Golfky pro dlouhánka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
mmajuska
23.3.10 17:16

Golfky pro dlouhánka

Pěkný den maminky, potřebovala bych poradit. Máme syna 18měs. měří 90cm. Jsme s manželem oba vysocí.
Sháníme golfky, aby se do nich malý bez problémů vlezl, aby nemusel mít pokrčené nožičky atd. Už jsem prošla snad všechno na netu a zatím to moc dobře nevypadá. Kočárek může být sportovní nebo golfky, nový i starší (ale pěkný a bez vad), cenově tak do 3.500 - 4.000kč. Aby se dal dobře složit do auta. Prosím, o radu. Jsem už z toho na prášky. Jestli máte zkušenosti, ráda si je přečtu. Hezký den a předem děkuji. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
176
23.3.10 17:19

tak nějak to vypadalo u nás, když jsem sháněla golfky na dlouhého a hubeného syna… v obchodu mi řekli, že takhle velký děti už chodí po svých… ale byla jsem spokojená s kočárkem x-lander, měli jsme ho donedávna, na golfky jsem se prostě vykašlala… 8-) tak přeju hodně štěstí při hledání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
23.3.10 17:57

My měli tyhle, ale už se blbě sháněj. Holka byla taky strašně veliká a výhoda je, že jdou skoro do lehu, takže se tam i celkem dobře vyspala.
http://www.kacatka.cz/…su-p-37.html. Ještě se koukni na Maclareny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
23.3.10 20:28

Řešila jsem totéž a vyhrály golfky Peg Pérego Pliko P3. Hlavně to opěradlo je dostatečně dlouhé a když malá usne, tak jí nevisí hlava. Jdou skoro do lehu a jsou takové betelnější. Takže můžu doporučit! Akorát cena je trošku nad limit… anebo pak ještě jedny podobné od Inglesiny - ale teď si nevzpomínám na ten typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
23.3.10 21:05

Ahoj,perega i inglesiny byly pro nas kratky, taky mame holcicku dlouhana :dance: vyhral mutsy easyrider - super bomba na maximum :mrgreen: vyspala se i ve trech letech a to uz mela metr a 18kg :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katbarbru
24.3.10 08:46

Pliko jednoznačně, ložná plocha 95 cm, ale pozor jen u novějších kolekcí od roku 2008, ty starší mají jen 87 cm, viděla už jsme jich tolik, že to vím 100%. No a jedno mám doma. :mrgreen: Kupovala jsem si je také proto, moje 6 letá dcera měří 148cm. A druhé mimi už je taky kilometrové. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
mmajuska
25.3.10 09:56

Děkuji Vám za rady. Koukala jsem se na mutsy a pliko, jsou krásné, tak snad si něco už konečně vybereme. Ale zaujal mě ještě AIR BUGGY, lůžko má délku 100cm. Našla jsem ho za super cenu. Co myslíte? http://www.mimibazar.cz/foto.php?… :-D

• Citovat
  • Upravit
62
27.3.10 08:26

Ahoj maminy,

nevím, jak moc je tahle diskuze ještě živá, ale právě teď se taky rozhodujeme pro golfáky a ZATIM u mně vyhraly http://www.baby.patron.eu/…em-g1261y88y. Můžete mi to někdo „zkritizovaz“ proč ANO nebo proč NE ? U nás hraje velmi výraznou roli cena. Po zkušenostech s naším hlubokym kočárem jsem trvala na dobře přístupném košíku, ale tady je hodně malinký. Ale jsou hodně vysoké. To se mi moc líbilo, protože máme oba s manželem skoro 2m. A když jsem do nich posadila malou, tak mi prodavačka doporučila, že jiné by nebrala. Že malá je opravdu velká. :lol: Můžete mi tedy, prosím, na nich najít něco, proč nejsou vhodné ? Já sama jimi byla nadšená. Ale jsou to moje první golfáky :roll: :think:
Děkuji všem za odpověď :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmajuska
27.3.10 09:15

AHoj, taky stále zatím hledám ty pravé. Ty golfky PLUTON vypadají dobře, ale značku neznám. Jen je škoda, že mají nosnost jen 15kg. Náš prcek má teď 13 a kousíček, takže do 15kg se rychle dostane a já nechci kupovat příští jaro další. Ale jinak vypadají hezky. Žádnou recenzi jsem nikde nenašla :-(
Taky se nechceme spálit, vždycky se pro nějaké nadchnu,ale pak najdu něco, co se mi na nich nelíbí. CHtěla bych Jané Carerra/Solo > ty jsou prý velké, ale cena je vysoká :-) Tak přeju hodně štěstí.

• Citovat
  • Upravit
62
27.3.10 09:20

mmajuska : Tohle je česká firma. A co se týče těch 15 kg… Tak podle českých norem PRÝ všechny golfáče musí mít tuhle hranici. Tohle mi řekla i paní v obchodě. Že běžně maminky vozí děti i těžší. Taky držím palečky :wink:
P.S. Já mít v tom obchodě peníze, tak už jsou moje ! :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
20.8.10 15:27

Ahojky,
chtela bych poprosit o tvou zkusenost s mutsy ease rider. Vim, ze diskuze je uz skoro pul roku stara, ale nemohu najit jinou maminka, ktera by kocarek mela. Pokud budes mit chvilku, napsala bys mi mi neco o tomto kocarku? Jak se s nim jezdi, nekope se do zadnich kolecek, je i pro vyssi rodice, jake je sedatko- na fotkach vypada operka zad nejak divne vystuzena. Mam 26 mesicniho chlapecka, ma 16kg a meri 92cm, tak mi jde hlavne o to, aby s nim kocarek jeste vubec jela hezky zatacel a aby se do nej pekne vlezl. Mela jsem silver cross dazzle a ten byl taky krasne prostorny, bohuzel jsem prodala a ted toho lituji. Jeste me napadlo, u nekterych golfek i rachoti nebo vrzou kolecka, jak je to u tohoto?
Vim, ze mam hodne otazek, ale bude moc vdecna za radu,
preji hezky den,
 Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gletnulka
23.4.12 08:53

prosím o recenzi

hezký den, vidím, že diskuze je už stará, ale já se právě rozhoduju, jestli je koupit, nebo ne..Jsme s manželem hodně vysocí - manžel dva metry - a zajímalo by mě, jestli se nekope do koleček, jestli kočárek drží, je stabilní, atd..je teď za dobrou cenu 1999,– a má jenom 7kg což je super..Díky za jakoukoli recenzi!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4