Čtyřleťák, co všechno má?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4542
27.2.12 22:28
ave píše:
fialína píše:
no, napadá mne dát mu fakt jen nějakou blbost, a k tomu nějaký narozeninový zážitek, něco jen pro něj, co ho baví a kde budete s ním a užijete si to všichni… (parní vlak, aquapark, k tomu cukrárna, nebo divadýlko…)
To je hezké, ovšem tatínek nám zdrhl za mladší - tudiž rodinná akce nehrozí.
A zase na výlet nemůžu vzít babičky, dědečky, strýčky a tetičky, protože by to bylo na půl autobusu a když někoho nevezmeme, bude jim to líto.
No není to se mnou jednoduché.

tak akce s mamkou :-)… ještě mne napadá, jestli třeba neocení jen krásný dort od mamky (+ něco menšího k tomu), u nás to totiž tak zatím bylo, že hračky donesli příbuzní a já jsem uplácala dort a ten měl fakt úspěch - ale náš malý je fakt na sladké :-)…ne, že bys ho musela dělat ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
28.2.12 07:01

Dcerka bude mít 4 roky a všechno tedy nemá :lol: (i tak toho má dost) - na sport ona je, takže kolo i trampolínu už máme. Ke třetím narozeninám jí manžel vyráběl venkovní domeček.
A co máme v plánu letos - puzzle (ale ji to baví, už skládá 60 dílků), skákací balón, interaktivní knihu (tuto: http://interaktivni-hracky.heureka.cz/…nicka-kniha/ ), něco na barbieny, možná něco z dupla, pak již zmiňovanou hru „Zámecké schody“, něco na sebe (ráda se strojí), pohádkovou knížku - všechno teda určitě nedostane, ale tipů mám dost, babičky si můžou vybrat. :lol: A dort taky peču sama (letos si dcerka vymyslela a očekává tulipán :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
28.2.12 07:07

Podle mě když nabídneš ty hračky hodně pod cenou, někdo si je určitě koupí. Musíš to ale brát tak, že se jich chceš zbavit (= udělat jimi radost někomu jinému), ne na nich vydělat.
Co za hračku, to neporadím, tak daleko ještě nejsme.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.2.12 07:49

Duplo už bych nekupovala, pokud ho doma ještě nemáte a začala bych s normálním Legem, nějaká Lego Creator základní sada… Pokud ho to bude bavit, máte na dalších x let s dárkama vystaráno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2286
28.2.12 08:21

My kupovali ten dětský notebook a syn z něj byl moc nadšený.Mám třetího syna a po klukách máme spousty hraček a neni to pomalu kam dávat.A samozřejmě jsem upekla dort.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
28.2.12 10:34
Kačab píše:
My kupovali ten dětský notebook a syn z něj byl moc nadšený.Mám třetího syna a po klukách máme spousty hraček a neni to pomalu kam dávat.A samozřejmě jsem upekla dort.

A který jste prosím kupovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2286
28.2.12 11:07
ave píše:
Kačab píše:
My kupovali ten dětský notebook a syn z něj byl moc nadšený.Mám třetího syna a po klukách máme spousty hraček a neni to pomalu kam dávat.A samozřejmě jsem upekla dort.
A který jste prosím kupovali?

Obyčejný Tesco,ale je to pět let zpátky a stál kolem 300 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
29.2.12 11:22
ave píše:
Sem zapomněla zmínit, že vše co se týká sportu je pro syna za trest. Na půjčené lyže odmítl stoupnout, u kamarádky na zahradě na trampolínu ani nesáh. Brusle
jsem raději ani nezkoušela - pač jen při pohledu na led, zdrhal.
On už od dvou let miluje vláčky, koleje - ale to už máme doma naprosto všechno.
Ještě mě napadl dětský notebook - máte někdo doma a jak zaujal?

Starší syn miluje auta a vláčky. Tělesné aktivity taky rád nemá. Na trampolínu jde pouze pokud s ním skáče současně někdo další. V šesti letech po patnácti minutách na lyžích jsem byla zpocená jak myš a syn lyže začínal nenávidět - zaplatili jsme mu instruktora a po 10 minutách zvládl dětský provazový vlek, po třech hodinách s instruktorem zvládl pomu a modrou jezdovku a lyžování miluje.

Dětský notebook ho zaujal na 10 minut. Kromě aut a vlaků používá: modelínu, nůžky, vodomalovánky, pastelky, fixy voskovky, DITIPO sešity se stíratelným povrchem, puzzle pouze s mašinkou Tomášem nebo pošťákem Patem nebo s auty,
moje žehlicí prkno, koště, mop a díly mixeru :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí