Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj prosím jaký je rozdíl mezi autosedačkami Römer Trifix Trend Line 2012 a High Line??Děkuju
![]()
Rozdíl je v potazích, bude to stejné pro všechny romerky
v kolekci 2012 je 14 variant potahů ve 4 řadách
potahy:
classicline- 1 barva 100%PES
trendline - 9 barev, převážně ze 2 látek 100% PES
highline - 2 barvy, (Organic Nature- Bambus a Organická bavlna, Cowmooflage- Nylon a PES)
BellyButton- 2 barvy, ze 2 látek, 55%bavlna, 45% Pes
high line je kvalitnejsi potah a ten natural by mel byt lepsi i na poceni. Ja mam kravickovou a je bezvadna, heboucka ![]()
Já třeba vybrala trendline - varianta Jet, ale nevím, jestli je i v kolekci 2012, byla to taková jakoby síťovina, takže hodně větrá. Ale ve výsledku je to fuk, protože na ní mám stejně ten letní potah.
A jestli je na pocení lepší bavlna nebo PES, kdo ví… dnešní funkční oblečení se spíš dělá z uměliny.
roniinka píše:
Mě moc tu kraičkovou nedoporučovali ,že moc nevydrží
ja na ni mam jeste potah a zatim vypada v pohode, je netknuta. Hebounka ale pevna, nemam pocit, ze by nevydrzela. Resp min nez ostatni potahy
Jási včéra objednala tuto Römer Trifix Trend Line 2012 KIM a právě nevím zda jsem udělala dobře. A vy už máte Trifix?? Že se začala prodávat až ted.
Ne já mám klasického King Plus a ještě model 2011, ale oni se ty potahy zas až tak výrazně nemění.
A co vím, tak i Steeve tady nejvíc doporučuje trendline, jako takovou optimální volbu.
roniinka píše:
Jási včéra objednala tuto Römer Trifix Trend Line 2012 KIM a právě nevím zda jsem udělala dobře. A vy už máte Trifix?? Že se začala prodávat až ted.
Trifix ještě není na trhu, začne se nyní v lednu teprve prodávat, rozdíl trend a high je v materiálu, trend je syntetika, high je semiš a bavlna
jj díky tak super ![]()
steeve nevím tak už asi na trhu je já si jí 4.1.objednala
tak už je leden tak už asi vyšla ![]()
roniinka píše:
jj díky tak super
steeve nevím tak už asi na trhu je já si jí 4.1.objednalatak už je leden tak už asi vyšla
objednat si ji můžete, v nabídce ji má již mnoho obchodů( já taky), ale do ČR přijdou teprve okolo 15.1, do té doby Vám ji nikdo nedodá, ono objednat a skutečně ji mít je rozdíl.
roniinka píše:
jj píšou tam 3-10 dnů. A co vy máte za obchod?? Nebo eshop??
mámm kamenný obchod i Eshop : www.autosedacky.mimishop.cz
Děkuji. Tak si jí určo budu objednávat jinde ,protože mi teď napsali z obchodu kde jsem jí měla objednanou,že bude asi až koncem února a to né na 100%
u krtka. Myslíte edy jestli bude k sehnániuž v tom půlce ledna?? Nechce se mi čekat do únoa už jí nutne potřebuji . Díky