Golfky Cybex Ruby

• Fotoalbum (59)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
99
9.8.10 21:13

zapp a city mini

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
9.8.10 21:15

Pry se ovladaji oba dobre, zapp ma trochu sirsi sedacku, city ma zase delsi misto na nozicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
9.8.10 21:16

zapp a city mini zazadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
10.8.10 21:20

zapp a dazzle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
12.8.10 21:03

Holky,
nasla jsem u nas slevnene loola golfky, ale ty asi nejsou dobre, co?
 http://www.albeebaby.com/…co-mint.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
13.8.10 10:18

vhodné jsou pro malé děti, jak je otočný sedák, hodně polohovatelný, madamecr. je měla :wink: tak napíše víc.
na golfky je to tíha.. a na dítě přes 12-18m to není vůbec..
fakt jako podvzoeka pak jako golfáček na začátek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
14.8.10 21:01

Ahojky,
divala jsem se na youtube, ze to ma malou sedacku.
Necham uz to reseni kocarku na dalsi dite, to pak bude zase dilema, kocarku tolik a ditko tak brzo zacina chodit. Rikala jsem si, ze pro druhe mimco bych vyzkousela stokke, pripada mi to super napad,ze dite sedi tak vysoko a ma plno vyuziti. A libi se mi vzhledove, i je jich dost pouzitych k sehnani, ne jak loni.
Tak paaa a preji hezky vikend!!
 Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
15.8.10 05:07

Ahojky,
jeste bych poprosila, myslis, ze by na ten onyx sedelo madlo od chicco multiway? Divala jsem se, ze neni na kulate trubky, tak mozna by pasovalo??
Diky, Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
15.8.10 16:19

Peti, myslím, že spíš madlo k liteway, od multiway je na docela široké trubky, já ho dávala na speediho, na zappa… ale to asi spíš madamecr. poradí, ta měla onyxe.. já si nejsem schopnýá vybavit šířku těch trubek a zafixováno mám že jsou tenké..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
16.8.10 05:29

Natasko,
diky, onyx ma tycky placate, myslim, ze to bude stejne jak na callistu, aspon co jsem si vsimla z fotek, ale ty mas ruby a ten to ma stejne jak onyx. Prodala jsem ruby na ebay, tak jsem zvedava, kolik mi po vsech poplatcich a postovnem zustane, myslim, ze to ani nebude tech $50 co jsem tenkrat odmitla :-?
Uz jsem napsala, ze na kocarky kaslu, ze ale prodejce, od ktereho kupovala sestrenka maclareny ma dobre ceny a moc hezky modry quest za $123- novy. U nas nejde sehnat madlo, ale v CR je jen sede za 700kc. Pak jsem jeste nasla sedo oranzovou kombinaci za $149, na ni by hezky sedelo. Rikala jsem si, ze maclaren aspon tady v klidku prodam kdyby maly uz v kocarku vubec nechtel byt.
Jinak jsem se zaradila na jinych strankach do diskuze ohledne antikoncepce a pribirani na vaze. Ja totiz behem nejakych 6 mesicu pribrala o 8kg, dnes jsem se vazila a zhrozila jsem se, ze mam 63kg. Tak uz jsem vysadila vreyu a snad to bylo tim, ale zase mi hodne pomohla s pleti, no clovek si nevybere.
Mej se zatim hezky,
pa Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
16.8.10 05:33

Tady je ten oranzovo sedy. divam se, ze uz bych mela zalehnout, nejak divne jsem to predchozi napsala, tak
se loucim, paaa
 Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
16.8.10 09:26

Ahoj holky, nějak nestíhám psát, ale jsem teď pořád někde venku..jako myslím i na noc…jezdíme na chaloupku, ke známým apod… ;)
Jinak já jsem tenhle týden rozprodala skoro všechny své kočárky, už jich bylo nějak moc, nechala jsem si jen X-Run na brusle, prodala jsem i Bee, protoze si chci nasetrit na Bee Plus, to ale chvili potrva, takze ted si musim koupit nejake golfky, nez si budu moci koupit Bee Plus.
No a temer jiste pujdu do Maclerena Quest, ale nemuzu se rozhodnout mezi dvema barvama :roll: :roll:
Ten hnedy s ruzovyma jablickama uvnitr uz je lonska kolekce a ten sedo-fialovy je uplna novinka pro rok 2011, limitovana edice a prisel jim pred par dny.
Vic se mi libi ten hnedy, ale zase ten sedy je takovy nadcasovy a navic bych si k nemu koupila jeste vlozku Maclaren s fialovyma listeckama.
tak ted babo rad, u toho hnedeho se mi prave libi ta jablicka, ale kdyz tam dam fusak nebo jinou vlozku, bude proste jen hnedy kocarek a ten sedy zas nevim, sede kocarky se mi nikdy moc nelibily, ale tenhle je vazne docela hezky, takovy elegantni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
16.8.10 09:27

Tohle je ten sedo-fialovy.
Jo a jeste muzu mit ten cerny Dazzle za cca 3 tis. pani by mi slevnila…tak fakt nevim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
16.8.10 09:32

Tady je oficialni fotka toho Maclerenu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
16.8.10 13:30

já bych šla do dazzla… jsem se do něj úplně zamilovala… luxusní šířka, krásné polohování… já nějak nejsem úplný blázen do Mclarenů.. to přiznávám.. kočárek musí být fční, to jo, ale i doplněk :-P

teda madamecr., a cos všechno prodala? :) a xrun pořád dobrej? on ho nikdo moc nemá, tak jsem vždycky zvědavá.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí