Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Teď mají Jané Sonic Evo - vyděla jsem je naživo a porovnávala přímo s Energy. Jsou váhově stejné a vzhledově skoro stejné. Jediný rozdíl je v tom, že nejdou úplně do lehu (ale polohovací jsou, jen ne tolik) a cena je o 1000 Kč více. Takže jsem volila Energy.
Dneska mi dorazili golfky PP sí.
Mám i pliko takže můžu srovnávat. Jsou lehoučké, polohovací rukojeť, takže super, polohování do lehu i polohování nožiček. Lehounké, nejsou vachrlaté, jak tu někdo uváděl. Mě osobně chybí madlo před dítětem, malý je spokojený.
já nevím, asi mám divnou váhu, ale můj zapp i s košíkem má 7kg..
váhy uváděné na internetu jsou v převážné většině váhy konstrukcí bez potahu, stříšky, apod. v případě zappek by to sedělo, podvozek na naší váze fakt ukazuje těch 6kg..
možná máme jen špatnou váhu, nevím…
jinak ze cybexů je nejlehčí sice ruby, ale to je fat jen na rychlý převoz .. spíše onyx je kočár, který si představujeme pod pojmem golfky.
jináč bohužel, 6 kg mívají jen takové ty srandy, bez polohování,..
Nataso fakt? Ja ho nevazila, ale nasla jsem to na jednech anglickejch strankach a protoze je tam meli i bez strisky a vaha byla uvedena o neco nizsi, docela me to presvedcilo, ze je vazili… tak mozna maji mene, ale stejne… tezko srovnavat, kdyz clovek nevi, jestli to vsichni vazi bez strisky a kosiku, nebo jen nekteri, nekdo zas bez kolecek a bez potahu, kdo se pak v tom ma vyznat…v kazdem pripade k vaze uvadene pricitam tak kilo a pak je to mozna pravda…
Ale treba u Calista mi v Malviku napsali, ze je vaha skutecna, se vsim vsudy… to by me zajimalo, jestli se nekdo namahal to overit…ja totiz na ruznych strankach nasla vahu od 8 kg az po 9,1kg a pak babo rad… to uz se mym vysnenym max. 7,5 dost vzdaluje a nebezpecne se to priblizuje vaze meho sportaku - 14 kg. I kdyz kdovi, jak vazili ten, ze…