Chipolino Paloma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1523
2.6.08 15:57

Chipolino Paloma

Ahojte holky,prosím máte někdo sporťák Chipolino Paloma?Mohly byste mi napsat jak ste sním spokojené?Moc se mi líbí ale nikde jsem o něm nic nenašla takže jesli už tu někde o něm někdo psal tak se MOC omlouvám!
Tady v okolí nikde v obchodě není a objednávat přes net když jsem ho neviděla naživo se mi moc nechce
Je to tenhle ten:
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
225
2.6.08 21:40

ahoj,
mám Chipolino Dakota, vypadá skoro stejně a je i témeř stejně vybavený.

• dobře polohovatelný, široké sezení pro dítě, velký koš
  • dost těžký, při zaaretovaných kolečkách mám problém s ním pohnout
    táhne doleva, ale to je si vada jenom toho mýho

kupovala jsem ho přes net na www.moje-miminko.cz. jsou z Brna a domluvila jsem si, že se na něj přijedu podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
3.6.08 08:14

Emajko a jak se ti sním jezdilo v zimě a taky mě hlavně zajíma jestli je mimi dobře kryté?Díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
3.6.08 22:53

v zimě nevím, mám ho od dubna
když dám nánožník, tak je malá schovaná hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
3.6.08 22:54

když nezapomenu, tak ji zítra vyfotím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
4.6.08 08:19

To bys byla móóc hodná DĚKUJI!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
8.6.08 08:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
8.6.08 09:01

ahoj, není to moc vidět, Klárka moc nespolupracovala. Nánožník má takový silný pevný lem, když ho připevním ke kočárku není prcek skoro vidět. Mladá teď měří asi 75 cm

udělala jsem ty fotky nějaký moc malý, mrkni se když tak do fotogalerie, soukromá alba, emajka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
8.6.08 19:26

Emajko

děkuji za fotky jsi hodná :wink: Ještě jednu otázku bych měla a to jestli je opravdu tak těžký?Dost mě odrazujou že maj dost velkou váhu na sporťák :roll: ikdyž teda jako já už jsem rozhodnutá :wink: pro ty Chipolino Paloma dokonce jsem našla na netu že tady kousek asi 30km ho maj v obchodě tak sem ráda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
8.6.08 22:46

jo je dost těžký, ale když jsi rozhodnutá tak si ho stejně koupíš. já to měla stejně, prostě jsem se do něj zamilovala a mám ho i s jeho nedostatkama. U nás ve městě stejně žádná MHD nejezdí tak ho nemusím nikam zvedat a na cestování mám golfky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
9.6.08 08:03

Jo jo přesně tak koupím si ho a nadávat budu když tak až pak :wink: :lol: né to já si ho sama sobě kritizovat určitě nebudu bo chlap by řekl však sis ho vybírala sama tak sis to měla pořádně rozmyslet :evil: :lol:
Nám tu teda MHD jezdí i musím k Dr.dojíždět 4km ale stejně jezdím autem :wink: busem sme začali jezdit až byla Natálka starší a to jen aby se neřeklo že sním eště nejela :wink: :lol:
Tak moc děkuji za ochotu!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JM
83
10.6.08 15:42

Palomu má vystavenou paní tady v obchodě v Ostravě- Porubě. Koukni na www.skrblikshop.cz
Koukala jsem na ni, ale moc mne nezaujala.Nánožník mi připadal taková hadra, nebyl nijak vyteplený. Nakonec stejně zvítezilo Rapido. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JM
83
10.6.08 15:44

Má tam vystavené snad všechny kočárky od Chipolino. Jo a nabízela ji myslím za 4200,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JM
83
12.6.08 20:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie