Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Měla bych dotaz nemáte někdo přehled na jaké kočárky se dá přidat vajíčko Maxi cosi? Mám ho doma a chtěla bych kočárek se kterým bych jej mohla použít. Moc děkuji za informace.
tak já vím že určitě s x - lander, ale záleží také jaký typ maxi cosi máš
Ahoj. Do jedné diskuze to kdysi psala Nataša, ale od té doby se to trochu rozšířilo. Třeba vím, že teď už existují adaptéry na Firkon. Když jsme kočárek pořizovali před 2 lety my, tenkrát to nešlo.
tamaska píše:
Měla bych dotaz nemáte někdo přehled na jaké kočárky se dá přidat vajíčko Maxi cosi? Mám ho doma a chtěla bych kočárek se kterým bych jej mohla použít. Moc děkuji za informace.
jaky mas typ maxi cosi vajicka?cabrio,,nebo neco starsiho??nebo nove?
jde to na kocary quinny a maxi cosi (www.libfin.cz), pak ruzne znacky,kde si musis dokoupit adaptery,aby top na ne slo…
Maxi cosi je kompatibilní s kočárky Maxi cosi, Quinny, X-lander, Moon, Bogaboo, Teutonia… a uritě i spousta dalších.
Jen je potřeba dokoupit adaptéry pro konrétní kočárek, který vybereš.
Na mutsy transporter jde taky nasadit vajíčko Maxi cosi. Dokonce jsou adaptéry rovnou ve výbavě.
Jde to na většinu kočárků,je k němu musíš mít správné adaptéry.Já jí měla na quinny speedi. ![]()
Jestli to budem vypisovat… tak jde na golface Nuna.. (s adaptery) a zminene Quinny (na vsechny, je to jen odnoz MC)
Příspěvek upraven 12.01.12 v 20:25