Chilli v těhotenství

3595
13.12.13 13:35

chilli v tehotenstvi

Holky, ted jsme byli na menu v restauraci a nevsimla jsem si, ze ma byt moje jidlo ostre.bylo ostre silene.pusu v jednom ohni. Snedla sem asi tretinu a ted si precetla, ze chilli muze vyvolat delozni stahy. je to pravda? :o je tady Nekdo, kdo normalne jedl v tehotenstvi chilli? Jsem druhy trimestr.Diky za odpoved :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6638
13.12.13 13:39

Jím chilli hodně a ráda, cca třikrát týdně mám opravdu hodně pálivé jídlo, prvního jsem přenášela a teď ve třetím trimestru mi to teda děložní stahy nevyvolává, je pravda, že po chilli v těhotenství více pálí žáha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
13.12.13 13:39

Ja jsem jedla chilli a ostry jidla, miluju indickou kuchyni, thajsky jidla, nikdy mi nic nebylo. Myslim, ze to hodne zalezi jak snasis ostry jidla, jestli ses zvykla je jist nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
13.12.13 13:40

Ja jedla chilli i jalapeno
Jedlá jsem všecko kromě syroveho masa a ryb.
Hlavně nepropadat panice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
13.12.13 13:40

Máš děložní stahy? Nebo půjdeš zvracet? Teď už to nezměníš a už by se to nejspíš projevilo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7797
13.12.13 13:42
@Anonymní píše:
Holky, ted jsme byli na menu v restauraci a nevsimla jsem si, ze ma byt moje jidlo ostre.bylo ostre silene.pusu v jednom ohni. Snedla sem asi tretinu a ted si precetla, ze chilli muze vyvolat delozni stahy. je to pravda? :o je tady Nekdo, kdo normalne jedl v tehotenstvi chilli? Jsem druhy trimestr.Diky za odpoved :kytka:

Jím chilli ráda a často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
13.12.13 13:44

Jedla jsem chilli a ostrá jídla celé těhotenství, miluju to a porod mi vyvolávali po termínu, při druhém těhu jsem taky chilli jedla a porod se rozjel sám po termínu a že já toho chilli sním na jedno jídlo hodně, takže klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
13.12.13 13:44

Já jedla všechno na co jsem měla chuť. ;) ;)

• Citovat
  • Upravit
12743
13.12.13 13:52

Ja byla otevrena na dva prsty. Tyden pred porodem jsen se rozhodla prcka vyhnat. Za cely den jsem snedla tolik chilli kolik v zivote ne. Krenovy rolky, cabajku… a s miminem to ani nehlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2175
13.12.13 13:56

Ahojky. Já bych se tím netrápila. Já jsem jedla v prvním trim. chilli papričky jen tak a zajídala olivama - asi chutě. Manžel nechápal, když byla celá sklenička po týdnu fuč - ani jsem nevěděla, že jsem těhotná. A teď si dám občas, ale spíš už jen minimálně, jsem 25.tt a už to začíná vadit, bolelo mi pak břicho, tak už nejím.
Podle mě to ale nevadí… Dříve maminky také neřešily, co jí…
Takže klid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
13.12.13 13:59

Jedla jsem ostré i v těhotenství a nic mi to nedělalo, až když byla už větší, tak mě potom víc kopala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.12.13 14:35

@Kristanka miluju ostré, chilli jsem jedla v těhotenství běžně. neboj, mimču to neublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
14.12.13 03:37

Taky jsem byla chilli zrout a vse v naprostem poradku…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí