Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ja myslim, ze je to uplna novinka, nikdy jsem o golfkach od X Landeru predtim neslysela, tak uvidis, co napisou zkusenejsi …
mě se taky libí i ty xs,ale myslim že nikdo zati mebude nic vědět ale ráda se nechám překvapit ![]()
Ahoj,je to novinka a je bezva že se na to dá nacvaknou autosedačka,no i korba,ale to já nevyužiju,ale do auta jak dělané,aspoň pro mě
Záleží ještě jak se s nima bude jezdit,no to se musí vyzkoušet.Já sem z nich nadšená i když zatím jen tak virtuálně ![]()
Díky za tip, taky se mi hodně zamlouvají. Ale spíše ty XS, vzhledem k tomu, že je nepotřebuji k nacvaknutí autosedajdy. A navíc u těch XD mi příjde, že je dost blbý přístup do košíku. No určitě je zkouknu někde v reálu. ![]()
ano, je to novinka, přestavená na veletrhu, zatím se nic neví, uvidíme tak za měsíc ![]()
na pohled vypadaly hezky, oboje.. ale to vypadá hodně kočárků ![]()
Ahojik
! Tak můžu ti říct, že my jsme šli do obchodu původně pro jiné, ale nakonec vyhráli tyto..jsou parídně ovladaletné, prostorné, my máme velkého klučinu..Totiž původně jsem chtěla Xlander XS, ty vypadáají dobře až na to, že mají hodně nízko sedáka náš roční klouček už v nich byl teď tak akorát namáčklej
! Takže vyhráli tyhle go, akorát mi na nich vadí ten blbej přístup ke košíku a košíček celkovcě malej, ale to u golfek tak je skoro u všech.. jo a skládání naprosto jednoduhé a rychlé, ani madlo se nemusí odepínat, akorát že pak jsou docela těžší.. těch 11kg je tam znát
! Jinak ale záda si reguluješ sama, stejně jako u sporťáku třeba XA, ten XS má záda naopak vytvrzené a určené polohy, ale jde do úplného sedu, to spousta kočárů taky nejde.. Kdybych měla malé dítko, nebo aspoň průměrné, tak jdu asi do toho XSka, ale pro našeho klučinu se zdál ideální ten GO.. tak jsem ho objednali, snad nebude moc hrkat při jízdě, ale při zkoušení byl jeden z nejlepších, co jsem projeli, některé golfky šíleně hrtaly i na rovném terénu s kobercem, ty jsem okamžitě parkovala zpátky, děs běs..
ahoj my jsme oboje jeli s nadsenim vyzkouset do detskeho raje i s malou, ale zdali se nam chatrne a nemaji dobre resene odnimani madla, vubec si neumim predstavit ze bych na ten podvozek nacvakla tu nasi autosedacku ![]()
Janičkaaa píše:
Maminky,prosím s těmito golfky,máte někdo zkušennosti?Děkuji
můžu se zeptat na přesný název kočárku??
Já ho sháním a nemužu ho sehnat .Děkuji ![]()
Tak já teď řeším taky problém s golfkami, tak se přidám do diskuze. Jsem majitelkou X-lander XQ a maximální spokojenost, ale golfky budo prostě potřeba a pořád nevím co vybrat. GO se mi strašně líbí, ale trochu mě odrazuje krátká nožní opěrka, teda vlastně skoro žádná
. kdo máte tyto golfky mohli by jste sem třeba hodit foto s dítkem, prosím prosím!
Jinak na této diskuzi jedna pani odrazuje od XS, tak posílám odkaz:
https://www.emimino.cz/…er-xs-64575/
Mate je nekdo, uz jsem na pokraji sil s tim vybiranim
naky zkusenosti??? ![]()
Tak my máme ty XS a už bych je nechtěla!
Rozvklaný, docela těžko se skládaj.
Nejvíc mě štve, že stáli nehorázny peníze a přitom to jsou úplně obyč. golfky ![]()
Ale třeba ty GO můžou být třeba lepší, stabilnější ![]()
Holky nemáte někdo tyto golfky, docela se mi líbí, ale nikde jsem na ně nečetla nějakou recenzi.
http://www.klokanek-online.cz/index.php?…
Díky