Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
No přesně tak u tygra
Vlastně jsem si tě všimla kvůli tomu Vojtooooo!Teda to je síla,bežel hooodně rychle a daleko
Ale buď v klidu- viděla jsem tam dvě děti v rybníčku a kachen a jedno skoro u kozorohů. My jsme byly v ZOO s malou podruhé-poprvé loni vlétě- to prospala celou- někteří lidé se na mě špatně koukali alke já ZOO miluju,a malá taky přežila v pohodě
A pak v úterý- s kamarádkou- ta má rok a půl holčičku- taky už to nebyla žádná sranda- spala asi 20 minut- pořád chtěla ňami ňam a ťapi ťap…
Naše mimi vidělo jen tygra a lachtany-spala tam přes 3 hodiny,ale stejně to za to stálo ![]()
Enny, u tygra - myslíš toho dřevěného, nebo v pavilonu? ono je to vlastně jedno, je to s ním v podstatě stzejné pořád.. něco ho popadne a běží..a absolutně neraguje, můžu řvát na lesy (což jsem asi řvala..) a jemu je to fuk.. on by se pak vrátil, považuje to za hru a normálně pro něj nemusím tak sprintit
ale tady se bojím, že se mi ztratí, prďola.. on se totiž vždycky běží někam schovat..a to mám fakt strach…tak si dám vždycky sprinta.. byla jsem s kamarádkou, co má zítra 2 letou holčičku a to je teda rozdíl .. tak hodné, klidné, poslušné dítě.. taky bych chtěla ![]()
jinak u těch kachen málem skončili oba ![]()
no a ještě že jsi nebyla nahoře v kavárně, co je u horní stanice lanovky.. to bys něco viděla.. Vojta, totálně zplavený, zpocený, špinavý lítal skluzavka - nahoru - skluzavka - nahoru.. přibližne 45 minut… za celý den nespal, v kuse vzhůru 13 hodin, z toho asi 6 v ZOO.. tak takový mám já dítě
![]()
jinak já zoo taky miluju, Vojta byl pravda prvně až někdy v 6m, ale to jen proto, že v zimě se mi nechtělo a neměla jsem kamošku se starším dítkem.. (skoro všechny mají mladší
ale zato byl pak i ve Dvoře Králové a v Liberci..a na Hluboké.. a když jsem byla těhotná, objeli jsme během dovolené taky Praha/liberec/D.Králové ![]()
a do ZOO máme permanentku, (už druhou) takže v březnu jsme byli už 4× nebo 5×
no, jsem na ní úchylná ![]()
a ty - jen si to užívej, dokud ti spinká a neběháš jak já
a co natom, pokud jsi nebyla v šestinedělí (to já ctím, ehm..) tak si přeci můžeš chodit kde chceš a nikdo nemá právo se na tebe divně koukat.. nebo záviděli, že máš tak hezký miminko! a teda mi přijde lepší zoo na čersvtém vzduchu, než OC letňany, kde se nkěteré matky chlubí prodavačkám 10 denním miminkem - to jsem fakt zírala.. !! ![]()
Taky jsem na ZOO úchylná
Těším se jak v létě objezdíme s manželem všechny možný ZOO- chtěla bych i Vídeň a Berlín tak uvidíme
Ne v šestinedělí jsem nemohla ani chodit
Ale je hodně droboučká,tak jim to asi připadalo ![]()
Teda to se mám na co těšit
Z lanovky mě jímá hrůza
Nesnáším výšky,ani nevím,že je tam kavárna
Ty jon 13 hodin to bych nepřežila-si musím přestat ztěžovat
Mám hodné mimi!
Učím se u toho Občanské právo- včera mi nešel net- a šlo podstatně líp
Jsem fakt už závislá ![]()
Jo a koukala jsem,že ta tvoje kamarádka,co byla s tebou má Mutsy UR- v té červené,co jsem chtěla- moc krásný
Ale Ocean tam zase nikdo neměl dokonce mi ho tam i nějaké maminky pochválily ![]()
hihi, no jo, vidíš, ani mi nedošlo, že teĎ máš mutsynu.. no, ona si ho docela chválí..
já taky měla hodné dítě, kdysi
než začal provozovat tohle nespaní a řádění..
a i já bvych měla pracovat a místo toho tedy kecám ![]()
a kdy děláš zkoušku?
hmm, koukám, že jsme trochu OT..ale snad to neva..
