Čtyřleťák, co všechno má?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
ave
837
27.2.12 21:39

čtyřleťák, co všechno má

Syn bude mít brzo čtvrté narozeniny a já marně přemýšlím, co koupit.
Je to první vnouče z obou stran, první synovec ze všech možných stran a doma
hraček, že bysme mohli podělit několik školek. A nedávno byly Vánoce.
Co máme: vláčkodráha, autodráha, kolo, hudební hračky, ponk, milion aut, stavebních strojů a teď „babo raď“.
Jediné, co mě napadá je Lego duplo, ale babičky tlačí, ať řeknu nějaké návrhy.
Nejlépe nějakou hračku, která rozvíjí.

A podotázka - kam s nima :D . Tím myslím ty hračky, co už dítě nebaví, nazaujaly apod. MMB mi příjde, že na hračky moc nefunguje, ikdyž oblečení prodávám docela dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nepřihl. Hana
27.2.12 21:42

Knížky, omalovánky, modelínu, nějaké jiné tvořeníčko.
Hračky jsem dosud prodala bez problému na aukru.

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
27.2.12 21:43

Jak tu už někdo psal: dát mu znova ty hračky, se kterýma si moc nehrál - většinou to dítě ani neví, že je má ;-)
Kamarádky dcera má taky hodně hraček a když má narozeniny nebo jsou vánoce, dávám jí hračky, které rozvíjejí smysly - dětské hlavolamy, společenské hry, knížky, ideální ty s návody, jak si něco sám vyrobit… jestli jí to zajímá i po měsíci, to je mi celkem fuk, jí totiž nebaví vůbec nic :-)

• Citovat
  • Upravit
2041
27.2.12 21:45

my ke 4.narozkám plánujem nové kolečkové brusle a kolo, protože v září už jezdila bez koleček. Taky stan je bezva, ten dostane od babičky i s takovým tím průlezem. loni dostala megatrampolínu na zahradu. Řeším podobné problémy jako ty. Navíc měla v únoru svátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
27.2.12 21:46

Formičky na odlitky, sádru a pak na to nějaké barvičky..třeba akrylové :palec:
Jestli by ho bavilo navlékání korálků apod. :nevim: Jaké má syn zájmy? Ony to nemusí být drahé hračky, aby udělali radost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
27.2.12 21:49
Kakika píše:
Formičky na odlitky, sádru a pak na to nějaké barvičky..třeba akrylové :palec:
Jestli by ho bavilo navlékání korálků apod. :nevim: Jaké má syn zájmy? Ony to nemusí být drahé hračky, aby udělali radost ;)

já vím, malá má stejně pak největší radost z tý největší prkotiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
27.2.12 21:52

no, napadá mne dát mu fakt jen nějakou blbost, a k tomu nějaký narozeninový zážitek, něco jen pro něj, co ho baví a kde budete s ním a užijete si to všichni… (parní vlak, aquapark, k tomu cukrárna, nebo divadýlko…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
27.2.12 21:57

Duplo je dobrý nápad, pak nějakou Play doh sadu, to moje děti baví opravdu hodně. Auta a různé stavební stroje od Brudera - nesmrtelné hračky. :-)

Pak můžeš dát třeba dárek nehračku - koupit CD přehravač + pohádky na CD, batůžek na výlety, dětský spacák, stan, trampolínu na zahradu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
27.2.12 22:03

Sem zapomněla zmínit, že vše co se týká sportu je pro syna za trest. Na půjčené lyže odmítl stoupnout, u kamarádky na zahradě na trampolínu ani nesáh. Brusle
jsem raději ani nezkoušela - pač jen při pohledu na led, zdrhal.
On už od dvou let miluje vláčky, koleje - ale to už máme doma naprosto všechno.
Ještě mě napadl dětský notebook - máte někdo doma a jak zaujal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
27.2.12 22:04

Play-doh ZUBAŘ :-) 4-letý bráška to od nás nedávno dostal a baví ho to.. Vrtá zuby, dělá plomby :-) .. Jinak s hračkami jsou na tom stejně, má všechno, taky by to stačilo pro celou školku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
27.2.12 22:07
fialína píše:
no, napadá mne dát mu fakt jen nějakou blbost, a k tomu nějaký narozeninový zážitek, něco jen pro něj, co ho baví a kde budete s ním a užijete si to všichni… (parní vlak, aquapark, k tomu cukrárna, nebo divadýlko…)

To je hezké, ovšem tatínek nám zdrhl za mladší - tudiž rodinná akce nehrozí.
A zase na výlet nemůžu vzít babičky, dědečky, strýčky a tetičky, protože by to bylo na půl autobusu a když někoho nevezmeme, bude jim to líto.
No není to se mnou jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
27.2.12 22:09

Co treba Mindok Zahadny hrad nebo Schody? Nebavilo by ho neco takoveho? My to chceme zkusit uz ke 3m narozkam.
Nebo puzzle? Davidek ted dostal velke baleni(10ks) puzzli s Bleskem a spol. Jsou tam puzzle s ruznym poctem dilku 12-70. A u nas teda meli az neocekavany uspech.
Ale svoje dite znas nejlip ty.
Hracky bych mu uz nekupovala, beztak nejake dostane od jinych pribuznych.
U nas se teda hracky nehromadi. Docela casto je tridim a davam na MMB. Prodavaji se. Nesmis prepalit cenu, no. :nevim: Nechavam vicemene jen Duplo + ruzne skladacky(puzzle, mozaiku, motorickou kostku) Proste jen to s cim si hraje. Treba ted jsem prodala sekacku. Prasilo se na ni. Sice ji obcas vytahla, ale hral si s ni minutu a dalsi tyden lezela bez povsimnuti. Tak sla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
27.2.12 22:10

nějaké puzzle :nevim: malého to poslední dobou taky zaujalo a skládá a skládá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
27.2.12 22:12

Koupila bych mu nějakou vzdělávací knihu, pak omalovánky, pastelky nebo tabuli s křídami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
27.2.12 22:15

Ave…náš 3 letý miluje taky vláčky, měl dvě sady, které jsme spojily, rozšíření, jako tunely, různé přejezdy a vláčky, ale viděla jsem rychlovlak na dálkové ovládání, tak to chceme mi koupit k svátku, už nevím kde to bylo ale někde na netu ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí