Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jo a Bebe Confort se treba prodava i v Italii jako Maxi Cosi…ono to je vsehcno jedna velka firma ![]()
Ahojky madamecrazy,
ta mila je krasna a mas i moc krasnou holcicku, je to mala paradnice! Ja jsem totiz na ty maly kolecka, takze takovy muj idealni kocarek, mas i hezkou barvu a i se mi libi v choco-mint. Nasla jsem u nas na ebay i loolu v teto barve a vypada dobre.
U nas ted nekdo prodava na nasem bazaru ten flyer za $200- aspon je tu vyhodou, ze pouzite kocarky tu jsou jak nove, vestinou ho pouzijes jen do obchodu, pokud maminka nesportuje a chodniky jako u vas tu nemame. Ja sehnala ten flyer ruby za $120, vypadal jak novy a za stejnou cenu jsem i prodala. Na ten flite jsem se uz taky divala- teda jenom na youtube. Vypada pohodlne, zajimave reseny spodek s kosikem, v obchode jsem nevidela. Jeden internetovy obchod kde nakupuji mel min mesic akci 20%, tak jsem na nim uvazovala, vysel by na $200. Ale je fakt, ze s tim 25 mesicnim klukem uz nema cenu s tema kocarkama prehanet, uz je lepsi investovat do jinych veci. Moc se tesim na ten ruby, hrozne se mi libi ta bila konstrukce, je to neco jinaciho, moderniho.
Jinak v Atlante bydlim uz 13 let a manzel je taky Cech.
Zrovna jsem se vcera bavila se sestrenkou, ta ma pro malou golfky od jane- ty nejlehci, ja se v tom moc nevyznam a rikala, ze uz jsou dost rozvrzane, ze asi neunesou dlouho tech 15+ kg. Ty mas aspon drobnou holcicku, muj kluk uz ma 15.5kg, tak snad to ruby unese.
Maclareny mi pripadaji vzhledove docela obycejny golfky, ale asi jsou fakt vymakany, kdyz maji nosnost 25-29kg. Sestrenka loni poridila ruzovy quest za $105 a xlr i s nanoznikem za $190. S tim poslanim nemam zkusenost, nekdo posila po mori, ale trva to 3 mesice- pres Polaky. V kvetnu jsem byla v Cesku, tak jsem ti mohla dovezt
ted se chystame az tak za rok.
A co na to tvuj, zes zase koupila ruby? Jaka je loola?
Novy zapp vypada dobre, jen se mi to nejak nezda jak pojede s tezsim ditkem, pokud bude stejne maly a sestrenka taky rikala, ze by jej brala jen s tem americkyma koleckama- vyzkousela v kvetnu ten muj a libil se ji- pry vice stabilni.
Holky, mejte se hezky!!!
![]()
Ahojky madamecrazy,
ta mila je krasna a mas i moc krasnou holcicku, je to mala paradnice! Ja jsem totiz na ty maly kolecka, takze takovy muj idealni kocarek, mas i hezkou barvu a i se mi libi v choco-mint. Nasla jsem u nas na ebay i loolu v teto barve a vypada dobre.
U nas ted nekdo prodava na nasem bazaru ten flyer za $200- aspon je tu vyhodou, ze pouzite kocarky tu jsou jak nove, vestinou ho pouzijes jen do obchodu, pokud maminka nesportuje a chodniky jako u vas tu nemame. Ja sehnala ten flyer ruby za $120, vypadal jak novy a za stejnou cenu jsem i prodala. Na ten flite jsem se uz taky divala- teda jenom na youtube. Vypada pohodlne, zajimave reseny spodek s kosikem, v obchode jsem nevidela. Jeden internetovy obchod kde nakupuji mel min mesic akci 20%, tak jsem na nim uvazovala, vysel by na $200. Ale je fakt, ze s tim 25 mesicnim klukem uz nema cenu s tema kocarkama prehanet, uz je lepsi investovat do jinych veci. Moc se tesim na ten ruby, hrozne se mi libi ta bila konstrukce, je to neco jinaciho, moderniho.
Jinak v Atlante bydlim uz 13 let a manzel je taky Cech.
Zrovna jsem se vcera bavila se sestrenkou, ta ma pro malou golfky od jane- ty nejlehci, ja se v tom moc nevyznam a rikala, ze uz jsou dost rozvrzane, ze asi neunesou dlouho tech 15+ kg. Ty mas aspon drobnou holcicku, muj kluk uz ma 15.5kg, tak snad to ruby unese.
Maclareny mi pripadaji vzhledove docela obycejny golfky, ale asi jsou fakt vymakany, kdyz maji nosnost 25-29kg. Sestrenka loni poridila ruzovy quest za $105 a xlr i s nanoznikem za $190. S tim poslanim nemam zkusenost, nekdo posila po mori, ale trva to 3 mesice- pres Polaky. V kvetnu jsem byla v Cesku, tak jsem ti mohla dovezt
ted se chystame az tak za rok.
A co na to tvuj, zes zase koupila ruby? Jaka je loola?
Novy zapp vypada dobre, jen se mi to nejak nezda jak pojede s tezsim ditkem, pokud bude stejne maly a sestrenka taky rikala, ze by jej brala jen s tem americkyma koleckama- vyzkousela v kvetnu ten muj a libil se ji- pry vice stabilni.
Holky, mejte se hezky!!!
![]()
nevim, proc se vzkaz ukazal dvakrat, ale spletla jsem se, nekdo prodava bumbleride indie za $200, ani nevim, za kolik je u vas
paaaaa
nevim, proc se vzkaz ukazal dvakrat, ale spletla jsem se, nekdo prodava bumbleride indie za $200, ani nevim, za kolik je u vas
paaaaa
Brouzdala jsem na nasem bazaru tady v Atlante a prodava se cerveny bugaboo bee za $250, pry jako novy- ten bych taky chtela vyzkouset, tak mozna az s druhym mimcem.
Madamecrazy,
jaky kocarek tys nemela? Koukam na diskuzi o bee a ty mas taky! Koupilas nakonec to callisto?
Peti tak to je parada, ze uz jste tam tak dlouho, a jsi spokojena?
![]()
Hele na druhou stranu, pro me by nebyl problem priletet, protoze mam zamestnanecke letenky CSA, takze me cestovani vyjde na celkem malo
Jenze nemam kde ve Statech byt a jeste jsem tam nebyla, takze bych to jen tak sama nelajsla ![]()
Hele Loola byla silene tezka a spatne ovladatelna…a navic se s ni nedalo couvat
taky nemela nastavitelne nozicky, jen zadicka…hrozne se mi libil ten design, co jsem mela a pouzivala jsem ji hlavne jako zakladnu pod autosedacku…ale pak jsem ji prodala.
Bee je moje laska nejvetsi, ten snad nedam nikdy
temer dokonaly kocarek a 250 dolaru je super cena ![]()
Indie s eu nas prodava za 9990,– a levnejsi se temer neda sehnat a je i malo bazarovych ![]()
Flite mi prijde fajn, ta vaha je super, jak se da taky nosit pres rameno, ale jak rikam, u nas se jeste neprodava…nevim proc ne ![]()
Nejlehci golfky Jane sjou tusim ze Energy, a ani se mi moc nelibi a Jane kocarky jsou zname tim, ze jsou takove rozvrzane
![]()
Mne se libi ten Quest hnedo-ruzovy ![]()
Ja jsem v podstate koupila Ruby jen protoze byl za super cenu a chvilku s nim pojezdime a zase ho pustime dal a jeste na tom i vydelam
![]()
Je u vas taky takove vedro? Tady je 32 stupnu, coz je sice hooodne, ale ja to miluju tyhle teploty
![]()
Mej se krasne papacko ![]()
ahojky,
Bumbleride jsem objevila docela nedávno, no, resp. asi před rokem - to se u nás teprve objevil.. teď měli nějaké problémy s COI kvůli indie twin a indie se nedá koupit ani na krámech, prý až příští kolekce..
tak je možná i flite obětí tohodle.. ![]()
jinak flyer se mi moc líbil vlastnostma, ale můj šálek kávy to není.. zato indie.. v zimě jsem jí pozorovala na horách.. černou,..krásná.. hrozně se mi líbí ty nové korby/vložné tašky, že to konečně vyřešili „poevropsku“.. ale nemá ruční brzdu a tu já potřebuju…:(
mila apod. se u nás prodává pod značkou bebeconfort, ale je to stejně jako quinny, mutsy, safety 1st a nevím co ještě všechno firma dorel.. tak to nějak střídají..
taky jsem si toho už všimla (prvně asi na babygizmo.com ![]()
jinak Jané taky zrovna nemusím ![]()
calisto je můj sen, cybexy jsem si děsně zamilovala.. na další miminko jsem si vymyslela kombinaci speedi (mám po vojtovi) - calisto. jen musím zjistit, jetsli jde hlubkoká korba dreami nasadit na calisto - to by bylo super!! no a pak třeba calisto prodám a v nějakých 8-9m koupím novýho zappa.
v atlantě máte asi větší vedra, ne?
co vím, když tam byl v červenci můj táta.. na nějaké konferenci.. skoro se uvařil.. ![]()
madamecrazy - můžu mít osobní dotaz ? kolik kočárků jsi už osobně měla?
je to fakt bomba.. že je takhle střídáš.. já na ty nákupy a prodávání nemám nervy a nebaví mě to, tak spíš šmějdím, kde co mají a různě zpovídám kamarádky a pujčuju si jejich a tak ![]()
Ahojte holky,
ja uz vyzkousela za posledni 2 roky celkem 12 kocarkku, ale musim rict, ze vetsinu z nich jsem poridila pouzitych a taky nejake ty polske smejdy co jsem si koupila pri dovolene v CR. Kdybych hned vedela o techto diskuznich strankach, tak bych neudelala tolik chyb co se kocarku tyce.
Na cybexy jsem prisla teprve nedavno a strasne se mi libi, mela jsem tu taky moznost koupit pres ebay novy za $150, ale byl v barve indigo a ja se zhlidla v te fialove. Docela me mrzi, ze ta nova kolekce uz je tak tmava- topazy porad nabizeji i v bile co se kostry tyce, ale callista jsem videla jen cerny. Myslim, ze tou barvou se hodne lisil od jinych znacek, ted uz vybada docela obycejne- ale nevidela jsem nikdy na vlastni oci, tak nevim. Ja v kvetnu planovala jak obejdu obchody s kocarkama a nejaky si koupim a u nas v Hranicich nebo blizke Olomouci nic nebylo.
Taky aspon mohli to nove callisto udelat se sedackou po i proti smeru jizdy, kdyz uz jde cela sundat. Malemu je 25 mesicu a vetsinou ho vozim smerem ke mne a hezky mi tak usina.
Madamecrazy, tak ty bydlis v Praze? A kdo pracuje u CSA? Do Atlanty je primy let, trva nejakych 10 hodin, ale da se to prezit. A pecak tu holky mame, neni co zavidet, za 5 min jsem zpocena, je tu totiz hodne dusno. Od zacatku kvetna do konce zari je tu na 30stupnu a v zime tady nesnezi.
Madamecrazy, muzes priletet, ale asi by ses tu nudila, jedinym rajem jsou tu obchody, do kterych chodim na levne znackove veci. Sestrenka si tu taky pokoupila. Nike, adidas, puma soupravy sezenes od $10 do max $20. Akorat tady se to tak nebere, tady ma znackove obleceni kazdy.
Jeste me napadlo, jak jsem se divala na ten nas bazar, najde se i bugaboo chameleon v plne vybave za $400 a nebo stokke za $500- to bych chtela vyzkouset.
Mejte se zatim hezky, dobrou!!!
Peti,
calisto je i hezké.. taky se mi víc líbí 09 konstrukce, ale 10 má vychytanou stříšku, která se dá překlápět před dítě.. a má potahy UV50+ což taky není k zahození.. hlavně ta korba je super.. je i docela velká.. on zvláštní je pořád, ale v té bílé byl hezčí.. to zas jo.. ![]()
otočnou sedačku bych ani nechtěla.. ono to není konstrukčně tak jednoduché, jak se ukázalo u jané.. dali otočnou sedačku a zhyzdili kočáry totálně.. když jsem ho viděla v reálu - jak pro panenku - vysoká opěrka, ale sedák 28cm do šířky!!! fakt! na sporťák mizerie..nebo casualplay S4 - videla jsem ho tenhle týden a teda, ta šířka je dost kolem 25cm.. do toho se nevejde ani kojenec, natož ročák!
proto jsem docela zvědavá na realitu zappek..
12 kočárků, týjo, to bych taky chtěla.. já na to fakt nemám povahu - kupovat a prodávat… ale musí to být super..
atlanta a letadlo
moje ségra byla rok ve státech, v kansasu, lítala přes atlantu,ted aměla lítat.. tam to bylo Ok, ale zpátky..vždycky se něco stalo.. jednou ice storm, jednou tornáda, nakonec skončila vždy na JFK, jednou s ubytováním, jednou squatovala na letišti asi 18hod.. jetsě že tam mají wifi a já jako hodná ségra furt u PC (pracuju totiž z domova na PC, takže proto jsem tu v takovou hodinu - skončila jsem a jdu spát
dělali jsme si srandu, že do US přes atlantu s ní - nikdy
![]()
jak jste se dostali vlastně do Atlanty? asi za prací, viď?
Ahoj Natasko,
ja taky chodim docela pozde spat, pak jsem pres den unavena a clovek si s tim ditetem neodpocine.
S malym jsem byla v CR uz 4krat, kdyz mu bylo 4,7,13 a 23 mesicu a takovou smulu jak tvoje segra jsme nastesti nemeli, tedy naposledy zpozdeni 3 hodky, coz s tim ditetem taky prida. No nejak to vzdycky zvladnem. Ted uz tak casto litat nebudem, od dvou let se totiz plati plna letenka, no hruza. V dobe co jsme odesli za praci tu bylo hodne Cechu, ted to tady zprisnili co se tyce emigracniho, tak se vetsina vraci, nam se podarilo vyridit zelenou nastesti. Jinak zivotni styl mi vyhovuje lepe v CR, jen uz jsem si tu zvykla, treba se jednou vratime, uvidim. Jak se tu libilo tvoji segre? Ono zivot tady tezko nekomu popises, to si musi kazdy vyzkouset. Vse ma sve klady a zapory. chybi mi to chozeni a taky v tom vedru se neda byt venku.
Tak to jsi sikovna, ze mas praci pres pocitac, ja obdivuji maminky, co toho hodne zvladaji!
Ty diskuze o kocarcich jsou stejne nekonecne, mit druhe dite, tak vubec nevim, jaky bych si poridila. Asi bych si taky mela najit nejakou aktivitu, abych furt nekoukala online po kocarcich. Pamatuji, kolikrat jsem rikala manzelovi, ze tohle je uz posledni kocarek.
Mej se hezky!!!!!
Petra ![]()
Natasko tak jsem to ted pocitala a mela jsem ja osobne 12 kocarku, kdyz pocitam dvakrat Buzz a nepocitam golfky, ktere jsem koupila a ani jsme s nima nevyjeli a hned jsem je prodala.
Takze jsem na tom stejne jako Peta
![]()
Me to prave strasne bavi, sledovat inzeraty a prodavat kocarky, udelat hezke fotky, upravit je v pocitaci a sepsat poutavy inzerat
![]()
Peti jj bydlim v Paze a jen ve zkratce, u CSA pracovala/pracuje cela nase rodina…tata zamlada asi 7 let, moje maminka pres 20 let az do sve smrti (umrela v 41 letech), pak muj mladsi bracha uz od roku 2003, ja jsem pracovala u CSA take dva roky, nejdriv chvilicku jako check-in agent, pak jsem sla jeste do skoly, a po case jsem se vratila a delala jsem na tranzitni prepazce..no a otehotnela jsem…jenze jsme mela smlouvu na dobu urcitou (CSA to tak dava kazdemu novemu zamestnanci), a ta mi skoncila a ja jsem vlastne bez prace.
Ale narok na zamestn. letenky mam prave od brachy a Julinka vzdy plati jen to minimum ![]()
Jeden cas stavala letenka Praha- New York pro me cca 600,–
![]()
Takze jsme cela letistni rodina a ja jsem zvykla od detsvi porad cestovat a litat. Jake aerolinky litaji primy let Praha-Atlanta? Ja mam zlevnene letenky na CSA a jeste nejake dalsi spolecnosti.
No a nerikej dvakrat, ja klidne sednu na letadlo a priletim s Julinkou na navstevu ![]()
Jinak jednou jsem letela prave pres New York do Panamy a cestou nazpet jsme taky museli pristat ve Washingtonu DC, kvuli pocasi a cekali jsme tam zavreni v letadle na plose asi 4 hodiny, bez jidla a piti a pak jsme pokracovali do New Yorku a samozrejme vsem vsechno uletelo, taky jsem prespala na letisti, byla jsem uplne sama, a druhy den odpoledne se uplnou nahodou dostala na let do Prahy, ktery byl uplne narvany ![]()
Holky Callista jsou proste krasny, take se mi libi vic ta seda konstrukce, proste se tim odlisovaly a podle toho se vlastne obecne poznaly Cybexy, skoda, ze ted presli u toho Callista na klasickou konstrukci…ale treba zase pristi rok prekvapi;)
Take si myslim, ze staci klasicka sedacka, je fakt, ze u vetsiny ted novych modelu (Jane, Casualplay apod.) udelali tu otocnou sdeacku a totalne tim to sezeni zmrvili
![]()
Sedacky jsou strasne male, a to kazdy vzdy nadaval na Buzze a ted je to tomu hodne podobne. Janecko bylo proslule tim, ze v nem bylo fakt mega mista, takove pojizdne kreslo, proto si ho hodne maminek kupovalo, ale ted je to proste klasicka trikolka s malou sedackou..tak nevim.
A Casualplay to same, ten je snad jeste mensi a hlavne se mi nelibi. Celkove tyhle dve znacky ja moc nemusim, i kdyz kocarky delaji vesmes hezke ![]()
Ahojky madamecrazy,
klidne bys mohla doletet, jen nevim, jak bych to podala tomu mojemu
Loni tu byla sestrenka na mesic a pak manzelova mamka taky na mesic, letos jsme tu sami ![]()
Ono je to dost na nervy, clovek se snazi vyjit vstrict, nebot ta letenka je tak draha, a taky maji llidi mylne prestavy, tak bych nerada, abys pak treba byla zklamana nebo nastvana. Ale je to parada, ze jsi tak zcestovala vubec nemas strach z cesty i s malou! Primy let je jen pres deltu, ale je to sezonne, jen v lete a pak kolem Vanoc. mnohem lepsi nez s prestupovanim. Jinak mista mame na baraku dost a hracek az moc. No napis mi, pokud bys nad tim fakt uvazovala, na jak dlouho bys mohla a jak by sis tu dovolenou predstavovala. A co tvuj manzel, pustil by te?
Musim letet, jeste do obchodu, paaa
Peta
Madamecrazy,
je mi lito, ze ti mamka tak brzo umrela, mne umrel tata kdyz mu bylo 39 a i kdyz byl tenkrat u me vic oblibeny nez mamka, mama je proste mama. Mne uz bylo 14, ale brachovi jen 9 a hodne se ho to dotklo, myslim, ze ma problemy jeste ted, kvuli tomu, ze vyrustal bez taty- mamka se uz nevdala.
Paaaaaa Peta