Sedačka s isofixem 9 -36 kg

2.1.12 18:25

sedačka s isofixem 9 -36 kg

Prosím poraďte kvalitní autosedačku do auta Seat Ibiza. Sedačka musí být s isofixem a v kategorii od 9 do 36 kg. Bude sloužit známým pro občasné převážení vnučky. Vím, že by byla lepší nejprve 9-18kg a pak 15-36kg, ale chtějí prostě tu rostoucí…
Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1322
2.1.12 18:41

Tak my teď koupili Romer. http://www.autosedacky-romer.cz/…r__-796.html Ale máme kategorii 9-18 kg. A je to isofix a dá se dát také do auta, které isofix nemá. A je super. A jedna z nejbezpečnějších. Za mě Romer. Tak vyber Romer v kategorii 15-36 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
2.1.12 18:43

Taky jsme to dlouho studovali, než našli co potřebujeme a hlavně aby byla bezpečná. Záleží také, kolik chtějí do toho investovat. Byli jsme si jí předem také ohlídnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
2.1.12 19:52

aj já jsem pro romer, máme jen na upevnění isofix a super věc. Stála sice dost, ale co bych neudělala pro bezpečnost svého dítěte. Máme teda kategorii 9-18kg, pak koupíme jinou. Do té rostoucí bych asi nešla, sice v ní dítko pojede občas, ale…, přeci jen je bezpečnější nejdřív menší pak větší. Ale každý to třeba vidí jinak. Přeji dobrý výběr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
2.1.12 20:15
Hasky píše:
aj já jsem pro romer, máme jen na upevnění isofix a super věc. Stála sice dost, ale co bych neudělala pro bezpečnost svého dítěte. Máme teda kategorii 9-18kg, pak koupíme jinou. Do té rostoucí bych asi nešla, sice v ní dítko pojede občas, ale…, přeci jen je bezpečnější nejdřív menší pak větší. Ale každý to třeba vidí jinak. Přeji dobrý výběr
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
2.1.12 20:28

cybex pallas 2 fix.
na isofix, kategorie 9-36kg a je velmi bezpečná.
zakladatelka chce prostě poradit tu rostoucí, tak nevím, proč jí pořád radit kategorii, kterou nechce :nevim:

není pravda, že jsou obecně rostoucí sedačky špatné, jediné, co je na kategorii 9-36kg špatné je, že lidé čekají, že jim vydrží celou dobu. (to já třeba nečekám, očekávám po 6letech nákup další..)
obecně sedačky s pultíkem jsou dobré z hlediska bezpečnosti, na světě není jen roemer. stačí se podívat na stránky ADAC.. nebo třeba Stiftung warentest (pallas 2fix vyšla na 1.9, a třeba roemer duoplus na 2.0 :))
naopak, já s roemerem byla docela hodně nespokojená, měla jsem smůlu na vadnou sérii, ale každý ze mě dělal blbce, což mi nesmírně vadí. nedávno mi jeden prodejce potvrdil, že jsem měla pravdu..ale nadávat na roemer se nenosí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.12 20:35

Děkuji za rady. Doma máme také Romer King+, safefix i kidfix. Oni však chtějí kategorii od 9 kg do 36kg.
Cybex pallas 2 fix se váže pásem přes pultík i pokud je upevněn na isofix?
Je to asi jediná, kterou jsem našla v této kategorii.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
3.1.12 00:27

ano, isofixem se připevní sedačka k autu a pak se váže přes pult dítě k sedačce autopásem.
ještě jsou dobré Kiddy - Guardian Pro (74% v Dtestu a Gut ADAC, 1,8 ve stiftung warentetstu), ale s nimi nemám osobní zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí