Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoj maminky! uvažuji o koupi ,,Křesílko-houpačka Swing Up,, od chicca. líbí se mi že se dá nastavit automatické houpání. máte s tímto křesílkem zkušenosti? děkuji! ![]()
Podle mě drahá zbytečnost … nám stačí to obyčejné a ještě jsem litovala, že jsem nekoupila starší. Je super, když věším prádlo nebo vařím a malá je neklidná - když na mě vidí uklidní se. Nepoužívám ani tu vibraci, co tam je. Ale myslím, že jak děti lezou, tak v křesílku nevydrží … Můj názor.
Já bych to teda rozhodně nezavrhovala. Moje malá je třeba celkem hodný dítě, ale když vidím sestřinu 3měsíční holčičku, která je 20 hodin denně v lehátku a ségra ji musí houpat (pokud přestane, spustí řev), tak bych do toho rozhodně šla. Ségře už z toho houpání hrabe…
Ale do čeho bych šla ještě spíš je tohle:
http://babyvak.cz/product.php?…
Viděli jsme to teď na veletrhu, ségra do toho dala malou a ona se úplně zklidnila. Dělá to takovej ten pohyb jak když třeba člověk sedí na gym. míči je to fakt bomba!
No ještě tak … nevím, jak máš malé miminko. Pokud jsi teprve těhotná, počkala bych, až bude malé na světě a uvidíš - jak píše Kacenka20. Já hodně věcí kupovala, až byla malá na světě … teprve pak jsem pochopila, co se mi bude hodit - např. toto křesílko ![]()
Já bych šla do obyč bez vibrací. My ho máme a malá se v něm naučila houpat sama. Je jí 7 měsíců a pořád ho velmi využíváme. Spíš doporučuju třeba se poohlédnout po nějakém křesílku, kam mohou těžší děti. Např: http://www.babydracek.com/…dler-do-18kg a koukam, že má i ty vibrace ![]()
Teď už ho využíváme k uklidnění a ke krmení, protože ještě sama nesedí. Opravdu je to věc, která mi hodně moc pomohla!
@barvik píše:
Já bych šla do obyč bez vibrací. My ho máme a malá se v něm naučila houpat sama. Je jí 7 měsíců a pořád ho velmi využíváme. Spíš doporučuju třeba se poohlédnout po nějakém křesílku, kam mohou těžší děti. Např: http://www.babydracek.com/…dler-do-18kg a koukam, že má i ty vibrace
Teď už ho využíváme k uklidnění a ke krmení, protože ještě sama nesedí. Opravdu je to věc, která mi hodně moc pomohla!
Zminěné máme … takové Fisher PRice bez vibrací nedělá … taky jsem o ně nestála ![]()
Já mám lehátko s vibracema a fakt jsem ho využila dost, včetně těch vibrací. A stejně jako barvik, taky v něm teď malou krmím, protože ještě nesedí ![]()
Za mě lehátko jednoznačně jo a pak je otázka, jaký budeš mít mimčo a podle toho bych se rozhodla, jestli investovat do houpacího. I když je fakt, že houpání má rádo snad každý miminko ![]()
@Kacenka20 píše:
Já mám lehátko s vibracema a fakt jsem ho využila dost, včetně těch vibrací. A stejně jako barvik, taky v něm teď malou krmím, protože ještě nesedí
Za mě lehátko jednoznačně jo a pak je otázka, jaký budeš mít mimčo a podle toho bych se rozhodla , jestli investovat do houpacího. I když je fakt, že houpání má rádo snad každý miminko
Přesně tak. Jinak taky v něm chci krmit. A jak píšeš, viděla jsem, že se bude hodit, až jsem měla malou doma.
Holky děkuju za radu! tak asi počkám, až bude nasvětě a uvidím až ho někam položím, co se bude líbit:) říkala jsem si právě, že když budu vařit, tak ho to bude houpat samo, ale pak se bojím, že to bude vyžadovat všude to lehátkou houpací i když budem u našich ![]()
@Janeynka píše:
Holky děkuju za radu! tak asi počkám, až bude nasvětě a uvidím až ho někam položím, co se bude líbit:) říkala jsem si právě, že když budu vařit, tak ho to bude houpat samo, ale pak se bojím, že to bude vyžadovat všude to lehátkou houpací i když budem u našich
Přesně tak, s tím opatrně. Ono je to sice hned, ale proč to dítěti ukazovat … Já třeba nezapínám tu vibraci. Když je tam hodná jen tak, tak proč to provokovat.
Jak já jsem ráda, že jsme lehátko dostali darem a nemusela jsem to řešit ![]()
Jinak když jdeme na návštěvu, tak máme malou v autosedačce, tu se naučila rozhoupat asi ve třech měsících, takže i tak máme klid
to samé když lítám po úřadech, položim, ona se houpe a je klid
akorát nevim, co budu dělat až mi z toho vajíčka vyroste ![]()
@barvik píše:
Jak já jsem ráda, že jsme lehátko dostali darem a nemusela jsem to řešit
Jinak když jdeme na návštěvu, tak máme malou v autosedačce, tu se naučila rozhoupat asi ve třech měsících, takže i tak máme klidto samé když lítám po úřadech, položim, ona se houpe a je klid
akorát nevim, co budu dělat až mi z toho vajíčka vyroste
Bude sedět v kočárku a žmoulat rohlík … a zase bude klid ![]()
@avm3 píše:
Bude sedět v kočárku a žmoulat rohlík … a zase bude klid
U nás to s tím jídlem není tak jednoduché
ta spíš bude lítat kolem nás a já za ní ![]()
@barvik píše:
U nás to s tím jídlem není tak jednoduchéta spíš bude lítat kolem nás a já za ní
To já jen tak …
je jasné, že každé dítě je jiné ![]()