Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím všechny maminky a i tatínky ![]()
Moc prosím nemáte někdo zkušenosti s touto autosedačkou??Jak se připoutává a nosí a tak celková spokojenost
http://autosedacky.heureka.cz/…us-sapphire/
Předem děkuji za odpovědi
Máte zkušenost s Chicco Synthesis XT+?
Přidejte zkušenost s Chicco Synthesis XT+Používali jsme na syna a spokojení jsme nebyli. Syn tam i přes tu novorozeneckou vložku byl jako malé mimi děsně zkroucený, řval, padala mu při spánku hlavička.. na druhé bychom chtěli určitě jinou a hlavně s pětibodovými pásy ![]()
Madi zapoměla jsi dodat, který rok výroby máš, ony totiž každý rok jsou lepší a lepší, takže mystaro, by ti měl odpověděť někdo kdo má novější verzi.
Ve tvém odkazu i píšou, že oproti starší verzi má důkladnější polstrování. Já ji mám pro mimčo teď ale má rok výroby 2008 a mi se zdá perfektní, ale je to hodně individuální.
Moc děkuji už jsem z toho asi njak vyšla nějak mě ani nenapadlo ty pětibodové pásy.Moc děkuji za připomeniutí ![]()
raději se asi kouknu po jiné.na první mimi jsem měla jen Baby point a až na to že byla semišová a malé v ní bylo vedro jsem byla docela spokojená.Nerada bych teď koupila zase nějak špatně
Trošku odbočím od tématu
Já teda nevím, ale mě přijde, že žádné vajíčko nemá pětibodový pás, ale jenm tříbodový
S touhle sedačkou zkušenost nemám. Doma mám už podruhé Maxi-Cosi Cabriofix a taky má pouze tříbodový pás ![]()
My ji máme, kupovali jsme ji v roce 2009 na první dceru. Žádný problém jsem nezaznamenala, i holky jsou spokojené.
kukajda píše:
Romer baby safe plus ho mit ma.
Přesně tak.
A vajíčko mám z roku 2009 ![]()
Je fakt, že je to individuální, ale ono se na to přijde až s používáním. Když jsme ji kupovali, tak se nám taky zdála dobrá, ale prostě se neosvědčila v provozu ![]()
tezi píše:
Trošku odbočím od tématu
Já teda nevím, ale mě přijde, že žádné vajíčko nemá pětibodový pás, ale jenm tříbodovýS touhle sedačkou zkušenost nemám. Doma mám už podruhé Maxi-Cosi Cabriofix a taky má pouze tříbodový pás
Ale mají pětibodové pásy. Ovšem bývají dražší, taky záleží na značce. Příklad tady ![]()
pětibodové pásy mají třeba sedačky Römer Baby safe plus, Baby safe plus SHR, Besafe IZI Go, Besafe IZI Sleep.....,– a taky je to na nich znát, že v testech patří k těm nejlepším.
No je pravda, že vajíčko jsem kupovala před 2 roky a MC patřili mezi nejlepší. A tenkrát s pětibodovými pásy snad nebyli. No jo všechno jde dopředu, díky za upozornění ![]()
tezi píše:
No je pravda, že vajíčko jsem kupovala před 2 roky a MC patřili mezi nejlepší. A tenkrát s pětibodovými pásy snad nebyli. No jo všechno jde dopředu, díky za upozornění
ale jo, byly pětibodové pásy již před 2 lety, např. Römer dělá pětibodové pásy v modelech Baby safe již od roku 2002, takže již 10 let
a Besafe model IZI Sleep také již od roku 2007, takže 5 let
ale většina výrobců dělá jen tříbodové,. homologaci to vyhovuje a pro výrobce je to levnější
Tak teprve teď jsem se podívala jsem opravdu celá zmatená
ta původní co sme měli měla taky jen 3bodové pasy a já s ní byla spokojená i když to byla levnější značka tedy až na ten semiš ![]()