Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli by mi někdo poradil co koupit 20 měsíců staré dceři k svátku hraček má už strašně moc.A mě už nic nenapadá.
já ted prckovi koupila (18m) brumíky, tu farmu jak propagujou v TV (je tam knizka a krava s prasatkem), haribo medvidky a zupan
zupan mame a zviratek ma mala prave taky uz dost.ona uz ma snad uplne vsechno.premyslela jsem ze bych ji koupila retizek na krk ale zda se mi to k svatku moc.nebo ne?
k svátku se dává jen drobnost. a to píšu i když u nás malýho rozmazlujeme dárky tak, že je mi až stydno
ale do budoucna by měla vědět, že k svátku je třeba čokoláda a nějaká kravinka - cokoliv co udělá radost. ale řetízek bych nedávala, aby v tom pak neměla zmatek. ![]()
Udělej si s ní pěkný den. Načančejte se a vyražte.Plavání, divadlo,dětská centra, Zoo atd., v cukrárně zmrzlina. Radost může mít nejenom z dárků, ale taky ze zážitků. V tomto věku, jestli jí dáš omalovánky nebo drahý zlatý řetízek, tak je jí to jedno.
Povlečení s obrázky,stan na hraní na doma,ten nejmenší kočárek,něco do pokojíčku,batůžek na záda…
to povleceni je super napad!Kolik to tak stoji?A nevite kde se da sehnat hezke?Stan ma a kocarek taky a spousty batuzku a asi tri kabelky. ![]()
Poridim povleceni nejakou malou drobnost a cokoladu.Co rikate?
já bych řekla, že v tomto věku její to ještě jedno. opravdu jen malou drobnost.
Tak já jí ke svátku koupila bonbONKY JOJO a knížku,která se jí líbila u jedné znamé a byla nadšená,koupila bych jí to povlečení,měla jsem ho v plánu,ale do většího města jsem se nedostala,takže jsem ho nakonec nekoupila,jo a ještě dostala osušku ![]()
musim ji sehnat nejake pekne povleceni. a asi ty drevene kostky jak jsou na nich obrazky.
Nejkvalitnější bych řekla,že je od Matějovskýho a mají i velký výběr motivů..Jestli máš čas,tak si je objednej přes net a jestli na to spěcháš,tak ho mají třeba ve Scontu
Barborko,to je výrobce a těch prodejců je hodně ,tak si to zadej a určitě jich na netu pár najdeš,možná mají i svoje stránky ![]()