Já si o zoo taky ráda přečtu. Mám to tam moc ráda, ale máme to daleko. Loni jsme chtěli vyrazit do Prahy, ale skončila jsem na rizikovym, tak pojedeme letos už ve třech
. A na zkoušku bych se taky měla učit, jdu zítra
. Tak alespoň vidím, že v tom nejsem sama
![]()
Omlouvám se, že vám sem tak skáču, ale chtěla jsem poprosit Natašu o radu. Mám možnost koupit na bazaru kočárek Peg perego centro completo(už se neporodává, tak si o něj nemůžu nikde přečíst) za dobrou cenu. A teď nevím, jestli si mám koupit BD Sprint a nebo tady tenhle. Chci to jako druhý kočár k x-landeru, ten je totiž hodně těžký. Který by jsi si vybrala ty? Moc děkuju. A budu ráda i za názory ostatních. Děkuji
Nat,proč bychomy byly OT-toto téma je o tobě ![]()
Jinak zkoušky mám až za měsíc,ale je toho hroooooozně mooooooc! ![]()
Jinak stejně jsme se dostaly ke kočárkům
V ZOO byly snad všechny značky,ale jen to Brio Go jsem nneviděla ani jedno
Našla jsem si diskusi na ´Modrém koníkovi o něm a zjistila jsem,že s ním,respektive s tím samým- předními kolečky má většina taky problém,co je co
Tak Nat,kdyby se tě na něj někdo ptal nebo,kdyby bjste ho holky některá chtěla,protože on je fakt lehký jako golfky,tak za mě teda ne ![]()
Jinak dneska mi končí 30 lhůta co měli na vyřízení reklamace,tak počítám,že do půlnoci asi už nenapíšou
Tak zítra nesu písemné odstoupení od smlouvy,jinak přijde ČOI a Černý ovce a bude to ![]()
Tak jsme dneska nakonec koupili to Coletto. Zatím jsem tím jela jen k autu a teda váhovej rozdíl oproti Inglesině je neskutečně znát. Jinak vypadá moc hezky a to je zatím všechno, co o něm můžu napsat
. Až pojezdíme venku, tak napíšu víc, jestli teda o něm ještě uvažuješ. Oproti dražším kočárkům není asi tak kvalitní, ale za ty peníze a s tou výbavou se mi zdá zatím super!
smahuli zavidim
já sem pro něj 1000%rozhodnutá ale musim počkat na květen,penízky
no nic to už vydržim a jakou máš barvu já chci zelený viděla sem ho na živo a byl supr.doufám že budeš spokojená a dej vědět jak frčí doufám že to bude ok,nechci zas hledat jinej kočár
tak snad nebude moc negativních kritik,každopádně je chci slyšet.budu se těšit na recenze snad kladný ![]()
ještě mě napadlo prosímtě změř mě plochu na ležení,prostě plochu lůžka uvadějí 85 což je dobrý ale jestly to tak opravdu je.dííík ![]()
Holky,ty Colleta u nás ve městě hodně jezdí,vím,že jedna maminka ho má už od narození,má zelený pro holčičku- je krásný,jezdila s ním celou zimu- a myslím,že v pohodě,když jsem ji potkala,tak nikdy neměla problémy,spíš se mi líbilo,že ho mohla přenés třeba přes závěj a tak.Nemyslím si,že by byl nekvalitní,protože je levný
Třeba to Brio co jsem zmínila,to je poměrně drahý,i když v mamince jsem ho viděla a hodně ho zlevnili
Ten se mi rozbil hned ![]()
to si mě potěšila
ted se na něj těšim ještě víc asi to budu muset nějak vyřešit a koupit ho dřív nevydržim to do května
tý jo to je mazec jak sme posedlé kočárkama
a co každý má něco chlapi si zas lebeděj v něčem jinyn ![]()
kubina01 píše:
to si mě potěšilated se na něj těšim ještě víc asi to budu muset nějak vyřešit a koupit ho dřív nevydržim to do května
tý jo to je mazec jak sme posedlé kočárkama
![]()
a co každý má něco chlapi si zas lebeděj v něčem jinyn
Jo,jo posedlý
A jak
verulec - ahoj, bohužel, centro přestali vyrábět. z referencí, které jsem na ně četla, jsem četla snad jen jednu negativní, a to na ovládání kočárku (nešel jednou rukou, kolečka zatáčela atd), a to mi přišlo jako jednoznačná vada kusu, nikoliv typu, to se občas stává.. je ale pravda, že díky stráří kočárku tech referencí není tolik..
a včera jsem viděla BBD sprint. musím říct, že na pohled v téhle kategorii je moc hezký.. takový jednoduchý, účelný, košík je obrovký aleh mega - bylo v něm malé mimi.. babydesign jako značka má docela dobré reference, stejně jako coletto, prostě za tu cenu dobrá volba..
osobně nevím, pro který z nich bych se rozhodla, protože s Xlanderem jako sporťákem (i když nevím, jaký máš typ), bych asi volila něco lehčího, nevím.. myslím, že váhově totiž budou nastejno, lehce pod těch 10kg..
asi by hodně záleželo na stáří a stavu toho PP. zachovalý, málo ježděný, by mi přišel asi lepší volba, více mi připomíná golfky..
přesně jak píše Enny - cena nemusí být ještě záruka kvality.. když se podívám třeba na quinny. rozdíl v ceně speedi/buzz je veliký. přestoi si troufám tvrdit, že speedi je kvalitativně jinde, resp. je to držák, který nezničí ani můj muž ..
polské taky taky svého času bývaly vyhledávané pro svou nezničitelnost. takže apriori neodsuzuju levné věci, spíše mě zajímají zkušenosti. a na colleto jsou reference zatím vesměs hodně kladné.. a jako jeden z mála je i designově docela povedený. zelená barva se mi zdá být nejhezčí (ale já jsem trochu na zelinkavou leots ulítlá..
)
chtěla jsem ti pposlat verulec ještě odkaz na diskuzi o PP centro, tady na emimi, ale nová vtipná funkce automatikého vyhledávání nevhodných příspěvků mi nechce povolit dát odkaz - už jsem psala adminovi - nechápu, proč nejde vložit odkaz na diskuzi na emiminu!
no nic, zkus se mrknout na sekci změť, najeď na druhou stránku názvů diskuzí a tam, dole - momentně třetí do spodu - je diskuze. není dlouhá, ale něco tam je..
zkusila jsem ještě jednou přihodit ten odklaz, ale evidentně je pro emimino nevhodný příspěvek, který cituje jinou diskuzi.. doufíám, že tohle opraví!