Natašo prosím poomoc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10482
19.4.10 10:06

Mroe, co ty? už máš objednáno? nový nebo starý cybex?? je to pechs tou cenou :( to by mě taky vytočilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
19.4.10 10:46

Nataso, co myslis? :wink:
Nemam objednano… zajedu se nejspis zitra jeste jednou ztrapnit na Cernak a prohlidnu si ty nove, meli by tam mit uz jiny kus, snad cerne misto zelenych… tak zkusim tu boudu, ktera me vlastne jedina(krome teda vyssi ceny a ze je bez plastenky) na te nove kolekci vadila…a uz se snad rozhodnu a objednam… asi u Steeva, kdyz jsem mu to slibila… :wink: nebo mozna v Babystaru, pokud budou hodni a ukazou mi Callisto nebo Topaz v cervene a fialove k porovnani…
jo, hledala jsem i jinde, ale za tu nizsi cenu je samo nikde nemaji skladem, takze by mi ji stejne urcite taky navysili..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonkaaa
19.4.10 23:08

Dobrý večer :),prosím o radu pri výbere golfiek.Chcela by som so spojenou rukoveťou,polohovaním zad i nožičiek,bez plast. pultíkov,cena do 6 tis.Viete mi poradiť?
Pačia sa mi celkom Britax B mobile,Microlite Toro,MarkQ 2010,Bumbleride flyer…nemám,ale odskúšané,nevidela som naživo. Ďakujem :)

• Citovat
  • Upravit
papayajel
22.4.10 17:33

Natašo, mám spirita.. ale už ho sama pořádně nevytáhnu ani po nájezdech do schodů.. a to je jen s malou a malou taškou na plíny a mým pitím :-(((((

Nosím v becu a je to super, pohoda hlavně do terénu, jak píšeš.. taky máme dva psy, takže potřebuju kočár, který uřídím jednou rukou..

zúžila jsem výběr na casualplay vintage 2 s otočnou sedačkou a concord fusion..

přesně bych potřebovala golfkosporták, jak píšeš :-) prosím help :-)))

• Citovat
  • Upravit
10482
22.4.10 20:27
tonkaaa píše:
Dobrý večer :),prosím o radu pri výbere golfiek.Chcela by som so spojenou rukoveťou,polohovaním zad i nožičiek,bez plast. pultíkov,cena do 6 tis.Viete mi poradiť?
Pačia sa mi celkom Britax B mobile,Microlite Toro,MarkQ 2010,Bumbleride flyer…nemám,ale odskúšané,nevidela som naživo. Ďakujem :)

tonka - callisto od cybexu by splňoval vše…
lehký celkem - 7.6kg, jedna maminka vážila. spojená rukojeť, přesto se skládá do deštníku, má madlo před dítě, které se při skládání nesundavá. kolečka jsou 4. cena pod 6tis.
 http://www.babystar.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
22.4.10 20:36

teutonia spirit není špatný kočár, ale já neutáhla ani speediho, který má 11kg.. chce to asi spíš něco ještě lehčího…
nevím, co třeba to callisto? přijde mi, že sporťák máš dobrý a že potřebuješ něco do města, ale poholdného pro dítě. tenhle nemá ani 8kg.. a uřídíš ho jednou rukou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonkaaa
22.4.10 20:43

Ďakujem za radu,ale už sme ho skúšali a malý tam bol nejako natesno a vadilo mi to madlo-bolo nejaké rozkývané…Inak sa mi veľmi páčili,hlavne tá boudička bola super,dobre kryje dieťa. a polohovanie bolo veľmi jednoduché :)
No ako píšem úzké pre mojho syna :(
Máš iný tip? :think:

• Citovat
  • Upravit
štěpánek
22.4.10 22:17

Dobrý večer,
chci se zeptat na Váš názor.Hledám lehké golfky,se spojeným madlem,polohování zad a nožiček,které nebudou zabírat moc místa v kufru auta.Syn má 10 měs.Využití na dovolené,na návštěvě u rodičů.Na procházky doma máme sporťák,který vyhovuje :palec:
Děkuji :-)

• Citovat
  • Upravit
10482
22.4.10 22:26

štěpánek,
golfky se pojenou rukojetí jsou buď callisto, resp. bebeconf. loola nebo streety, které se kládají do deštníku, resp. do malého balíčku, nebo jsou to ostatní, které se skládají do placky takže místo v kufru zabírat budou…
ty bebeconforty josu ale pěkně těžké..

tyhle kočárky josu vždycky trochu těžší…

jak ze zdejších diskuzí patrno, já podlehla callistu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
22.4.10 23:24

Ahoj Natašo,
vím, že píšu mimo mísu, ale chtěla jsem se zeptat, jestli si někde nečetla jaké pláště by seděli na trojkolku peg perego gt3. Našla jsem tady diskuzi o těchto kočárcích, ale nikdo nic neví. :nevim: Prodejce mě odkázal na distributora, který se mnou přestal komunikovat, tak jsem zvědavá, jak to vyřeším. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
štěpánek
23.4.10 09:31

Děkuji za radu,Callisto jsou moc pěkné golfky,ale bylo by i něco levnějšího,protože toho využití bude málo.

• Citovat
  • Upravit
papayajel
23.4.10 09:56
Nataša píše:
teutonia spirit není špatný kočár, ale já neutáhla ani speediho, který má 11kg.. chce to asi spíš něco ještě lehčího…
nevím, co třeba to callisto? přijde mi, že sporťák máš dobrý a že potřebuješ něco do města, ale poholdného pro dítě. tenhle nemá ani 8kg.. a uřídíš ho jednou rukou..

Natašo, co tohle? Tys myslím říkala, že vám vyhovuje naklápěcí sedačka, že? Já se tady jen bojím rozměrů té sedačky :-))

• Citovat
  • Upravit
papayajel
23.4.10 09:57

http://www.eshopbaby.cz/…k-graco-p96/

jsem to zapomněla vložit :-))

• Citovat
  • Upravit
35323
23.4.10 21:55

Nataso, uz mam doma :mrgreen: . Viz puvodni diskuse… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
24.4.10 16:57

Mroe - gratuluju!
papayajel - graco je moc hezké.. ale já ho na živo ještě neviděla. čemu ale nevěřiím ani za mák je váha 7.5kg, tipouju minimálně 9 podle konstrukce. zarazilo mě, že jsou všechny kola nafukovací, to by bylo super, kdyby i ta přední, většinou to tak nebývá..
naklápěcí sedačka by vojtovi nevadila, soudě podle způsobu spánku, s nohama nahoře… ale neměla jsem.
zkusím o něm něco vypátrat.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4