Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky a majitelky těchto golfek.Obnovuji tuto diskusi a prosím o radu.
Používáte do golfek fusak a jaký? Nevím zda mám koupit fusak,nebo jestli bude stačit ŠPANĚLSKÁ DEKA.
![]()
Ahoj,
máme tyto golfky a jsme moc spokojeni. Sice jsou těžší, ale oceňuju větší kolečka, než mají jiné golfky. Používáme ho jako kočárek do auta, takže ho nikde netahám.
Fusak mám veliký s beránčí kožešinou (ještě po mně) a prcek je v kočárku krásně zabalený a zima mu vůbec nevadí. Navrch přes fusak dávám ještě nánožník.
Ahoj, jen přidávám do diskuze, že jsem našla, že madlo se dá přikoupit.
http://www.malvik.cz/…carek-CT-0-4
Ale taky ještě zvažuju…
Taky jsme majitely těchto golfek i s mandlem. Jakou tašku holky k tomu používáte na plíny…? Máte od Chicca? Chtěla bych nějakou barevně sladěnou. Poraďte prosím. Díky.
Jahůdko, plánuju si koupit univerzalní tašku černé barvy, mají ji u nás v jednom obchůdku i s těmi cvočky, jaké mají tašky na hlubokém kočárku. Viděla jsem to u jedné paní na stejném kočárku a tak jsem se jí zeptala, prý vyšla na necelých 500Kč. Když pojedu okolo, tak se poptám, stejně jí chci na narozeniny, takže jí pak vyfotím a vložím do diskuze, ju?
IVULE, díky. Ta od Chicco, je šedo-černá, tak by mi tam šla, ale zase vyjde draho. Černá by byla ok. Zkusím se zítra mrknout ve městě.
Taky teď zvažuji nákup golfek - a nedá mi to a musím se zeptat - jak vám na těch rukojejích (myslím tím nespojené rukojeti) drží taška? Já měla jedny golfky půjčené, ale taška mi tam prostě dát nedala… Sjížděla dolů ke kolečkám, protože u golfek nejsou žádné úchytky, kde by se taška zachytila?
Ahoj,
mam toto Chicco s rukojeti „fajfky“ (jak tomu s manzelem rikame). Na fajfky nedavam tasku, ale batoh. Koupila jsem si batoh AlpinePro na miminkovske veci, kdyz dite nesu po schodech do kocarkarny, dam batoh na zada
Jsem vazne spokojena. Batoh ma vice kapsicek, takze mam veci i rozdelene a lepe se mi potom hledaji
Ahoj holky,taky jsem majitelkou těchto golfek. Zakoupili jsme je až na čtvrtý pokus, přd tím jsem měla s kočáky samé problémy, ale s těmito jsem moc spokojená, jsou skvělé ovladatelné, relativně né moc těžké a dítě se v nich cítí pohodlně a hlavně pro nás jsou i dostatečně dlouhé, když někdy Káji v nich usne (totiž ještě nemá 2 roky a už měří 93 cm.). Takže všem moc doporučuji, jo a na tu zimu teď už je to skoro neaktuální, ale dá se koupit i zimní nánožník, přímo na tyto golfky.
AHojky,
chci se zeptat majitelek těchto golfek, jak je vysoká rukojeť? - manžel má 188 cm. A jsou polohovatelné až do lehu? Díky!!
Nevím jak je vysoká rukojeť (kočárek máme v kočárkárně), ale manžel má 185 cm a nehrbí se a polohování zad jde skoro do lehu. Já osobně to vždy dělám tak, že kočárek vyzkouším v obchodě i s manželem a případně dítětem a pak jej levněji objednám přes net. Není to fér, ale na mateřské každá koruna dobrá.
Byla jsem takřka rozhodlá pro tento typ golfek a dnes když jsem je viděla na živo, tak jsem byla zklamaná a ani v prodejně mi nebyly nijak extra doporučovány. Takže před koupí někde z netu rozhodně doporučuju okouknout v obchodě, na obrázku vážně vypadají lépe než v originále ![]()
Zdravím Vás kočky, len ma zaujíma jedna vec - pozerám po Chicco Multiway, vraj je to nástupca Ct04 a niekde som sa dočítala, že v ňom dieťa nesedí rovno a že sa zošmykáva. Čo je na tom pravdy? Už dosť dlho vyberám kočík, chcem taký, ab yvyšiel do 5000 Sk, aby bol do terénu (máme celé mesto rozkopané) a tiež aby bol použiteľný v zime. Prosím, poraďte. Zuzana.
Ahoj,
dostali jsme tyto golfky, ale máme zlomené přední kolečko (1 kolečko z levého předního soukolí). Tento typ už se nevyrábí, ale přijde nám škoda kvůli tomu pořizovat celé nové golfky. Nemáte holky některá třeba ve sklepě už staré golfky, ale s použitelným kolečkem?
Díky moc!
Od kamarádky jsem se dozvěděla,že vržou každé golfky i ty super drahé.Takže to není závada.Lucka