Kočárek pro panenky pro kluka

322
20.3.12 19:26

Kočárek "pro panenky" pro kluka?

Ráda bych se zeptala, máte někdo doma chlapečka, který by rád jezdil i povenku s dětským kočárkem? Na jedné akci se naše skoro 16-ti měsíční dítě mužského pohlaví zmocnilo dětských golfek a odmítalo je pustit. Vůbec mi ta představa, že drandí s kočárem, klidně i růžovým, nevadí, jen nevím, jestli stojí za to je pořídit, pokud ano, v jaké kvalitě a jak dlouho ho to může bavit. Otázka tedy zní - může být nějaký chlapeček kočárku pro panenku věrný déle než na hodinu ;) ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
20.3.12 19:31

Znam osobne 2, jenoho jsem si vzala za manzela. On mel dokonce svou panenku, aby se nehadal se sestrou. Pokud bude chtit synek kocarek, tak mu ho koupim.

• Citovat
  • Upravit
1147
20.3.12 19:34

Já myslím,že dětem v tomhle věku je úplně jedno,jestli daná hračka náleží spíše holčičkám nebo chlapečkům.Jsou rádi,když si hrají s něčím novým,neokoukaným :) Syn,kterému bylo ještě méně než tvému,si hrál barbínou holčičky jedné mé kamarádky a já jsem ho nechala,když panenky doma nemá.Ale asi bych mu jí nekoupila..kočárek bych mu také nekoupila :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
20.3.12 19:35

Muj bráška měl spal cca rok( 4-5let) v postely s bárbínou:-) takže za mě kočárek proč ne? :palec: Možná si nedřív pujč kočárek od kamarádky na pár dní aby jsi věděla že ho to bude bavit déle než tu hodinu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
20.3.12 19:38
Billi píše:
Znam osobne 2, jenoho jsem si vzala za manzela. On mel dokonce svou panenku, aby se nehadal se sestrou. Pokud bude chtit synek kocarek, tak mu ho koupim.

Náš honza má taky panenku, trénuje s ní paci paci :D . Ale ne že by ji chtěl, prostě jsme mu ji koupili ;) . Problém je v tom, že nevím, jestli by ten kočárek chtěl, on toho zatím moc nenamluví. Stejně tak se mu tam na té akci líbila motorka policistů, ale tu mu koupit nemůžu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
20.3.12 19:40

Ono jde spíš o to, zda ho to bude bavit, když to bude JEHO kočárek :think: Jinak v tom problém nevidím, holky si taky hrají s autama, ale spíš bych možná koupila nějaký hoooodně obyč za pár korun na zkoušku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
20.3.12 19:43

Náš malej taky rád vozí kočárek neteře, ale je to hlavně proto, že rád něco vozí, takže bych možná koupila spíš nějaký vozíček, třeba tenhle: http://www.ikea.com/…ts/40060836/
Ale jestli budeš kupovat kočárek, tak ti fandím, mně by to doma neprošlo :mrgreen:

Příspěvek upraven 20.03.12 v 19:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
20.3.12 19:46

taky nevidím problém, když ho to baví :-) jinak naše malá jezdí ráda i s nákupním košíkem, kolečkem a vším možným-hlavně, když to není naše :mrgreen: ale pěkně si to šlohne od jiného dítěte. jakmile ho dostala od ježíška, tak už jí to neba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
20.3.12 20:00

My máme kočárek po holce a mrňaus s ním taky pořád jezdí. Tak jsme mu tam dali panenku a on si hraje na tatínka. Nevidím v tom nic špatného když si kluk hraje s kočárkem a panenkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
20.3.12 20:04
Temaho píše:
Náš malej taky rád vozí kočárek neteře, ale je to hlavně proto, že rád něco vozí, takže bych možná koupila spíš nějaký vozíček, třeba tenhle: http://www.ikea.com/…ts/40060836/
Ale jestli budeš kupovat kočárek, tak ti fandím, mně by to doma neprošlo :mrgreen:Příspěvek upraven 20.03.12 v 19:46

Taky to bude hlavně v tom, že chce něco vozit, sápe se i po velkém kočáru, na který samozřejmě nedosáhne. Je pravda i to, že když si to někde nesebere, ale bude mu to stát doma, pravděpodobně ztratí zájem. Manžel si rád hrával s panenkama a chtěl svou vlastní, ale nkdy ji nedostal, takže u nás tohle projde jedna dvě;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
20.3.12 20:06
kat124 píše:
Temaho píše:
Ale jestli budeš kupovat kočárek, tak ti fandím, mně by to doma neprošlo :mrgreen:Příspěvek upraven 20.03.12 v 19:46
Taky to bude hlavně v tom, že chce něco vozit, sápe se i po velkém kočáru, na který samozřejmě nedosáhne. Je pravda i to, že když si to někde nesebere, ale bude mu to stát doma, pravděpodobně ztratí zájem. Manžel si rád hrával s panenkama a chtěl svou vlastní, ale nkdy ji nedostal, takže u nás tohle projde jedna dvě;)

To máš dobrý, manžel měl jako dítě jak kočárek, tak panenku a pro syna mi prošla jen panenka s pindíkem :D Jinak prostě ne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
20.3.12 20:07

Přesně jak píše anoli náš malej taky má kočárek a panenku,teda kolem roku a půl ho vozil pořád teď už jen občas,ale s panenkou si občas hraje jako s mimi.Nechápu proč by to neprošlo,váš manžel nejezdil s kočárkem,nestaral se o malého? On si stejně pak asi víc oblíbí autíčka a míče-máto v genech,ale tohle mu neuškodí ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
20.3.12 20:09
Veruš1 píše:
kat124 píše:
Temaho píše:
Taky to bude hlavně v tom, že chce něco vozit, sápe se i po velkém kočáru, na který samozřejmě nedosáhne. Je pravda i to, že když si to někde nesebere, ale bude mu to stát doma, pravděpodobně ztratí zájem. Manžel si rád hrával s panenkama a chtěl svou vlastní, ale nkdy ji nedostal, takže u nás tohle projde jedna dvě;)
To máš dobrý, manžel měl jako dítě jak kočárek, tak panenku a pro syna mi prošla jen panenka s pindíkem :D Jinak prostě ne :cert:

Jak vypadá panenka s pindíkem? Něco jako byl Honzík, když jsme byly malý my? Já mám za to, že snad dokonce i čůral…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
20.3.12 20:14

Náš skoro 3letý rád drandí s golfkami, už od roku a půl .) Horší je, že do nich taky leze a pak se diví, že padá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
20.3.12 20:16

Ahojte, muj syn kocarek mel a uzival dost. Nevozil v tom sice panenku, ale tu ma doma taky, i s lahvickou na krmeni. Ja koupila sekacove golfky a sluzbu teda udelaly. Vyhodila jsem ho nedavno pri stehovani, ale mozna budu muset poridit dalsi . Doma to proslo bez problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí