Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, maminky co máte callisto, jde k němu dát taška přes rukojeť? Případně jakou k tomu máte? Děkuju
ještě ne, v sobotu jedeme na Čerňák, tak se doufám, už konečně nějak rozhodneme…
Lechuzo, koukni do „Callisto jako jediny kocarek od narozeni“, zhruba tak ve druhy pulce diskuse je o taskach hodne, i s fotkama, nemusis vsechno ani od zacatku procitat.
Smankote, chtela jsem Ti dat cisla stranek, a sama jsem to tam ted nenasla
ze bych se spletla a o taskach se diskutovalo jinde?
Omlouvam se, vzbudilo se mi dite, tak uz to nevyresim, ale Mroe bude urcite vedet ......
sorry
No o taskach se diskutovalo, ale jakou nakonec konkretni ke Callistu vybraly holky nevim…
ja ho taky jeste nemam, ale v sobotu jedeme na Cernak a snad se konecne rozhodneme a mozna si kocarek rovnou odvezeme, jeslti bude nejaky hezky
tak se tam mozna potkame…
Mne se libi tasky Lassig, ted nejake dostali v Malviku, ale jakou konkretne koupit nevim, zatim jeste nemam vybranou barvu kocarku(a taky se bojim, ze by bylo lepsi to videt v realu)
jdu hledat tu diskusi…zvlastni, taky jsem to nenasla ![]()
koukala jsem, ale moc tam o taškách nebylo. Doufám, že tam půjde přidělat aniž by se kočárek převažoval, některé golfky prý mají těžiště vzadu a pak se převažují…
tak snad to u callista nebude problém, škoda, že k tomu nejsou nějaké origoš tašky… Lassigy jsem okukovala už cca před rokem v Kika, jsou super ![]()
mroe:tak to dobře pořiďte
taky doufám, že to už brzo vyřešíme, z tahání S4 jsem už vyřízená, těším se na něco (callisto
) lehkého. Jen aby si tam manžel zase nenašel něco jiného ![]()
mroe: tak už taky mám
a jsou super, vytahla jsem je dneska na procházku a jsem spokojená
) a myslím že i pro našeho prclíka jsou pohodné, pěkně se vychrupkal
)))