten onyx sedelo madlo od chicco multiway? Divala jsem se, ze neni na kulate trubky, tak mozna by pasovalo??
Diky, Peta
Peti, myslím, že spíš madlo k liteway, od multiway je na docela široké trubky, já ho dávala na speediho, na zappa… ale to asi spíš madamecr. poradí, ta měla onyxe.. já si nejsem schopnýá vybavit šířku těch trubek a zafixováno mám že jsou tenké..
Natasko,
diky, onyx ma tycky placate, myslim, ze to bude stejne jak na callistu, aspon co jsem si vsimla z fotek, ale ty mas ruby a ten to ma stejne jak onyx. Prodala jsem ruby na ebay, tak jsem zvedava, kolik mi po vsech poplatcich a postovnem zustane, myslim, ze to ani nebude tech $50 co jsem tenkrat odmitla ![]()
Uz jsem napsala, ze na kocarky kaslu, ze ale prodejce, od ktereho kupovala sestrenka maclareny ma dobre ceny a moc hezky modry quest za $123- novy. U nas nejde sehnat madlo, ale v CR je jen sede za 700kc. Pak jsem jeste nasla sedo oranzovou kombinaci za $149, na ni by hezky sedelo. Rikala jsem si, ze maclaren aspon tady v klidku prodam kdyby maly uz v kocarku vubec nechtel byt.
Jinak jsem se zaradila na jinych strankach do diskuze ohledne antikoncepce a pribirani na vaze. Ja totiz behem nejakych 6 mesicu pribrala o 8kg, dnes jsem se vazila a zhrozila jsem se, ze mam 63kg. Tak uz jsem vysadila vreyu a snad to bylo tim, ale zase mi hodne pomohla s pleti, no clovek si nevybere.
Mej se zatim hezky,
pa Peta
Tady je ten oranzovo sedy. divam se, ze uz bych mela zalehnout, nejak divne jsem to predchozi napsala, tak
se loucim, paaa
Peta
Ahoj holky, nějak nestíhám psát, ale jsem teď pořád někde venku..jako myslím i na noc…jezdíme na chaloupku, ke známým apod… ![]()
Jinak já jsem tenhle týden rozprodala skoro všechny své kočárky, už jich bylo nějak moc, nechala jsem si jen X-Run na brusle, prodala jsem i Bee, protoze si chci nasetrit na Bee Plus, to ale chvili potrva, takze ted si musim koupit nejake golfky, nez si budu moci koupit Bee Plus.
No a temer jiste pujdu do Maclerena Quest, ale nemuzu se rozhodnout mezi dvema barvama
![]()
Ten hnedy s ruzovyma jablickama uvnitr uz je lonska kolekce a ten sedo-fialovy je uplna novinka pro rok 2011, limitovana edice a prisel jim pred par dny.
Vic se mi libi ten hnedy, ale zase ten sedy je takovy nadcasovy a navic bych si k nemu koupila jeste vlozku Maclaren s fialovyma listeckama.
tak ted babo rad, u toho hnedeho se mi prave libi ta jablicka, ale kdyz tam dam fusak nebo jinou vlozku, bude proste jen hnedy kocarek a ten sedy zas nevim, sede kocarky se mi nikdy moc nelibily, ale tenhle je vazne docela hezky, takovy elegantni ![]()
Tohle je ten sedo-fialovy.
Jo a jeste muzu mit ten cerny Dazzle za cca 3 tis. pani by mi slevnila…tak fakt nevim ![]()
já bych šla do dazzla… jsem se do něj úplně zamilovala… luxusní šířka, krásné polohování… já nějak nejsem úplný blázen do Mclarenů.. to přiznávám.. kočárek musí být fční, to jo, ale i doplněk ![]()
teda madamecr., a cos všechno prodala?
a xrun pořád dobrej? on ho nikdo moc nemá, tak jsem vždycky zvědavá.. ![]()