Chicco Křesílko - houpačka Swing Up

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2021
25.3.12 18:49

chicco Křesílko-houpačka Swing Up

ahoj maminky! uvažuji o koupi ,,Křesílko-houpačka Swing Up,, od chicca. líbí se mi že se dá nastavit automatické houpání. máte s tímto křesílkem zkušenosti? děkuji! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25088
25.3.12 19:31

Podle mě drahá zbytečnost … nám stačí to obyčejné a ještě jsem litovala, že jsem nekoupila starší. Je super, když věším prádlo nebo vařím a malá je neklidná - když na mě vidí uklidní se. Nepoužívám ani tu vibraci, co tam je. Ale myslím, že jak děti lezou, tak v křesílku nevydrží … Můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
25.3.12 19:38

Já bych to teda rozhodně nezavrhovala. Moje malá je třeba celkem hodný dítě, ale když vidím sestřinu 3měsíční holčičku, která je 20 hodin denně v lehátku a ségra ji musí houpat (pokud přestane, spustí řev), tak bych do toho rozhodně šla. Ségře už z toho houpání hrabe…
Ale do čeho bych šla ještě spíš je tohle:
http://babyvak.cz/product.php?…
Viděli jsme to teď na veletrhu, ségra do toho dala malou a ona se úplně zklidnila. Dělá to takovej ten pohyb jak když třeba člověk sedí na gym. míči je to fakt bomba!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25088
25.3.12 19:50

No ještě tak … nevím, jak máš malé miminko. Pokud jsi teprve těhotná, počkala bych, až bude malé na světě a uvidíš - jak píše Kacenka20. Já hodně věcí kupovala, až byla malá na světě … teprve pak jsem pochopila, co se mi bude hodit - např. toto křesílko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
25.3.12 19:53

Já bych šla do obyč bez vibrací. My ho máme a malá se v něm naučila houpat sama. Je jí 7 měsíců a pořád ho velmi využíváme. Spíš doporučuju třeba se poohlédnout po nějakém křesílku, kam mohou těžší děti. Např: http://www.babydracek.com/…dler-do-18kg a koukam, že má i ty vibrace :))
Teď už ho využíváme k uklidnění a ke krmení, protože ještě sama nesedí. Opravdu je to věc, která mi hodně moc pomohla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25088
25.3.12 19:55
@barvik píše:
Já bych šla do obyč bez vibrací. My ho máme a malá se v něm naučila houpat sama. Je jí 7 měsíců a pořád ho velmi využíváme. Spíš doporučuju třeba se poohlédnout po nějakém křesílku, kam mohou těžší děti. Např: http://www.babydracek.com/…dler-do-18kg a koukam, že má i ty vibrace :))
Teď už ho využíváme k uklidnění a ke krmení, protože ještě sama nesedí. Opravdu je to věc, která mi hodně moc pomohla!

Zminěné máme … takové Fisher PRice bez vibrací nedělá … taky jsem o ně nestála :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
25.3.12 20:26

Já mám lehátko s vibracema a fakt jsem ho využila dost, včetně těch vibrací. A stejně jako barvik, taky v něm teď malou krmím, protože ještě nesedí :-)
Za mě lehátko jednoznačně jo a pak je otázka, jaký budeš mít mimčo a podle toho bych se rozhodla, jestli investovat do houpacího. I když je fakt, že houpání má rádo snad každý miminko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25088
25.3.12 20:44
@Kacenka20 píše:
Já mám lehátko s vibracema a fakt jsem ho využila dost, včetně těch vibrací. A stejně jako barvik, taky v něm teď malou krmím, protože ještě nesedí :-)
Za mě lehátko jednoznačně jo a pak je otázka, jaký budeš mít mimčo a podle toho bych se rozhodla , jestli investovat do houpacího. I když je fakt, že houpání má rádo snad každý miminko :-)

Přesně tak. Jinak taky v něm chci krmit. A jak píšeš, viděla jsem, že se bude hodit, až jsem měla malou doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
27.3.12 20:02

Holky děkuju za radu! tak asi počkám, až bude nasvětě a uvidím až ho někam položím, co se bude líbit:) říkala jsem si právě, že když budu vařit, tak ho to bude houpat samo, ale pak se bojím, že to bude vyžadovat všude to lehátkou houpací i když budem u našich :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25088
28.3.12 07:10
@Janeynka píše:
Holky děkuju za radu! tak asi počkám, až bude nasvětě a uvidím až ho někam položím, co se bude líbit:) říkala jsem si právě, že když budu vařit, tak ho to bude houpat samo, ale pak se bojím, že to bude vyžadovat všude to lehátkou houpací i když budem u našich :nevim:

Přesně tak, s tím opatrně. Ono je to sice hned, ale proč to dítěti ukazovat … Já třeba nezapínám tu vibraci. Když je tam hodná jen tak, tak proč to provokovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
28.3.12 08:03

Jak já jsem ráda, že jsme lehátko dostali darem a nemusela jsem to řešit :)
Jinak když jdeme na návštěvu, tak máme malou v autosedačce, tu se naučila rozhoupat asi ve třech měsících, takže i tak máme klid :D to samé když lítám po úřadech, položim, ona se houpe a je klid :D akorát nevim, co budu dělat až mi z toho vajíčka vyroste 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25088
28.3.12 10:18
@barvik píše:
Jak já jsem ráda, že jsme lehátko dostali darem a nemusela jsem to řešit :)
Jinak když jdeme na návštěvu, tak máme malou v autosedačce, tu se naučila rozhoupat asi ve třech měsících, takže i tak máme klid :D to samé když lítám po úřadech, položim, ona se houpe a je klid :D akorát nevim, co budu dělat až mi z toho vajíčka vyroste 8o

Bude sedět v kočárku a žmoulat rohlík … a zase bude klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
28.3.12 12:23
@avm3 píše:
Bude sedět v kočárku a žmoulat rohlík … a zase bude klid ;)

U nás to s tím jídlem není tak jednoduché :D ta spíš bude lítat kolem nás a já za ní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25088
28.3.12 13:02
@barvik píše:
U nás to s tím jídlem není tak jednoduché :D ta spíš bude lítat kolem nás a já za ní :mrgreen:

To já jen tak … :) je jasné, že každé dítě je jiné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí