Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Může se tato sedačka poutat ve předu vedle řidiče? Ani mě to nenapadlo,ale zrovna dnes jsem potkala 3 auta,která měli sedačku ve předu,tak jen pro zajímavost není to zakázané?
Temaho píše:
Může se tam dát jakákoli autosedačka
ale nesmí tam být airbag
Žirafa9 píše:Temaho píše:ale nesmí tam být airbag
Může se tam dát jakákoli autosedačka
to myslim platí jen pro vajíčko…
Fakt, jo? Já myslela, že jen vajíčko
. No stejně bych jí nepřendavala, ale nevím proč jsem si myslela, že se to nesmí.
Terrad píše:
Fakt, jo? Já myslela, že jen vajíčko. No stejně bych jí nepřendavala, ale nevím proč jsem si myslela, že se to nesmí.
Taky jsem myslela že se to nesmí.My máme v zadu za spolujezdcem a nehodlám nic měnit jen mě to zarazilo tak se ptám pro zajímavost ![]()
Hmarilla píše:
a pokud vím má být ta autosedačka proti směr jízdy ne?
vajíčko je proti směru a pak musí být vypnurý airbag, ostatní sedačky proti směru asi těžko dáš, ale být tam mohou i s airbagem.
Netvrdim, že je to bezpečné, ale někdy to prostě jinak nejde
Temaho píše:Hmarilla píše:vajíčko je proti směru a pak musí být vypnurý airbag, ostatní sedačky proti směru asi těžko dáš, ale být tam mohou i s airbagem.
Takže to není zakázané jen se to nedoporučuje?
Lenka001 píše:Temaho píše:Takže to není zakázané jen se to nedoporučuje?Hmarilla píše:vajíčko je proti směru a pak musí být vypnurý airbag, ostatní sedačky proti směru asi těžko dáš, ale být tam mohou i s airbagem.
To nevim jestli se to nedoporučuje, ale zakázané to rozhodně není.
Hmarilla píše:
co vím tak jen vajíčko, neumím si představit jak by tam byla sedačka 9-36kg obráceně
Žirafa9 píše:Hmarilla píše:co vím tak jen vajíčko, neumím si představit jak by tam byla sedačka 9-36kg obráceně
To ani nejde ![]()
Lenka001 píše:Temaho píše:Takže to není zakázané jen se to nedoporučuje?Hmarilla píše:vajíčko je proti směru a pak musí být vypnurý airbag, ostatní sedačky proti směru asi těžko dáš, ale být tam mohou i s airbagem.
zakázaný to není, ale ne nadarmo se sedadlu spolujezdce říká sedadlo smrti…
my teda máme obě sedačky vzadu, jak sedačku tak vajíčko a dopředu bych asi nedávala ani jednu