Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte někdo zkušenost s těmito sedačkami? Popř. uvítám i názory, kterou vybrat. Dík
My teda nemame isofix, ale sedacku jsme vybrali od Cybexu. Do Chicca bych nesla.
Protoze podle me nedela kvalitni veci. Ale je to samozrejme jen muj dojem. My vybirali mezi Romerem a Cybexem, Romerku mame King Plus 9-18kg a ted treti sedacku mame prave Cybex Solution X2.
@Katchi
Ale právě CHICCO Oasys 2/3 Fixplus vyšla v testech perfektně ![]()
@Dajdula jo to mas pravdu.ale zas cybex a romer preci jen lip. Ja k chiccu mam taky neduveru lehce.
@Dajdula píše:
@Katchi
Ale právě CHICCO Oasys 2/3 Fixplus vyšla v testech perfektně
Ja kupovala bez isofixu, takze jsem tuhle kategorii nesledovala, tak nevim, jak vysly testy. Bez toho isofixu byla ta Cybexka dobra, i ta Romerka…ale jak pisu, je to muj nazor a ja radsi vzala tu Cybex…
@kattkka píše:
@Dajdula jo to mas pravdu.ale zas cybex a romer preci jen lip. Ja k chiccu mam taky neduveru lehce.
Prosím tě, na jaké testy koukáš? Můžeš mi sem hodit odkaz? Dík. Já koukala na ADAC a tam vyšly tyhle 3 do puntíku stejně
,
Máme právě už vajíčko Chicco synthesis a Chicco Key a jsme s nimi strašně spokojení a v testech taky vyšly dobře. Co jste slyšely o Chicco špatnýho? Nerýpu, jen bych to chtěla vědět…