Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Hrozně ráda bych se zeptala na tahle kočárky kdo ho máte a jste sním spokojené.
Z Chicco Multiway.
A taky jak se vám sněmy jezdí zda není nějakej problém předem vám moc děkuji.
Staninka.
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Chicco Multiway?
Přidejte zkušenost s Chicco MultiwayMame a jsme spokojeni
,za ty penize je to myslim dobry kocar,se vsim vsudy,tj. madlo,nanoznik atd..patri mezi robusnejsi golfky,docela zvlada i mensi teren.Jen pokud nekdo hleda co nejskladnejsi golfky do kufru auta,tak multiwai nic moc,je proste robusnejsi,nez vetsina golfek.
Jo,nekomu vadi nanoznik,je na suchy zip,nektere deti to rvou z kocaru dolu,Emca na toto nastesti neprisla ![]()
My máme také Chicco Multiway a spokojenost veliká!!
Je pravda, že občas může vadit ten nánožník na suchý zip, naše Barunka na to naštěstí taky nepřišla:-) Ale jinak jsme spokojení..záleží, co od kočárku očekáváte..
Eemii-Jsi trašně hodná že jsi mně o něm něco malého napsala jsem hodně ráda že o něm vím více co a jak sním mám zacházet.
zatím ho nepotřebuji ale asi v létě ho budu muset pořídit.
Andy-Taky ti moc děkuji za radu.
Mně nevadí že má suchej zip ale snad nebude nějak přehnaně padat když tam bude příští rok v zimě sedět a oddělávat ho.
Ještě jednou moc děkuji.
Právě jsem si všimla že mám chybu snad top nikomu vatit nebude jak budou reagovat.
Hele na ten nanoznik se v pohode da treba nasit kus gumicky s patentem a zacvaknout to kolem konstrukce,kdyz bude treba..
My jsme opravdu spokojeni,najezdili jsme toho s nim vic,nez se sportakem!
Eemii-Určitě se něco stím dá dělat z toho nemám nějaké obavy ale prostě jsem velice ráda že o něm více.
A taky jsem se chtěla zeptat od kolika měsícu tam máš malou my budem mít v červenci 8.měsícu zda to nevadí že už by tam šel takhle brzo nebo mám počkat až bude starší.
.
My jsme kupovali,kdyz byl male rok,ale do golfek deti muzou,kdyz uz hezky sedi,udava se od pul roka..
Eemii-My budem mít pul roku za týden.
Ale zatím ještě nesedíme takže si chvílu ještě počkáme na až se posadí.
Jinak kdyby už seděl v 8.měsíci tak ho tam posadím pokud bude sedět jinak prozatím budem jezdit v hubokém kočáru.
Já myslím, že ten suchý zip i docela dost drží, to by tam to dítko muselo dělat psí kusy..malá byla naštěstí v kočárku klidná,hlavně sledovala okolí..a golfky jsme používali taky někdy po roce. Ale dřív jak v těch osmi měsících, bych ho asi nepoužívala. Přece jenom ty golfky nejsou na dlouhé spinkání dítek..ty sporťáky jsou na to lépe „vybavené“, ale to je jen můj názor..
tak já moc spokojená nebyla.. měla jsem ho dva měsíce, prodala jsem ..
ale řekla bych, že je to kočárek úměrný ceně a výbavě, kterou za tu cenu dostanete.
moje poznatky - do koleček se nadměrně rychle zapichují kamínky. kolečka pak skřípou o chodník. spojovací nýty povolily za 14 dnů občasné jízdy a kočár se hodně vrklal. prý je to správně - pochybuju - viz níže.
sedačka je hoodně tvrdá a docela nepohodlná - Vojta v ní nechtěl být, je takový mazel, potřebuje měkké. co je hezkéí je ten polštářek.
nánožník je pro klidné děti. ty sucháče nedrží moc a stačí šikovný fotbalista..
pláštěnka je na nic, děsně se mlží a staršímu dítěti bych asi skřípla nohy, chtít ji upevňovat, kam patří.
je docela težký a po složení velký, a i já ho do kufru musela dát na štorc (mazda 5)..
brzdy někdy nezaseknou kam mají, resp. podezřele často..
klady jsou cena, způsob polohování a polohování samotné, velká výbava, polštářek.
byly to mé první a donedávna poslední golfky klasického typu. myslela jsem že takové prostě jsou. ale teď jsem hrdou majitelkou cybex ruby a musím říct, že kvalita se pozná…
jinak věkově, ptáš se na 8 měsíců, podle mého klidně. kočár je hodně do lehu, jeden z jeho kladů, ten polštářek (druhé plus) udrží hlavičku rovně.. ležením je srovnatelný se sporťákem.
Cau Staninko:
my ho mame tedka asi tak 14dni a super.U nas mam ho jako jediny kocar a fakt super.Kdybych to vedela drive tak jsem ho poridila uz drive.
Jo a teren zvlada.
Sice kdyz se slozi je vetsi ale za tu cenu.
![]()
My ho máme už asi 3/4 roku a max. spokojenost. Nedostatky, co objedvila Natasa u nás teda nejsou, až na ten sucháč u nánožníku, ten malá dokaže odepnout snadno. Dokonce vyhrál i v testech, známka asi 1,5.
![]()
ahoj Stáninko golfky používáme rok a jsme snima spokojený a to bydlíme na vesnici kde máme hrozný cesty.golfky doporučuju.pa
Golfky jsou super, vejdou se mi narozdíl od sporťáku do auta. Bydlím také na vesnici, kde jsou cesty hrozné, ale kolečka pořád OK. Kamarádka je používá cca rok po Praze a je s nimi maximálně spokojená. I cena je dobrá.