Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, potřebujeme koupit pro syna autosedačku, vajíčko je již malé. Po dlouhém pátrání na netu jsem si vybrala tyto 2 sedačky: Chicco Key 1XP a Nania Cosmo. Jen nevím, která z nich bude lepší. Vzhledově se mi více líbí Nania, ale vzhled při koupi autosedačky asi nehraje takovou roli, na prvním místě je bezpenčost a to si myslím, že více splní Chicco. Ale opravdu nevím. Mohl byste mi tedy někdo poradit. Moc děkuji
Ahoj, mám výše zmiňovaný Chicco key 1 xp a jsem s ním spokojená. Jinak co se týče toho, která je lepší, tak to neporadím.
nejlepší je vybírat podle bezpečnosti než podle vzhledu,
Chicco Key 1 má z bezpečnosti 3 hvězdičky( isofixová varianta Key 1 Isofix má 4 hvězdičky)
Nania Cosmo nebyla v testech, takže se neví jak je dobrá, a její isofixová varianta Cosmo isofix má 3 hvězdičky
takže určitě vhodnější bude z těchto 2 sedaček ta Chicco.
moc děkuji za radu. Myslela jsem si, že Chicco bude lepší. Jdu kupovat. Ještě jednou díky.
AHOJ,
narazila jsem na tuto sedacku.
Steeve anebo jiny odborniku,uz byla nekdy testovana? Jak pripadne dopadla??Vypada skvele a bezpecne,ale zdani muze klamat a pokud se pamatuju,znacku FISHER PRICE znam jen z kvalitnich hracek,nikoliv autosdacek
.....Diky!!
Odkaz:
http://sk.aukro.cz/…8218475.html