Chicco CT 0.4

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
215
3.5.06 12:18

Chicco CT 0.4

Ahoj holky,
koukala jsem po diskusi, ale nenašla jsem skoro nic. Můžete mi poradit jaké jsou? Moc se mi líbí. Děkuji Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2793
3.5.06 14:20

Kačko,
chtěla jsem tyhle golfky koupit,ale vadilo mi,že nemají madlo pro dítě.Máme Babypoint Twister a jsou skvělé,madla se malá hodně drží,vlastně je vzteklá,když má nánožník a nemůže se madýlka držet.Takže jsem ráda,že jsme Chicco C4 nekoupili.
Jinak ty golfky vypadají dobře,prý jsou lehounké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
10.5.06 21:48

Ahoj Kačko,
už dlouho se mi líbily na internetových obchodech a když jsem si je vyzkoušela v obchodě, neodolala jsem a hned si v nich malého odvezla. Zatím jsem na nich nenašla chybičku, snad jen, že nemají madlo před dítětem, ale při častém nastupování a vystupování malého by šlo stejně asi brzy pryč. Jezdí se mi s nimi super. Není problém při najíždění na obrubníky, díry, koleje … díky větším a širším kolečkům bez problémů přefrčíme bez toho aniž by malému drkotaly zuby, s kopáním do brzdy taky nemám problém a připadají mi i prostorné. Časem se určitě nějaký nedostatek objeví, ale za cenu 3200,– mi připadají suprové. To jsou zatím moje krátkodobé poznatky, dobře vyber, Tery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.5.06 20:39

Ahoj Tery, můžeš mi napsat, kde jsi je za takovou cenu koupila? Já jsem původně chtěla golfky do 3.000,–-. Tyhle jsem všude na internetu našla minimálně za 3600. Ty dvě stovky navíc bych už ale obětovala, takže jestli poradíš, budu ráda. Díky moc Lenka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
12.5.06 09:30

Ahoj Leni,
já jsem je koupila u nás v Brně v Baby-car na Lidické. Šla jsem je původně jen omrknout :wink: , ale překvapilo mne, že je mají o tolik levnější než na netu a tak jsem si je zrovna i odvezla. Mají i internetový obchod www.babycar.cz . Tam je sice nenabízí, ale myslím si, že by nebyl problém je poslat pokud nejsi z Brna. Dobře pořiď, Tery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
4.6.06 11:47

Ahoj holky,
moc Vám děkuji za info. KAčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
19.6.06 22:03

Chicco 0.4

Ahoj holky, taky bych chtěla koupit Ct 0.4, platí jestě ta cena 3200,– nebo to byla jen zavaděčka? Nejsem z Brna takže jet jen tak se mi nechce :-)), ale pokud by tam ten kočár byl tak by se to spojilo s výletem, starý bude šťastný jak blecha :-)). Jestli můžete tak mi napište, můžete klidně i na mail: mariepetra@seznam.cz Díky moc M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
19.6.06 22:49

My jsme je za tuto cenu kupovali zhruba před 2 měs. O zaváděcí ceně tenkrát nemluvili. Myslím si, že by je tam měli mít za stejnou cenu, ale když si tam brnkneš nebo jim napíšeš, budeš to mít tutovku. Posílám kontakt: http://www.babycar.cz/index.php?… ,Tery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
19.6.06 22:55

Jen bych ještě chtěla dodat, že za tu dobu se objevila první závadička. Vrže nám jedno kolečko i přes to, že jsme ho několikrát mazali :(. Nevím jestli je to typická závada u těcho golfek nebo jen my s tím máme problém. Dobře vyber, Tery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
20.6.06 08:14

Ahoj, díky, už jsem tam psala doufám že se ozvou. S tím kolečkem si nic nedělej, v nejhorším se to dá reklamovat. My koupili X-lander x1- sporťák a má jedno kolečko nakřivo :-(, f-ci to nebrání, ale taky budem reklamovat. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.8.06 14:46

Ahoj,
tak nám taky začalo vrzat jedno kolečko u golfek. A navíc blbne polohování, na jedné straně poloha zacvakne a na druhé ne, musím se chvilku snažit,aby se ta poloha nastavila i na druhé straně opěradla. Takže - přestávám mít z těchto golfek dobrý pocit.
Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
20.9.06 12:08

ka1985 - taky si je chci pořídit. Jsou super, že jdou skoro do lehu, mají polohovací nožičky, že nemají madlo mi nevadí, myslím, že když na ně dítko není zvyklé, tak mu to nepříjde… Zkoušela jsem si je v jenom obchodě a jsou fakt super, až prodám kočárek jdu do nich!!!

Werinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
22.9.06 13:37

Ahojky,
kamarádka tyto golfky má a je moc spokojená, jezdí sním 2měsíce a zatím žádnou závadu nemá. Taky je super lehký a dobře se ovládá, akorát mě příjde, že je pro vyšší postavu, já měřím 160cm a pro mě je dost vysoký.

Rebeka

""http://b2.lilypie.com/W6yip2/.png:http://b2.lilypie.com/W6yip2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.8.07 10:57

kočárek chicco ct 0.4

Já jsem se dneska dívala po těhle golfkách a našla jsem nejlevnější za 2989,– ale jen ve žluté barvě na www.kocarek.cz jo a poštovné je zdarma

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.8.07 11:02

Já jsem se dneska po těchto golfkách dívala a našla jsem nejlevnější za 2989,– sice jen ve žluté barvě,ale i ta je pěká www.kocarek.cz.Lucka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4