Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mojí mamce nikdy nevypadaly úplně všechny. Vždy nějaké zůstaly a k těm pak začaly růste nové. Ať jste brzy v pořádku. ![]()
Tak já to vzala mašinkou, úplně nakrátko…a pak většina vypadala…ale ne všechny
Před cca měsícem jsem to vzala ziletkou
A teď mám cca 5mm…
Mamce vypadalo hodně vlasů, všechny ne. Pak se nechala ostříhat strojkem. Nechala vlasy povyrůst na cca pět cm, ale vlasy byly hrozný, nekvalitní, některé rovné, některé kudrnaté. Tak je nechala znovu ostříhat strojkem a oholit žiletkou. Pak už rostly vlasy normální, v kvalitě jako před chemo.
@Anonymní píše:
@aiwwa tak to si ještě počkám![]()
Neboj, to je nějakých 10 cm za rok.
fakt je lepší to úplně shodit, aspoň porostou rovnoměrně.
@Anonymní píše:
@aiwwa však jo…žiletka proběhla už…
Aha, vy jste tady dvě anonymní. Už to vidím.
Babičce taky něco zůstalo. Vždy si hlavu celou oholila. A pokaždé chemoterapii jí narostli vlasy jiné
To je zajímavé, že spoustě lidem po chemoterapiích vyrostly kudrnaté vlasy. Moje mamča mívala lehce vlnité a také jí pak rostly kudrnky.
Jee, nechci kudrnky…už takhke jsem je rovnala ![]()
Kecám…chci prostě vlasy…
Paruka v tomto počasí je prostě hnus
@Anonymní píše:
Jee, nechci kudrnky…už takhke jsem je rovnala
Kecám…chci prostě vlasy…
Paruka v tomto počasí je prostě hnus
Pracuji v lázeňství a spousta pacientek chodí bez paruky a musím říct, že jim to sluší. Většinou mají úplně kraťoučké ježečky a vypadají perfektně.
@carola no zatím to vypadá hnusně…ta hlava s pár chlupama
A paruku ven nosim hlavně kvůli synovi…nechci, aby se ho děti vyptávaly co a proč a jak a máma nemá vkasy, haha…
A i já se cítím líp s „vlasama“ než s tím šátkem.
Doma bez…to je jasný
Po chemoterapiích vlasy padaly, ale přesto mi dost vlasů zůstalo. Než začnou růst nové, vypadají ty staré nebo zůstanou?