Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,v květnu chci mojí dcerce k svátku koupit kočárek Hello Kitty Pram,jenže pořád nevím,jakou mám koupit panenku(měla by být do 42cm),líbila se mi Hello Kitty první slova nebo s jakými panenkami si vaše holčičky rádi hrají?No,byla bych ráda,kdyby panenka stála do 300-400kč,obzvlášť když jí budu kupovat přes internet,už ten kočárek je docela drahej,tak panenku chci dát levnější,moc díky za odpověď ![]()
Nejlepší jsoupodle mě ty menší panenky co maji vycpané bříško a gumové ruce a nohy a hlavu.Když pominu značky a oblečky vypadají skoro stejně.Třeba dostala hello kitty panenku a říká nějaký slovíčka(máma,táta,papat) a pak má další dvě podobný za poloviční cenu a říkaji to stejný a plačou.Jsou pomalu nerozbytný.Se chou-chou jsme neuspěli a brzo ji rozbila
a ani s velikým miminem co hodne připomíná pravý dítě.Měla z něho respek a do teďka má rači ty menší.(má prej dvojčátka).Jo a ještě má čurací asi za 150kč a tu má taky moc ráda.Je cela plastová a je hezká.
.Bude ji chtět tahat venku,tam ji zapomene na písku,nebo na houpačce a nic se ji nestane. ![]()