Dárek pro dceru k svátku

962
1.3.12 13:11

dárek pro dceru k svátku

Ahoj chtěla bych se zeptat jestli by mi někdo poradil co koupit 20 měsíců staré dceři k svátku hraček má už strašně moc.A mě už nic nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1769
1.3.12 13:14

já ted prckovi koupila (18m) brumíky, tu farmu jak propagujou v TV (je tam knizka a krava s prasatkem), haribo medvidky a zupan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
1.3.12 13:24

zupan mame a zviratek ma mala prave taky uz dost.ona uz ma snad uplne vsechno.premyslela jsem ze bych ji koupila retizek na krk ale zda se mi to k svatku moc.nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
1.3.12 13:33

k svátku se dává jen drobnost. a to píšu i když u nás malýho rozmazlujeme dárky tak, že je mi až stydno :-)) ale do budoucna by měla vědět, že k svátku je třeba čokoláda a nějaká kravinka - cokoliv co udělá radost. ale řetízek bych nedávala, aby v tom pak neměla zmatek. :-)

• Citovat
  • Upravit
Jenika
1.3.12 13:37

Udělej si s ní pěkný den. Načančejte se a vyražte.Plavání, divadlo,dětská centra, Zoo atd., v cukrárně zmrzlina. Radost může mít nejenom z dárků, ale taky ze zážitků. V tomto věku, jestli jí dáš omalovánky nebo drahý zlatý řetízek, tak je jí to jedno.

• Citovat
  • Upravit
462
1.3.12 13:38

Povlečení s obrázky,stan na hraní na doma,ten nejmenší kočárek,něco do pokojíčku,batůžek na záda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
1.3.12 14:00

to povleceni je super napad!Kolik to tak stoji?A nevite kde se da sehnat hezke?Stan ma a kocarek taky a spousty batuzku a asi tri kabelky. :D
Poridim povleceni nejakou malou drobnost a cokoladu.Co rikate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
1.3.12 14:10

já bych řekla, že v tomto věku její to ještě jedno. opravdu jen malou drobnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
1.3.12 14:27

Tak já jí ke svátku koupila bonbONKY JOJO a knížku,která se jí líbila u jedné znamé a byla nadšená,koupila bych jí to povlečení,měla jsem ho v plánu,ale do většího města jsem se nedostala,takže jsem ho nakonec nekoupila,jo a ještě dostala osušku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
1.3.12 14:47

musim ji sehnat nejake pekne povleceni. a asi ty drevene kostky jak jsou na nich obrazky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
1.3.12 16:31

Nejkvalitnější bych řekla,že je od Matějovskýho a mají i velký výběr motivů..Jestli máš čas,tak si je objednej přes net a jestli na to spěcháš,tak ho mají třeba ve Scontu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
1.3.12 16:49

a mas na nej adresu nebo staci kdyz to zadam do vyhledavace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
1.3.12 17:13

Barborko,to je výrobce a těch prodejců je hodně ,tak si to zadej a určitě jich na netu pár najdeš,možná mají i svoje stránky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
1.3.12 17:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
1.3.12 17:25

dekuji moc kouknu.

• načítám...