Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky já už vážně nevim
já vim ře ze stříškou,ale né ztou sklápěcí až k madlu né?to má jen asi kolekce 2010 nebo i ta 2009?já nevim.to coletto se mě líbí,zase ještě uvažuju o tom že se vyfláknu na drahej kočár koupim baby design tiny a bude ta nová kolekce nevypadá nejhůř v rámci možnostía za 2 litry možná svoje splní,já nevim sem hrozná co jinej den,to jinej názor ![]()
a co ty kočárky který mají tu stříšku až k madlu nevíte jaký ještě jsou?
a co tak cam portofino? tady za dobrou cenu 2400kc? pisou, ze ma sklapeci boudicku ![]()
ten se mě taky líbil ale někde sem ho viděla a přišel mi jak pro panenky takový nic
ůzký arozhrkaný.já fakt nevim.co máš ty za kočár?
tak ten cam portofino na vesnici nedoporučuju. známá ho má a vůbec se tu s ním nedá jezdit, takže ho skoro nevyužívá. taky se furt nemůžu rozhodnout, co koupit. není to jednoduchý ![]()
to máš recht já už byla stopro pro coletto aveo.pak zase cybex,jenže ten je pekelně drahej,ted zas uvažuju o tom baby design tini,asi ůčel na vesnici splní ta nová kolekce vypadá docela fajn,jen bych brala taky tu sklápěci stříšku.akorát nevim jak je dýlka lůžka někde měla nějaká mamina fotku,ale nevim kolik bylo tomu dítku ![]()
A hlavně ten Cam portofino nemá polohování nožiček. Taky to byl jednu dobu můj favorit, ale dokud ho neuvidím a nevyzkouším, tak nevím. Tu sklápěcí boudičku moc kočárků nemá a nejhorší je, že to na netu ani nepíšou. ![]()
néé já bych do campa určitě nešla,koupím bud coletto aveo nebo ten baby design tini
už mě to unavuje řešit,vždycky se rozhodnu natchnu a pak mě to něco překazi.vezmu asi holčinu a zkusim jí dotoho posadit a projet pak se rozhodnu ![]()
těch kočárků je tolik a já přece jen nejsem z města a skočárkem sice lítam furt a na vesnici to stačí do města se dostanu jednou 2krát týdně.a je to malý městečko tady se moc na vzhled nehraje.ale je jasný když už si ho kupuje že nemusí být oškliví že
ale není to takoví jako třeba v praze někdo si na tom zakládá.rozhodne kolik vrátěj manželoj daně
protože stavíme,ted kupujem auto tak na takovýdle věci už nejsou korunky
není to prý nutné.jezdit čím máme ![]()
To coletto jsem chtěla taky a kdyby bylo lehčí, tak bych si ho koupila. Viděla jsem ho a moc se mi líbilo, ale 10 kilo už je pro mě moc. Nakonec jsem vybrala taky Baby design, ale Sprint. Píšou u něj 8,5 kila, tak doufám, že to nebude víc.
Kubi,
to je jasný, že jsme kočárkama trochu posedlé,.. ![]()
mroe, díky za info, já se o tyhle podmínky koupě až zas tak nezajímám sama, neb když kouknete do metříku
přecijen, pro 2,5 leté dítě..
chtěla jsem si koupit ještě ruby od cybexu, ale mám zákaz
![]()
né, na tvojí otázku Kubi - já už žádnej neplánuju. ale na další dítko, až přijde, mám vybráno - a dokonce i doma schváleno!. nový cybex callisto, a nevím, možná že i s korbou, to ještě nevím.. ta korba mě láká velikostí, páč ta naše quinny je na panenky.. ![]()
jinak ano, t astříška u cybexu 09 není zrovna dobrá co se krytí před sluníčkem týká… ![]()
nevím, jaký máš teď kočárek, kolik váží a tak, ale mám víc kamarádek, které vlastně ani klasické golfky neměly… jedna měla nomad od jané a to bydlí v praze dejvicích. takže z tohoto hlediska bych se toho coleta nebála.. jako samo, je větší,a le není to tank a znám lidi co s podobným kočárkem vydrželi celou dobu.. tiny je spíše golfáček, má menší kola, určitěš menší odpružení..,
co se sluníčka týká - co sluneční clona? nebo slunečník? prootže i když mají kočárky překlopnou boudu, tak jen v té pozici maximálního sedu…
babydesign sprint bych už spíše přirovnala ko coletu, větší kola a tak. váha mým odhadem 9-10kg. poholdný je určitě.
já nevím, jak moc si myslíš, že využiješ ten stávající kočár? já myslím, že jak budeš mít něco lehčího, tak asi už moc ne… klidně bych kopila něco jako aveo, sprint nebo cokoliv se ti bude líbit a na starý kočár se vykašlala, max. schovala na větší terény. ale pokud ho schovávat nechceš, spíš bych se pak přikláněla k něčemu typu tiny.
jinak chápu tvoji touhu po cybexu - já taky toužím
kvalitní určitě je, ta noá kolekce je super. je užší, než třeba sprint nebo aveo, myslím že tak jako tiny - prostě golfáček. má menší košík. brzdy se blbě odbržďují v žabkách ![]()
tak asi uvidíš v květnu..
ale nerada bych, abys bvyla zklamaná, přecijen je dost drahý (ta nová), důvod, proč jsem ho zmínila, byla ta super cena té staré kolkece.. to se mi zdálo super!!
Souhlasim, ja mit dobry sportak, tak koupim jen neco lehkeho do MHD. Mam ale uz docela tezkej po starsi dceri, bez otocneho kolekca, tak chci neco noveho… Ja uz jsem rozhodnuta, ale u ceny te nove kolekce Callista se mi krouti palce i u nohou…ale doufam, ze ho pak jeste slusne prodam…v Praze…
Jinak ja mam taky zkusenost, ze pote, co jsem koupila golfky starsi dceri, uz jsem se sportakem vyjela sporadicky…je tedy pravda, ze uz chodila, ale stejne…
Ted kupuju golfky driv a musim byt mobilnejsi kvuli starsi dceri(nemame auto), tak chci neco poradneho a jsem ochotna dat za to vic penez…i kdyz nerada…
jen se obavam, ze protoze ve ctvrtek odjizdim z Prahy, v utery uz v Babystaru nic neuvidim
, protoze bude Callisto vyprodany…a to by me nastvalo, fakt…
verulec ano myslela sem qvatro aveo coletto.
jinak já mám ted v-cross,vím není to žádnej zázrak ale za ty prachy mě opravdu slouží dobře i přes mnoho negativních recenzí sem spokojená,mám tam ted sedačku a good,ale má asi 16kg odhadem,a je neskladný,rozkládá se na dvě části podvozek a vrch,ani jedeno není zrovna malé takže cestování děs běs ![]()
právě potřebuju něco co určitě rychlejc složim hodim do auta a pojedu o váhu ažtak nejde hromadnou dopravou moc nejezdím,na vesnici jede autobus jednou za uherskej rok
![]()
spíš my de oto co víc využiju,chci to hlavně převážet po výletech,návštěvách atd,ale zároven né to mít jen zavřené v kufru auta ,ale chodit sním i doma když už tak už né ![]()
tak co myslíte užiju víc a bude vhodnější to aveo nebo tiny???
co se týče tý clony tak já abych pravdu řekla ani nevim jak to vypadá
ale asi to budu muset honem zjistit
tak poradte,jo slunečník nee.ale tu clonu bych brala,ale kde jí koupim a zakolik a sou náký druhy?
nesmějte se no jo vesnice no,sme zahrabaný
![]()
jo a ten stávající kočár nechám v záloze ten bych neuklízela ono se sním jezdí dobře ale je velkej ![]()
Klid, ja bydlim v Praze, mam druhy dite a o clone taky slysim poprve… ale taky me to zajima… i kdyz asi koupim Callisto, tak nebude potreba…
Kubino já mám úplně stejný problém jako ty. Bydlíme na vesnici a taky ho chci využívat, když už ho koupím
a náší těžkou Inglesinu mít jen v rezervě. Proto si myslím, že pro mě by vyloženě golfky moc nebyli. Teď mi jedna maminka napsala, že ten Sprint váží skoro 10 kg, takže jestli v pátek nekoupím něco jinýho, tak sjedeme pro to Coletto, to se mi líbilo víc a mají ho kousek od nás v obchodě. Mě se teda líbí i ten Cybex, ale musela bych ho vidět v reálu, jak vypadá s tou bílou konstrukcí a na obrázku mi přijde jako hrkátko, ale věřím, že není ![]()
smahuli,já to coletto viděla asi před 3 měsíci a moc se mě líbilo i polohování zádiček ,nohou to má teda pouze 4kolka, prostorově ,vzhledově zkrátka bylo fajn,funčně nevim jelo se mi snim dobře ovšem po obchodě a bez dítětě,nebyla s náma.to se jelo parádně.ale bylo ještě do jara dost času,bylo to takové předběžné okukování že asi budem ještě jeden kočár potřebovat,no spíš chtít
mezi tím sem se nechala zlákat na spoustu jinejch kočárů,ale myslim že zůstanu u avea.píšou 8.5kg ale vůbec mě to nepřišlo tolik
krásně se ovládal,co si pamatuju.do detajlů sem ho nezkoumala,pač mě nenapadlo že budu takhle intenzivně řešit kočárek.ale asi do něj pudu tak
ještě to teda malinko promyslim
a je to tu zase ale na 90 procent sem ASI
rozhodnutá.je to fakt mrsk ![]()
já myslim že ten sprint je jako zopa fusion a ta oproti colettu byla podstatně režší ale nevím uvidíš.dobře vyber ![]()
jinak ty cybex si myslim že budou ůžasný,ale já opravdu do toho tolik nedám,bylo by to asi tady u nás zbytečný ikdyž krásný,
![]()
![]()
jo a eště dotaz to aveo má kola bez vzorů,nebude to tankodrom,ikdyž píší odružená,asi se to nebere jak u auta co
když sou sjetý gumy ![]()
tý jo už mě někam zavřete
![]()