Barbie versus levná čínská barbie

4497
4.3.12 12:58

Barbie versus levná čínská "barbie"

Ahoj maminy, mám dotaz zda se vyplatí koupit pravou Barbie od Mattela nebo je to stejná kvalita jako ty čínské co se prodávají v obchodech. Jedna taková, koupená v hračkářství se nám totiž rozpadla, dcera má slíbenou novou panenku a váhám zda investovat více peněz nebo koupit opět levnější. Díky všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
4.3.12 13:06

Já mám jednu pravou Barbie ze svého dětství, nějakých 15 let a i když jsem si s ní hrála hodně, tak je úplně v pohodě.Těch levných jsem měla spoustu a věčně jim upadávaly ruce a nic nevydržely.

• Citovat
  • Upravit
17014
4.3.12 13:10

Naprosto souhlasím, ty nekvalitní šunty nekupovat, pravé barbie nic neupadává a kvalita je vidět všude. Já jsem pravé barbie prodala i po 6 letech, co je holka měla, byly stále moc pěkné a bylo mi líto je vyhodit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
4.3.12 13:11

ROzhodně bych šla do MAtela, pokud jim teda dcerka nerve ruce schválně

• Citovat
  • Upravit
17630
4.3.12 13:14

když už tu hnusnou, vychrtlou káču kupuju, tak aspoň tu pravou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
4.3.12 13:16

Díky za názory, taky jsem si to myslela, jen jsem si to chtěla potvrdit. V úterý jedu do města tak nějakou zkusím vybrat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.12 13:17

ty nepravé byly vždycky divné, co se pamatuju. Když už, tak už ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
4.3.12 13:37

Jakou Barbie? Žádnou :D Ne, když už tak pravou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
4.3.12 13:55

Ty obyčejné Barbie od Mattela nestojí moc - zcela běžně jsou v obchodech kolem 150 Kč - podívej se třeba v Tescu. Kvalitu mají solidní, vlasy se dají česat (ale jsou to prostě Bááárbíny… Přiznávám, že se mi nelíbí)

U nás teď frčí panenky Moxie - ty mají zas obrovskou hlavu - takže on si člověk nevybere.

Měli jsme i Steffi a jiné neznačkové Bárbínky - všechny jsou už vyhozené, buď se rozpadly nebo se jim šíleně zničily a zakudlily vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
4.3.12 13:57

Určitě bych jí koupila tu kvalitnější. Z vlastní zkušenosti vím že jsem po ní vždycky strašně toužila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
4.3.12 14:07

Taky bych vzala tu „lepší“. Jako malá jsem si s nima hodně hrála, měla jsem asi čtyři pravé z Německa, tenkrát to byla ještě vzácnost :lol: a jsou krásné ještě teď a těch nepravých jsem měla spoustu a žádná nevydržela, buď jí upadly končetiny nebo zamudlaly vlasy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2872
4.3.12 14:35

Určitě bych incvestovala nedá se to vůbec srovnávat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
4.3.12 14:37

Určitě kup od Matela, ta základní bez vybavení se dá koupit do 150kč, jak někdo psal. Levné jsem zakázala kupovat. to nemá smyl.
Un jedou ted monster high

• Citovat
  • Upravit
15319
4.3.12 14:39

Taky hlasuju pro Mattela, protože vydrží dětské zacházení. :D A dají se koupit od cca 150, oblečky na převlíkání třeba nakupuju neznačkové, značkové máme jen ty, co jsme v nich koupili panenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
4.3.12 14:52

jedině pravou, od Mattela :-) ty jediné vydrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí