Autosedačka z druhé ruky

13943
5.1.12 19:41

Autosedačka z druhé ruky

Používáte? Např. po kamarádce, po starším dítěti, kupované na bazaru.. Jedná se mi o vajíčko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
weruuunka
5.1.12 19:42

Používám, na novou nemám.

• Citovat
  • Upravit
20662
5.1.12 19:43

Ne.Pokud je aspon trochu možnost,radši koupit nové.A když už,tak od nějaké dobré kamarádky,o které víš,že se o sedačku dobře starala,není bouraná atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090

Taky jsem měla vajíčko z druhé ruky… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697

já ne - ale celkem chápu, že pro některé lidi je to hodně nadstandartní výdaj, nebo prostě mají jiné priority… a obávám se, že se tady strhne ohnivá bouře mezi zastánci nových sedaček a odpůrci :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662

A samozřejmě lepší starší,než žádná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856

Tu první jsem měla půjčenou od známé - nemáme auto, tak jsem nechtěla investovat do nové, ale tu další jsem už dceři koupila novou, měla jsem ještě přislíbenou náhradní.
jen tak z basaru bych nechtěla, ale od někoho znám a vím že s ní neboural a měl ji novou tak v tom problém nevidím.
Po starším dítěti, pokud ta sedačka není víc jak 5 let nebo kolik, taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
5.1.12 19:44

Ahoj. Na starší dceru jsme měli půjčenou po dceři kamarádky, na mladší jsem chtěla novou (tamta byla starší než 4 roky, a to se doporučuje už nepoužívat). Jinak bych se nebála dát po starším dítěti, po dětech kamarádky nebo známých, pokud bych věděla, že je z nebouraného auta a není starší jak ty 3-4 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
5.1.12 19:45

Měla jsem vajíčko od sestřenky, bylo teda už po druhém dítěti. Dneska už bych ho asi nevzala, co vím, že ty plasty mají určitou životnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
5.1.12 19:47

Z bazaru bych nebrala- nevíš, jestli nebourali. Ale od kamarádky, kterou dobře znám, nebo po staším dítěti bych brala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
5.1.12 19:47

Ano, měla jsem vajíčko z druhé ruky. Pro druhé jsem koupila kombinaci kompletu nového kočárku, kde byla sedačka, takže druhé bude v novém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
5.1.12 19:48

Za mě radši použitá kvalitní než nová levná ne tak bezpečná :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
5.1.12 19:49

Mám možnost mít sedačku 2 roky starou.. U první jsem měla sedačku po 2 dětech, po mojí holce ji použila ještě kamarádka na svoje jedno. Tenkrát jsem ale neměla informace, co mám dneska. Kdybych je měla, nepoužila bych ji, podle mého počítání byla už určitě 5 a více let stará.
Mám totiž zálusk na bazarový kočárek a paní ho komplet prodává i se sedačkou. Dohromady je to cena dobrá, ale když odečtu 500, co bych neplatila, pokud bych to vzala bez sedačky a připočtu 3500 za novou, tak už ta cena za kočárek není tak příznivá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
5.1.12 19:50

v žádném případě bych nepoužila starou sedačku. po prvním dítěti ano, protože to vím co jsem s ní dělala, ale abych koupila sedačku z druhé ruky tak to NIKDY! jde o život dítěte a tam se nevyplatí šetřit. to si radši koupím oblečení z bazaru a ušetřím jinde než na sedačce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
5.1.12 19:57
PetiteFillette píše:
Mám možnost mít sedačku 2 roky starou.. U první jsem měla sedačku po 2 dětech, po mojí holce ji použila ještě kamarádka na svoje jedno. Tenkrát jsem ale neměla informace, co mám dneska. Kdybych je měla, nepoužila bych ji, podle mého počítání byla už určitě 5 a více let stará.
Mám totiž zálusk na bazarový kočárek a paní ho komplet prodává i se sedačkou. Dohromady je to cena dobrá, ale když odečtu 500, co bych neplatila, pokud bych to vzala bez sedačky a připočtu 3500 za novou, tak už ta cena za kočárek není tak příznivá :(

Nevím, co je to za kombinaci, ale já moc takovým sedačkám nevěřím. Autosedačku jsem vybírala podle toho, jak dopadla v testech a ne jestli ladí s kočárkem. A je úplně jedno, jestli je nová nebo ne. V tomhle případě bych autosedačku určitě nekoupila.

Měla jsem možnost koupit ke kočárku (novému) autosedačku do sady (taky novou samozřejmě), vyšlo by mě to o 1000Kč víc než bez autosedačky. Přesto jsme koupili autosedačku za 7tis Kč, protože v té době byla nejbezpečnější. Těch peněz rozhodně nelituju (a že nemáme na rozhazování).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí