Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
tak nějak to vypadalo u nás, když jsem sháněla golfky na dlouhého a hubeného syna… v obchodu mi řekli, že takhle velký děti už chodí po svých… ale byla jsem spokojená s kočárkem x-lander, měli jsme ho donedávna, na golfky jsem se prostě vykašlala…
tak přeju hodně štěstí při hledání…
My měli tyhle, ale už se blbě sháněj. Holka byla taky strašně veliká a výhoda je, že jdou skoro do lehu, takže se tam i celkem dobře vyspala.
http://www.kacatka.cz/…su-p-37.html. Ještě se koukni na Maclareny.
Řešila jsem totéž a vyhrály golfky Peg Pérego Pliko P3. Hlavně to opěradlo je dostatečně dlouhé a když malá usne, tak jí nevisí hlava. Jdou skoro do lehu a jsou takové betelnější. Takže můžu doporučit! Akorát cena je trošku nad limit… anebo pak ještě jedny podobné od Inglesiny - ale teď si nevzpomínám na ten typ.
Ahoj,perega i inglesiny byly pro nas kratky, taky mame holcicku dlouhana
vyhral mutsy easyrider - super bomba na maximum
vyspala se i ve trech letech a to uz mela metr a 18kg ![]()
Pliko jednoznačně, ložná plocha 95 cm, ale pozor jen u novějších kolekcí od roku 2008, ty starší mají jen 87 cm, viděla už jsme jich tolik, že to vím 100%. No a jedno mám doma.
Kupovala jsem si je také proto, moje 6 letá dcera měří 148cm. A druhé mimi už je taky kilometrové. ![]()
Děkuji Vám za rady. Koukala jsem se na mutsy a pliko, jsou krásné, tak snad si něco už konečně vybereme. Ale zaujal mě ještě AIR BUGGY, lůžko má délku 100cm. Našla jsem ho za super cenu. Co myslíte? http://www.mimibazar.cz/foto.php?… ![]()
Ahoj maminy,
nevím, jak moc je tahle diskuze ještě živá, ale právě teď se taky rozhodujeme pro golfáky a ZATIM u mně vyhraly http://www.baby.patron.eu/…em-g1261y88y. Můžete mi to někdo „zkritizovaz“ proč ANO nebo proč NE ? U nás hraje velmi výraznou roli cena. Po zkušenostech s naším hlubokym kočárem jsem trvala na dobře přístupném košíku, ale tady je hodně malinký. Ale jsou hodně vysoké. To se mi moc líbilo, protože máme oba s manželem skoro 2m. A když jsem do nich posadila malou, tak mi prodavačka doporučila, že jiné by nebrala. Že malá je opravdu velká.
Můžete mi tedy, prosím, na nich najít něco, proč nejsou vhodné ? Já sama jimi byla nadšená. Ale jsou to moje první golfáky
![]()
Děkuji všem za odpověď ![]()
AHoj, taky stále zatím hledám ty pravé. Ty golfky PLUTON vypadají dobře, ale značku neznám. Jen je škoda, že mají nosnost jen 15kg. Náš prcek má teď 13 a kousíček, takže do 15kg se rychle dostane a já nechci kupovat příští jaro další. Ale jinak vypadají hezky. Žádnou recenzi jsem nikde nenašla ![]()
Taky se nechceme spálit, vždycky se pro nějaké nadchnu,ale pak najdu něco, co se mi na nich nelíbí. CHtěla bych Jané Carerra/Solo > ty jsou prý velké, ale cena je vysoká
Tak přeju hodně štěstí.
mmajuska : Tohle je česká firma. A co se týče těch 15 kg… Tak podle českých norem PRÝ všechny golfáče musí mít tuhle hranici. Tohle mi řekla i paní v obchodě. Že běžně maminky vozí děti i těžší. Taky držím palečky ![]()
P.S. Já mít v tom obchodě peníze, tak už jsou moje !
![]()
Ahojky,
chtela bych poprosit o tvou zkusenost s mutsy ease rider. Vim, ze diskuze je uz skoro pul roku stara, ale nemohu najit jinou maminka, ktera by kocarek mela. Pokud budes mit chvilku, napsala bys mi mi neco o tomto kocarku? Jak se s nim jezdi, nekope se do zadnich kolecek, je i pro vyssi rodice, jake je sedatko- na fotkach vypada operka zad nejak divne vystuzena. Mam 26 mesicniho chlapecka, ma 16kg a meri 92cm, tak mi jde hlavne o to, aby s nim kocarek jeste vubec jela hezky zatacel a aby se do nej pekne vlezl. Mela jsem silver cross dazzle a ten byl taky krasne prostorny, bohuzel jsem prodala a ted toho lituji. Jeste me napadlo, u nekterych golfek i rachoti nebo vrzou kolecka, jak je to u tohoto?
Vim, ze mam hodne otazek, ale bude moc vdecna za radu,
preji hezky den,
Peta
hezký den, vidím, že diskuze je už stará, ale já se právě rozhoduju, jestli je koupit, nebo ne..Jsme s manželem hodně vysocí - manžel dva metry - a zajímalo by mě, jestli se nekope do koleček, jestli kočárek drží, je stabilní, atd..je teď za dobrou cenu 1999,– a má jenom 7kg což je super..Díky za jakoukoli recenzi!
Pěkný den maminky, potřebovala bych poradit. Máme syna 18měs. měří 90cm. Jsme s manželem oba vysocí.
Sháníme golfky, aby se do nich malý bez problémů vlezl, aby nemusel mít pokrčené nožičky atd. Už jsem prošla snad všechno na netu a zatím to moc dobře nevypadá. Kočárek může být sportovní nebo golfky, nový i starší (ale pěkný a bez vad), cenově tak do 3.500 - 4.000kč. Aby se dal dobře složit do auta. Prosím, o radu. Jsem už z toho na prášky. Jestli máte zkušenosti, ráda si je přečtu. Hezký den a předem děkuji.