Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahojky máte s touto židličkou zkušenosti????
http://www.primeshop.cz/…-polly-miro/ ![]()
ahoj my jí máme, akorát jiný vzor a je super, dá se použít i když prcek ještě sám nesedí, jde napolohovat. Jediné co mi u ní chybí, je košík na hračky pod židličkou, některé židličky ho mají./držba docela jde, máme na ní ještě protipotivý potah, takže peru jen ten
zbytek omyju houbičkou.
u nás spokojenost košík tam není ale aspon sítka na drobnosti
malá má 2 roky a používáme stále
Ahoj,
tuhle židličku máme, ale s jiným vzorem. Je polohovatelná (skoro do lehu), pohodlná i pro větší a delší dítě. Stolek jde nasunout a vysunout lehce i jednou rukou. Všechno jde jednoduše a je vidět, že židlička je promyšlená.
Co je tedy za nás horší, je údržba. Hodně záhybů a dcerka se v jídle ráda patlá. Takže čištění nic moc.
Ale asi je to tak u většiny polstrovaných židliček.
Taky máme, ale už nepoužíváme. Byli jsme s ní moc spokojení a máme schovanou pro druhé mimčo.
Já taky hledám židličku a v dtestu má pouze 30% bezpečnosti
takže vyberu jinou ![]()
kamak píše:
Já taky hledám židličku a v dtestu má pouze 30% bezpečnostitakže vyberu jinou
Jo?? a ktera je teda na 100 procent bezpecna?? a je vubec nejaka?? ![]()
dtestum nevěřím jsou to zaplacené testy už jento že tam vyhrávají výrobki tipu cien atd.Toť muj názor každopádně mi jí máme 2 roky denně používanou a nikdy jsem na ni nic nebezpečného neshledala taky je jedna z nejprodávanějších na trhu v d testu vycházejí vždy nejlépe výrobky o které není moc valný zájem což mi příjde hodně podezřelé třeba všechny výrobky z lídlu chodím tam nakupovat to jo ale o kosmetice jsem se nepřesvědčila jako o té nejkvalitnější na trhu. ![]()
nemolka píše:
dtestum nevěřím jsou to zaplacené testy už jento že tam vyhrávají výrobki tipu cien atd.Toť muj názor každopádně mi jí máme 2 roky denně používanou a nikdy jsem na ni nic nebezpečného neshledala taky je jedna z nejprodávanějších na trhu v d testu vycházejí vždy nejlépe výrobky o které není moc valný zájem což mi příjde hodně podezřelé třeba všechny výrobky z lídlu chodím tam nakupovat to jo ale o kosmetice jsem se nepřesvědčila jako o té nejkvalitnější na trhu.
No nevím… my jí máme víc než rok a zatím jsem nenašla nic co by ukazovalo na malou bezpečnost. Spíš naopak… pro druhou dceru máme jinou židličku a tak mám srovnání. Chicco se mi zdá rozhodně stabilní a pevné. Holky tuhle židličku často atakují a chtějí jí posunovat po kuchyni, ale nejde jim to, na předních nohách má takovou gumu. Věší se na ní, ale židlička drží.
No nevím, tohle je moje zkušenost…
A ještě jsem si vzpomněla, že u nás jsme ocenili, že u Chicca jdou i nadzvednout područky. Židlička pak jde krásně zasunout k jídelnímu stolu.
Špageta píše:
No nevím… my jí máme víc než rok a zatím jsem nenašla nic co by ukazovalo na malou bezpečnost. Spíš naopak… pro druhou dceru máme jinou židličku a tak mám srovnání. Chicco se mi zdá rozhodně stabilní a pevné. Holky tuhle židličku často atakují a chtějí jí posunovat po kuchyni, ale nejde jim to, na předních nohách má takovou gumu. Věší se na ní, ale židlička drží.
No nevím, tohle je moje zkušenost…
A ještě jsem si vzpomněla, že u nás jsme ocenili, že u Chicca jdou i nadzvednout područky. Židlička pak jde krásně zasunout k jídelnímu stolu.