Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
mám 9ti měsíční holčičku a sháníme autosedačku 9-36kg do Fabie combi. Jelikož máme dvě auta, bylo by lepší, kdyby pasovala i do auta typu Honda CR-V. Nemáte někdo zkušenosti s typem sedačky, který lze jednoduše zapásat do různých typů aut a je to bezpečné? Nemáme systém ISOFIX. Díky moc…:)
máme maxi cosi xp ve fabii je do 18kg ale je velmi pohodlná je polohovatelná a malej vní zvládá v pohodě i 3hodiny v kuse.
Tak v téhle váhové kategorii mi přijde nejlepší Cybex Pallas ![]()
Fabie Combi by isofix mít měla, ne? Také ji máme (RV cca 2003?) a očka tam jsou.
nehaneha píše:
Ahoj,
mám 9ti měsíční holčičku a sháníme autosedačku 9-36kg do Fabie combi. Jelikož máme dvě auta, bylo by lepší, kdyby pasovala i do auta typu Honda CR-V. Nemáte někdo zkušenosti s typem sedačky, který lze jednoduše zapásat do různých typů aut a je to bezpečné? Nemáme systém ISOFIX. Díky moc…:)
pro 9 měsíční dítě vybírejte spíše sedačku 9-18 než 9-36, budou pro ni pohodlnější i bezpečnější, mezi nejlepší 9-18 patří mezi bez isofixu Römer King plus, Besafe IZI Comfort X3 nebo Maxi-cosi Tobi- všechny mají 4 hvězdičky z bezpečnosti a všechny tam připoutáte