Chicco CT 0.4

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
29.8.07 11:07

Od kamarádky jsem se dozvěděla,že vržou každé golfky i ty super drahé.Takže to není závada.Lucka

• Citovat
  • Upravit
1315
7.11.07 23:40

Ahoj holky a majitelky těchto golfek.Obnovuji tuto diskusi a prosím o radu.

Používáte do golfek fusak a jaký? Nevím zda mám koupit fusak,nebo jestli bude stačit ŠPANĚLSKÁ DEKA. :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
3.12.07 19:44

Ahoj,

máme tyto golfky a jsme moc spokojeni. Sice jsou těžší, ale oceňuju větší kolečka, než mají jiné golfky. Používáme ho jako kočárek do auta, takže ho nikde netahám.
Fusak mám veliký s beránčí kožešinou (ještě po mně) a prcek je v kočárku krásně zabalený a zima mu vůbec nevadí. Navrch přes fusak dávám ještě nánožník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
20.2.08 18:13

Ahoj, jen přidávám do diskuze, že jsem našla, že madlo se dá přikoupit.

http://www.malvik.cz/…carek-CT-0-4

Ale taky ještě zvažuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
29.2.08 22:12

Taky jsme majitely těchto golfek i s mandlem. Jakou tašku holky k tomu používáte na plíny…? Máte od Chicca? Chtěla bych nějakou barevně sladěnou. Poraďte prosím. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
4.3.08 21:56

Jahůdko, plánuju si koupit univerzalní tašku černé barvy, mají ji u nás v jednom obchůdku i s těmi cvočky, jaké mají tašky na hlubokém kočárku. Viděla jsem to u jedné paní na stejném kočárku a tak jsem se jí zeptala, prý vyšla na necelých 500Kč. Když pojedu okolo, tak se poptám, stejně jí chci na narozeniny, takže jí pak vyfotím a vložím do diskuze, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
4.3.08 22:53

IVULE, díky. Ta od Chicco, je šedo-černá, tak by mi tam šla, ale zase vyjde draho. Černá by byla ok. Zkusím se zítra mrknout ve městě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
7.3.08 21:39

Taky teď zvažuji nákup golfek - a nedá mi to a musím se zeptat - jak vám na těch rukojejích (myslím tím nespojené rukojeti) drží taška? Já měla jedny golfky půjčené, ale taška mi tam prostě dát nedala… Sjížděla dolů ke kolečkám, protože u golfek nejsou žádné úchytky, kde by se taška zachytila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
15.3.08 21:44

Ahoj,
mam toto Chicco s rukojeti „fajfky“ (jak tomu s manzelem rikame). Na fajfky nedavam tasku, ale batoh. Koupila jsem si batoh AlpinePro na miminkovske veci, kdyz dite nesu po schodech do kocarkarny, dam batoh na zada :wink: Jsem vazne spokojena. Batoh ma vice kapsicek, takze mam veci i rozdelene a lepe se mi potom hledaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
18.3.08 13:01

Ahoj holky,taky jsem majitelkou těchto golfek. Zakoupili jsme je až na čtvrtý pokus, přd tím jsem měla s kočáky samé problémy, ale s těmito jsem moc spokojená, jsou skvělé ovladatelné, relativně né moc těžké a dítě se v nich cítí pohodlně a hlavně pro nás jsou i dostatečně dlouhé, když někdy Káji v nich usne (totiž ještě nemá 2 roky a už měří 93 cm.). Takže všem moc doporučuji, jo a na tu zimu teď už je to skoro neaktuální, ale dá se koupit i zimní nánožník, přímo na tyto golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
27.3.08 23:23

AHojky,
chci se zeptat majitelek těchto golfek, jak je vysoká rukojeť? - manžel má 188 cm. A jsou polohovatelné až do lehu? Díky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
28.3.08 14:02

Nevím jak je vysoká rukojeť (kočárek máme v kočárkárně), ale manžel má 185 cm a nehrbí se a polohování zad jde skoro do lehu. Já osobně to vždy dělám tak, že kočárek vyzkouším v obchodě i s manželem a případně dítětem a pak jej levněji objednám přes net. Není to fér, ale na mateřské každá koruna dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
10.4.08 22:02

Byla jsem takřka rozhodlá pro tento typ golfek a dnes když jsem je viděla na živo, tak jsem byla zklamaná a ani v prodejně mi nebyly nijak extra doporučovány. Takže před koupí někde z netu rozhodně doporučuju okouknout v obchodě, na obrázku vážně vypadají lépe než v originále :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.5.08 09:15

Chicco Multiway

Zdravím Vás kočky, len ma zaujíma jedna vec - pozerám po Chicco Multiway, vraj je to nástupca Ct04 a niekde som sa dočítala, že v ňom dieťa nesedí rovno a že sa zošmykáva. Čo je na tom pravdy? Už dosť dlho vyberám kočík, chcem taký, ab yvyšiel do 5000 Sk, aby bol do terénu (máme celé mesto rozkopané) a tiež aby bol použiteľný v zime. Prosím, poraďte. Zuzana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
9.10.16 22:27

Chicco CT 0.4 - Náhradní kolečko

Ahoj,
dostali jsme tyto golfky, ale máme zlomené přední kolečko (1 kolečko z levého předního soukolí). Tento typ už se nevyrábí, ale přijde nám škoda kvůli tomu pořizovat celé nové golfky. Nemáte holky některá třeba ve sklepě už staré golfky, ale s použitelným kolečkem?

Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4