Zdvojená kolečka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
378
12.4.10 16:28

Zdvojená kolečka?

Mamči, zatím jsem neměla kočárek se zdvojenými kolečky (konkrétně: kolečka jsou velká cca 22 cm, přední kolečka jsou zdvojená a zadní jednoduchá), můžete mi písnout své dojmy, jak se s těmito kočárky jezdí? Jestli nejsou lepší všechna jednoduchá? Díky moc moc Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1283
12.4.10 16:39

ahojky,

nevím jestli máš na mysli troj nebo čtyř kolku. já mám jednu trojkolku s jednoduchým předním kolečkem (MOON T3)a druhou s zdvojedným (coletto aveo) a líp se mi jezdí s tou zdvojenou. kočár je o poznání stabilnější a i se líp zatáčí třeba při sjezdu z obrubníku. ale asi hodně záleží na typu kočáru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
12.4.10 16:39

Tak já jsem měla v životě troje golfky, dvoje se zdvojenými předními koly a jedny, ty mám ted, s jednoduchými kolečky vepředu a mně se teda s těmi jednoduchými jezdí mnohem líp než s těmi druhými. :wink: Lépe se mi ovládají, u zdvojených se mi často stávalo, že se kola „blokla“ a nešlo jet dál, ted to nehrozí, jezdím s nimi bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
12.4.10 16:42

Hihi, Saja1, to jsme se v odpovědi moc nesešly.. :lol: Holt, každý bude mít jinou zkušenost, a je to taky kočár od kočáru, každý má jiné jízdní vlastnosti.
Možná by to chtělo upřesnit, který kočár má přesně tazatelka na mysli. Já jsem jezdila se značkou Coneco, CHicco a ted mám Easy Go Loop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
12.4.10 16:53

jedná se o čtyřkolku …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
12.4.10 17:01

Jde o kočárek Baby design Sprint x Coletto Aveo (Aveo bohužel nemám možnost vidět a vyzkoušet). Pro mě jsou zatáčecí kolečka novinkou, do teď jsem měla kolečka napevno - nezatáčecí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
12.4.10 17:38

pokud jsi měla nezatáčecí kola, bude ti babydesign připadat přirozenější. otáčí se pozvolnějí, než aveo quatro. u avea se ti může stát, že se kolečka občas kousnou, zaseknou. ale stačí kočár postavuit na zadní a je to. (je to obecně problém všech kočárů toho typu, i o 10tis dražších, není to vada avea..)

je tu víc maminek, co se rozhoduje/rozhodovalo mezi babydesign sprint a aveem, zkus diskuzi natašo prosím pomoc, určitě se podělí o své dojmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
12.4.10 18:56

Moc děkuji za názory.
Naty: tak jsem nakoukla na diskuzi Natašo prosím pomoc a jsem moooc ráda, že nejsem jediná nerozhodná maminka :pankac: , občas už si s tou svou nerozhodností připadám jako cvok 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.4.10 20:58

Já mám zdvojená na golfáči a musím říct, že nechápu, co s tím furt všeci tak nadělají, mně je to úplně jedno, nepozoruju žádný rozdíl ani problém ani nic :lol: :lol: :lol:

Možná na jednom nájezdu, kde mám ty vnitřní kolečka ve vzduchu se kola trochu prohýbají, ale to je fakt všecko. Nic se mi nebrzdí, neblokuje, ani mokrý sníh se mi tam nenabaloval, jak jsem o tom hodně četla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35313
12.4.10 21:06

Ja nevim, ja jednou jela se setrinym Multiwayem a jak nejsem zvykla na zdvojeny kolecka, mela jsem pocit, ze snad nevyjedu ani z domu… :nevim: Ja mam sportak a mela jsem Zappa. Tak nevim, mozna to je kocarem…fakt musim rict, ze jsem s tim zezacatku desne zapasila, nez jsem si trochu zvykla… ale s ovladanim Zappu to teda srovnat neslo ani nahodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí