Golfky cca 6 kg

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
486
30.3.10 09:54

Golfky cca 6 kg

Ahoj kočky! Už z toho výběru golfek šílím :zed: Hledám nějaké lehoučké golfky cca 6 kg s cenou do 4 tis.Kč a kterým alespoň něco říká slovo kvalita! Poraďte, prosím, nebo to vzdám a malého budu nosit na rukách :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27247
30.3.10 10:19

Anomisko cybex ruby važí 5,2 kg. Málem vyhrály, ale mají na nás špatný polohování zad, teda téměř žádné. Já mám chicco liteway, váží 7 kg a zvládla jsem snést ze 4 patra v jedný ruce dítě a v druhý ruce složený golkfy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
30.3.10 10:26

Malo informaci… potrebujes polohovaci nebo ne?
Pokud potrebujes polohovaci a trvas na 6 kg, tak asi neuspejes… Jak jsem ja pri svem honu za lehkymi polohovacimi golfkami, ktere se nerozpadnou nebo nevyviklaj po mesici dosla k nazoru, ze takove neexistujou…na vahu uvadenou vyrobcem se neda spolehnout vubec… Ja mam tri favority, resp. mela jsem-Jane Energy, ale uz se nove nevyrabi, jen se doprodavaji a vaha skutecna neni 5,6kg, jak se uvadi, ale nekde kolem 7,8kg…Inglesina Trip… pry 6,6 kg, ale nemuzu soudit, zda opravdu, zatim cekam na odpoved z jednoho eshopu… pak Cybex Topaz nebo Onyx… ty se mi ale zdaly trochu rozviklane a vaha je taky trochu nad tvym limitem…
Nakonec jsem skoncila u pomerne pevnych Cybex Callisto, ktere tedy vazi vic(uvadeno od 8-9,1kg, tezko rict, kde je pravda), ale maji pro me nekolik dalsich drobnych pozitiv…cenove jsou ale taky nad limit…
Pokud ti staci nepolohovaci ja byla spokojena s Quinny Zapp na prvni dceru, nicmene skutecna vaha i se striskou je 8,8 kg, ne uvadenych 6 kg. Ja v tom tapu stejne jako ty… tobe zrejme nepomuzu, ale snad se moje nabyte poznatky budou nekomu hodit… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
30.3.10 11:05

Holky já mám Jané energy a teď jsem je byla schválně zvážit, jelikož mě zajímalo, kolit tedy opravdu mají a je to 7 kg se vším všudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
30.3.10 11:19

Coz jasne ukazuje, jak moc se da verit udajum vyrobcu, viz Zapp a jeho virtualnich 6 kg...... pak se fakt ty vahy strasne tezko porovnavaji… ja doufam, ze muj nakonc vybrany Cybex Callisto skutecne vazi 8 nebo 8,4 kg vcetne kolecek a potahu, jak vyrobce uvadi…muj strop byl totiz puvodne 7,5 kg…
Jane Energy by asi vyhraly, ale uz fakt neni vyber a odrazuje me, ze uz se nove nevyrabi…
Inglesina Trip je taky pekne pevna, nevikla se, barvy taky hezke…s vahou nemuzu s jistotou slouzit, ale je pry o neco lehci nez Jane Energy, tak mozna tech 6,6 kg ma…
ostatni golfky me kvalitou nepresvedcily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
30.3.10 11:29

Mroe, já myslím, že ty Inglesina co jsis vybrala mají tu váhu také uvedenou bez košíku a boudičky stejně jako Jané energy. Ta váha, co většinou uvádějí, je konstrukce, včetně potahu a koleček, ale bez boudičky a košíku a tedy to pak povyskočí nahoru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
30.3.10 11:35

Leník127, taky se mi Jané Energy moc líbí :-) Ale celkem mě odrazuje ta boudička - přijde mi moc malá. Asi to není úplně suprová ochrana před sluncem, že? Mezi tou stříškou a sedákem je průhledná folie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
30.3.10 11:42
Anomiska píše:
Leník127, taky se mi Jané Energy moc líbí :-) Ale celkem mě odrazuje ta boudička - přijde mi moc malá. Asi to není úplně suprová ochrana před sluncem, že? Mezi tou stříškou a sedákem je průhledná folie?

Atomisko, mě ta boudička vůbec nepřijde malá, ale zase nevím, jak ji mají velkou jiné golfky, tak nemohu srovnávat. Pruhledná folie tam je, jakoby zezadu, asi abys viděla na děcko. Je to zezadu a není to moc velký pruh, takže že by tím svítilo sluníčko se neboj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
30.3.10 11:44

Mroe, jj, chci určitě polohovací, jelikož Samík má teprve 13 měsíců. S tou váhou to vypadá bledě, jak tak koukám 8-o Každopádně by měly být lehké podobně jako Jané Energy - tzn. 7 kg celkově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
30.3.10 11:46

Leník127, a jsi s nima spokojená? Myslím, jestli třeba mají něco, co ti moc nesedí :roll: Hodně totiž o nich uvažuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
30.3.10 11:54

Tak to mas podle me jen malo moznosti… jak pisu… jine me kvalitou nepresvedcily, mozna jeste ten Cybex…nedoporucuju Chicco, ani Peg Perego Si… jinak teda myslim, ze je skoro vsechno nad vahovy limit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
30.3.10 11:56
Anomiska píše:
Leník127, a jsi s nima spokojená? Myslím, jestli třeba mají něco, co ti moc nesedí :roll: Hodně totiž o nich uvažuju :wink:

Já jsem s nimi spokojená, u mě byla hlavně podmínka váha a aby šly do lehu, což splňují. Co bych jim vytkla, tak je, že nemají polohovací rukojeť jako normální kočár, ale to nevím, jestli ostatní golfky mají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
30.3.10 12:24

tak polohovaci rukojet asi nemaji zadne lehke golfky…jedine vysouvaci, tu ma treba Topaz, ale to asi neni tak podstatne, stejne to neni moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
30.3.10 12:27

Polohovací rukojeť mě naštěstí vůbec netrápí :-) Jen stále fárám nad tím, proč už se Jané Energy přestaly vyrábět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
30.3.10 12:42

Taky me to zarazilo… uz se vyrabeji dlouho, poprve jsem o nich uvazovala uz u prvni dcery, kdyz ji byl rok a ctvrt, ted ji bude sest… tak mozna jen proto, asi planuji nejky lepsi model… ale asi az na pristi rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí