Autosedačka z druhé ruky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
5.1.12 20:01

Tak tahle konkrétně má 4hvězdy (podle Steeveho) ;)
Koupě nakonec neproběhne (jsem slepoň a myslela jsem, že aukce končí za týden a ono už je po ní), ale stejně mě téma zajímá..
Já třeba bych 7000 na novou sedačku fakt neměla. Z prstu si ty peníze nevycucám a fakt je nemám, i když bych ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
5.1.12 20:11

Tak ja mela nove autosedacky. Ale chapu, ze je to docela vydaj. Me to taky hlavne muselo ladit designove! Ale treba brachovi na maleho jsem ji pak pujcovala, on i ja jsme vedeli, ze ta sedacka neprosla nehodou, jak dlouho byla pouzivana atd. Myslim, ze je lepsi kvalitni znacka z druhe ruky( musi ale o ni clovek neco vedet) nez nejaka bez atesu nova! Tot muj nazor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
5.1.12 20:12

Taky mám z druhé ruky, manželův kamarád nám ji přivezl k Vánocům. Já je neznám, manžel ano, ale vím, že bouraná není. Je to od nich hezké, na novou kvalitní rozhodně teď peníze nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
5.1.12 20:15

Jasně, teď už jsou možná kvalitní autosedačky i v setech s kočárkem, tenkrát jsem o žádné takové nevěděla, takže tohle nehodnotím (já měla volbu jasnou, ta z toho našeho setu snad ani nebyla testovaná).

Nám na autosedačku přispěl brácha, taky ji pro něj teď schovávám ;) . Ale jasně, chápu, že každý takovou možnost nemá. Proto jsem taky psala, že radši použitou kvalitní než novou nekvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
5.1.12 20:16

Pokud má člověk jistotu, že nebyla bouraná a ví jak je stará, tak bych koupila (a taky jsem koupila). Sedačku 9-18 už asi ne, ta se používá výrazně déle, tak je lepší mít novou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
5.1.12 20:18

Ja uznavam autosedacky maxi cosi a romer. A to jeste vajicko spis maxi cosi, protoze mi pasovaly na kocar a ty vetsi romer. Takhle jsme je meli a vzdy jsme byli spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
5.1.12 20:21
kačka25 píše:
Ja uznavam autosedacky maxi cosi a romer. A to jeste vajicko spis maxi cosi, protoze mi pasovaly na kocar a ty vetsi romer. Takhle jsme je meli a vzdy jsme byli spokojeni.

:palec: Ale taky záleží na typu auta (nám teda naštěstí obě pasují) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
5.1.12 20:28

mám taky vajíčko po kamarádce které věřím,nechtělo se mi do něj investovat,je jen na pár měsíců,až tu další autosedačku chci koupit novou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
5.1.12 20:31

Tak to já měla vajíčko z kombinace (PegPerego), ale měla jsem ho se základnou a s ní má 4* a jelikož defacto žádná sedačka bez isofixu nemá 5*, tak mi to přišlo dobré :-)
Jinak kdybych kupovala sedačku samostatně, tak jdu do romera, líbí se mi jejich základna, již se nemusí vajíčko jistit pásem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
5.1.12 20:35
j.a.n.i1 píše:
Tak to já měla vajíčko z kombinace (PegPerego), ale měla jsem ho se základnou a s ní má 4* a jelikož defacto žádná sedačka bez isofixu nemá 5*, tak mi to přišlo dobré :-)
Jinak kdybych kupovala sedačku samostatně, tak jdu do romera, líbí se mi jejich základna, již se nemusí vajíčko jistit pásem.

To je přesně ona :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
5.1.12 20:52

To maxi cosi ma bud zakladnu na pas nebo na isofix.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
5.1.12 21:21

Také mám autosedačku z druhé ruky a jsem spokojená! A to jsme bohužel s ní už bourali, samozřejmě ne naší vinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
6.1.12 08:48
PetiteFillette píše:
Používáte? Např. po kamarádce, po starším dítěti, kupované na bazaru.. Jedná se mi o vajíčko..

máme 4 děti, takže mladší dítě používá sedačku po starším dítěti, s ohledem na stáří, po 4 letech je vyřazuji, vajíčko si mezi našimi dětmi půjčila ještě i švagrová, a tam je jistota, že je v pořádku,
ale nekoupil bych sedačku v bazaru, kde se neví její hiostorie- jak je sedačka stará, zda nebyla bouraná, jak s ní bylo zacházeno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.1.12 23:56

A co kombinace nová sedačka se základnou z druhé ruky? Je to stejné jako se sedačkou - čili spíš nebrat? Chtěla bych si na druhé dítko pořídit novou Maxi-cosi Cabriofix a pro větší pohodlí k tomu základnu, ale nechce se mi za ni dát další 3 až 4 tisíce navíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
9.1.12 10:52

isofixová základna má všechny díly, které spojují sedačku a auto z kovu, tam není problém stárnutí plastů,a i hrubé zacházení přežije lépe, takže základna z druhé ruky by neměla představovat témeř žádné riziko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí