Chcicco Multiway

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17925
26.4.10 12:07

Chcicco Multiway

Hrozně ráda bych se zeptala na tahle kočárky kdo ho máte a jste sním spokojené.
Z Chicco Multiway.
A taky jak se vám sněmy jezdí zda není nějakej problém předem vám moc děkuji.
Staninka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21890
26.4.10 12:37

Mame a jsme spokojeni :palec: ,za ty penize je to myslim dobry kocar,se vsim vsudy,tj. madlo,nanoznik atd..patri mezi robusnejsi golfky,docela zvlada i mensi teren.Jen pokud nekdo hleda co nejskladnejsi golfky do kufru auta,tak multiwai nic moc,je proste robusnejsi,nez vetsina golfek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21890
26.4.10 12:39

Jo,nekomu vadi nanoznik,je na suchy zip,nektere deti to rvou z kocaru dolu,Emca na toto nastesti neprisla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9797
26.4.10 13:12

My máme také Chicco Multiway a spokojenost veliká!! :palec: Je pravda, že občas může vadit ten nánožník na suchý zip, naše Barunka na to naštěstí taky nepřišla:-) Ale jinak jsme spokojení..záleží, co od kočárku očekáváte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
26.4.10 13:17

Eemii-Jsi trašně hodná že jsi mně o něm něco malého napsala jsem hodně ráda že o něm vím více co a jak sním mám zacházet.
zatím ho nepotřebuji ale asi v létě ho budu muset pořídit.
Andy-Taky ti moc děkuji za radu.
Mně nevadí že má suchej zip ale snad nebude nějak přehnaně padat když tam bude příští rok v zimě sedět a oddělávat ho.
Ještě jednou moc děkuji.

Právě jsem si všimla že mám chybu snad top nikomu vatit nebude jak budou reagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21890
26.4.10 13:28

Hele na ten nanoznik se v pohode da treba nasit kus gumicky s patentem a zacvaknout to kolem konstrukce,kdyz bude treba..

My jsme opravdu spokojeni,najezdili jsme toho s nim vic,nez se sportakem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
26.4.10 13:49

Eemii-Určitě se něco stím dá dělat z toho nemám nějaké obavy ale prostě jsem velice ráda že o něm více.
A taky jsem se chtěla zeptat od kolika měsícu tam máš malou my budem mít v červenci 8.měsícu zda to nevadí že už by tam šel takhle brzo nebo mám počkat až bude starší. :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21890
26.4.10 13:58

My jsme kupovali,kdyz byl male rok,ale do golfek deti muzou,kdyz uz hezky sedi,udava se od pul roka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
26.4.10 14:09

Eemii-My budem mít pul roku za týden.
Ale zatím ještě nesedíme takže si chvílu ještě počkáme na až se posadí.
Jinak kdyby už seděl v 8.měsíci tak ho tam posadím pokud bude sedět jinak prozatím budem jezdit v hubokém kočáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9797
26.4.10 16:45

Já myslím, že ten suchý zip i docela dost drží, to by tam to dítko muselo dělat psí kusy..malá byla naštěstí v kočárku klidná,hlavně sledovala okolí..a golfky jsme používali taky někdy po roce. Ale dřív jak v těch osmi měsících, bych ho asi nepoužívala. Přece jenom ty golfky nejsou na dlouhé spinkání dítek..ty sporťáky jsou na to lépe „vybavené“, ale to je jen můj názor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
26.4.10 18:11

tak já moc spokojená nebyla.. měla jsem ho dva měsíce, prodala jsem ..
ale řekla bych, že je to kočárek úměrný ceně a výbavě, kterou za tu cenu dostanete.

moje poznatky - do koleček se nadměrně rychle zapichují kamínky. kolečka pak skřípou o chodník. spojovací nýty povolily za 14 dnů občasné jízdy a kočár se hodně vrklal. prý je to správně - pochybuju - viz níže.
sedačka je hoodně tvrdá a docela nepohodlná - Vojta v ní nechtěl být, je takový mazel, potřebuje měkké. co je hezkéí je ten polštářek.
nánožník je pro klidné děti. ty sucháče nedrží moc a stačí šikovný fotbalista..
pláštěnka je na nic, děsně se mlží a staršímu dítěti bych asi skřípla nohy, chtít ji upevňovat, kam patří.
je docela težký a po složení velký, a i já ho do kufru musela dát na štorc (mazda 5)..
brzdy někdy nezaseknou kam mají, resp. podezřele často..

klady jsou cena, způsob polohování a polohování samotné, velká výbava, polštářek.

byly to mé první a donedávna poslední golfky klasického typu. myslela jsem že takové prostě jsou. ale teď jsem hrdou majitelkou cybex ruby a musím říct, že kvalita se pozná…

jinak věkově, ptáš se na 8 měsíců, podle mého klidně. kočár je hodně do lehu, jeden z jeho kladů, ten polštářek (druhé plus) udrží hlavičku rovně.. ležením je srovnatelný se sporťákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
26.4.10 20:35

Cau Staninko: :lol: my ho mame tedka asi tak 14dni a super.U nas mam ho jako jediny kocar a fakt super.Kdybych to vedela drive tak jsem ho poridila uz drive.
Jo a teren zvlada.
Sice kdyz se slozi je vetsi ale za tu cenu. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
27.4.10 00:31

My ho máme už asi 3/4 roku a max. spokojenost. Nedostatky, co objedvila Natasa u nás teda nejsou, až na ten sucháč u nánožníku, ten malá dokaže odepnout snadno. Dokonce vyhrál i v testech, známka asi 1,5. :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.4.10 21:00

ahoj Stáninko golfky používáme rok a jsme snima spokojený a to bydlíme na vesnici kde máme hrozný cesty.golfky doporučuju.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
28.4.10 23:22

Golfky jsou super, vejdou se mi narozdíl od sporťáku do auta. Bydlím také na vesnici, kde jsou cesty hrozné, ale kolečka pořád OK. Kamarádka je používá cca rok po Praze a je s nimi maximálně spokojená. I cena je dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí