Chicco Synthesis - zkušenosti

157
14.1.12 08:27

CHICCO SYNTHESIS-zkušenosti

Zdravím všechny maminky a i tatínky :-)

Moc prosím nemáte někdo zkušenosti s touto autosedačkou??Jak se připoutává a nosí a tak celková spokojenost

http://autosedacky.heureka.cz/…us-sapphire/

Předem děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Chicco Synthesis XT+?

Přidejte zkušenost s Chicco Synthesis XT+
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
14.1.12 08:46

Používali jsme na syna a spokojení jsme nebyli. Syn tam i přes tu novorozeneckou vložku byl jako malé mimi děsně zkroucený, řval, padala mu při spánku hlavička.. na druhé bychom chtěli určitě jinou a hlavně s pětibodovými pásy ;)

• Citovat
  • Upravit
12735
14.1.12 08:54

Madi zapoměla jsi dodat, který rok výroby máš, ony totiž každý rok jsou lepší a lepší, takže mystaro, by ti měl odpověděť někdo kdo má novější verzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
14.1.12 08:56

Ve tvém odkazu i píšou, že oproti starší verzi má důkladnější polstrování. Já ji mám pro mimčo teď ale má rok výroby 2008 a mi se zdá perfektní, ale je to hodně individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
14.1.12 09:02

Moc děkuji už jsem z toho asi njak vyšla nějak mě ani nenapadlo ty pětibodové pásy.Moc děkuji za připomeniutí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
14.1.12 09:07

raději se asi kouknu po jiné.na první mimi jsem měla jen Baby point a až na to že byla semišová a malé v ní bylo vedro jsem byla docela spokojená.Nerada bych teď koupila zase nějak špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
14.1.12 09:18

Trošku odbočím od tématu
Já teda nevím, ale mě přijde, že žádné vajíčko nemá pětibodový pás, ale jenm tříbodový :nevim: S touhle sedačkou zkušenost nemám. Doma mám už podruhé Maxi-Cosi Cabriofix a taky má pouze tříbodový pás :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
14.1.12 09:23

Romer baby safe plus ho mit ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
14.1.12 09:24

My ji máme, kupovali jsme ji v roce 2009 na první dceru. Žádný problém jsem nezaznamenala, i holky jsou spokojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
14.1.12 09:33
kukajda píše:
Romer baby safe plus ho mit ma.

Přesně tak.
A vajíčko mám z roku 2009 ;)
Je fakt, že je to individuální, ale ono se na to přijde až s používáním. Když jsme ji kupovali, tak se nám taky zdála dobrá, ale prostě se neosvědčila v provozu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1254
14.1.12 09:34
tezi píše:
Trošku odbočím od tématu
Já teda nevím, ale mě přijde, že žádné vajíčko nemá pětibodový pás, ale jenm tříbodový :nevim: S touhle sedačkou zkušenost nemám. Doma mám už podruhé Maxi-Cosi Cabriofix a taky má pouze tříbodový pás :nevim:

Ale mají pětibodové pásy. Ovšem bývají dražší, taky záleží na značce. Příklad tady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
14.1.12 10:13

pětibodové pásy mají třeba sedačky Römer Baby safe plus, Baby safe plus SHR, Besafe IZI Go, Besafe IZI Sleep.....,– a taky je to na nich znát, že v testech patří k těm nejlepším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
14.1.12 11:18

No je pravda, že vajíčko jsem kupovala před 2 roky a MC patřili mezi nejlepší. A tenkrát s pětibodovými pásy snad nebyli. No jo všechno jde dopředu, díky za upozornění ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
14.1.12 11:26
tezi píše:
No je pravda, že vajíčko jsem kupovala před 2 roky a MC patřili mezi nejlepší. A tenkrát s pětibodovými pásy snad nebyli. No jo všechno jde dopředu, díky za upozornění ;)

ale jo, byly pětibodové pásy již před 2 lety, např. Römer dělá pětibodové pásy v modelech Baby safe již od roku 2002, takže již 10 let
a Besafe model IZI Sleep také již od roku 2007, takže 5 let
ale většina výrobců dělá jen tříbodové,. homologaci to vyhovuje a pro výrobce je to levnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
14.1.12 12:41

Tak teprve teď jsem se podívala jsem opravdu celá zmatená :-) ta původní co sme měli měla taky jen 3bodové pasy a já s ní byla spokojená i když to byla levnější značka tedy až na ten semiš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí