Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, jsem tu nová a chci se zeptat jestli nemáte některá zkušenost se slunečníkem ke kočárku bebeconfort loola up. Nedávno jsem koupila kočár a nevím jestli je lepší slunečník nebo sluneční clona? nebo je obojí k ničemu?
Ahoj,
měla jsem slunečník i clonu, na jiný kočárek, ale to je nepodstatné, a oboje má svoje klady i zápory. Slunečník můžeš polohovat,nebrání dítěti ve výhledu, ale zase je horší třeba při skládání kočárku a vůbec na uskladnění, sluneční clonu můžeš hodit do tašky, je mega skladná, a vytáhnout ji v případě potřeby, ale zase hodně omezí výhled. do velkých veder bych doporučila slunečník a sundat boudičku, aby mohl proudit vzduch…Taky bude záležet, co Tvé dítě bude víc bavit - jesti lomcovat se slunečníkem nebo strhávat clonu ![]()
Petulie díky moc za názor. Já jsem slunečník k loole viděla u kamarádky a nějak se strašně klepal. Nevím jestli to je nějaká výrobní vada jen u tohohle kočáru nebo jestli to je u všech. Každopádně je to hrozný. A to si neumím představit, když potom třeba i fouká vítr. Koupím asi tu clonu a je fakt, že jí můžeš uložit a vytáhnout podle potřeby… ![]()