Bumbleride nebo PP???

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
228
31.3.10 20:12

Bumbleride nebo PP???

Holky, prosím o rady všechny, které máte zkušenost s některým z těchto kočárků: bumbleride flyer, PP pliko a PP uno.
Potřebuji hlavně prostorný golfáč, Nela má v 15 měsících 85cm, tak ať chvíli poslouží.
Nebudeme ho zatím používat denně, hlavně na cesty do města, sporťák máme 18 kilový a už mě nebaví tahat ho sebou :-x
Přehazovací rukojeť je pro mě velké +, na sporťáku ji máme a využíváme.
Děkuji za všechny názory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TKJ
277
31.3.10 20:56

Ahoj ja uz som to tu niekde pisala, bumbleride som mala a predala, otrasna ovladatelnost. vela ludi si mysli ze super golfac s prehadzovacou rukojetou, ale s dietetom v protismere jazdy sa snim jazdio velmi velmi zle. cca po tyzdni sa mi pokazila aretacia uplne a potom obcas sla, obcas nie. strieska velmi vysoko nad dietatom, super na slnko, ale dieta tam bolo velmi odkryte, ked fukalo tak tam malemu vzdy velmi fukalo. mal aj dalsie muchy, ale vsetko som uz vpisala do diskusie o bumbleride samotnom. PP uno, ten som chcela tiez, ale jak som ho skusala v obchode tak som zitila, ze ked mam kocik otoceny tak aby bolo dieta v protismere jazdy, tak jak mas v predu tie koliecka na pevno tak by som si asi nezvykla na taku jazdu
ze sa ti tocia vlastne koliecka blizsie pri tebe. ale to bol len moj pocit,inak vyzeral dobre, prostorny. takze tak, ale od bumbleride by som dala uz ruky prec:)prajem dobry nakup a spokojnost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
2.4.10 22:21

Ahoj já jsem taky uvažovala/ uvažuju o těchto kočárcích, Flyer byl můj favorit, jen mě teď trochu zvyklaly reakce na tu ovladatelnost a psala jsem jedné paní co ho prodávala o vnitřní rozměry (mám špatné zkušenosti s tím co je udáno jako ložná plocha v obchodu a jaká je zkutečnost)tak jen pro info předávám dál

Vnitřní šířka: 31 cm
Hloubka sezení: 20 cm
Délka nožní opěrky: 24 cm + zkosení 10 cm
Výška zádové opěrky: 41 cm

No nevím co míní tím zkosením, na fotkách nic takového nevidím, ale délka zádové opěrky 41 mi přijde málo, to mám i na sporťáku a myslím, že je malému v 10 měsících taktak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kattkaaaa
3.4.10 08:26

Mám pliko a je úžasné, nejlepší golfáč, co jsem kdy měla, mám taky dlouhé děti, takže bylo jasno hned. Ložná plocha cca 94cm, opěrka zad 54, zbytek 40. To jeluxus, jaký nemá každý kočár, je vhodný i do terénu, jsme z vesnice.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4