CHIPOLINO POOKY REKLAMACE

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
211
15.11.10 17:29

CHIPOLINO POOKY REKLAMACE

Chci se zeptat jestli někdo tady nemá zkušenost s reklamací kočárku chipolino… měli jsme golfky chipolino pooky 2008 a moc jsem spokojená teda nebyla tak jsem poslala na reklamaci ale zatím se nikdo neozval :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1906
15.11.10 18:59

Tady jde o reklamaci obecně, co se porouchalo? Asi bych tam zavolala a ujistila se , že kočárek došel, a co se bude dít dál. Ale asi bych tam volala i předem. Nemám zkušenosti s reklamací poštou, taky by mě zajímalo, jak to chodí. To se posílá i se záručákem a popisem vady, je to tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
15.11.10 19:10

jj psala jsem si s nima už před odesláním balíčku zasílala jsem jim fotky vad …napsali mi jestli nechci rovnou poslat vyrobci - chipolinu - bohužel ti doted na muj email po 3tydnech neodpověděli :( balíček dorazil v pořádku,tudíž při převzetí už naskočila 30denní lhůta na reklamaci tak jsem zvědavá jestli se mi vůbec z toho chipolina ozvou :think: nebo to bude řešit jen obchod :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
15.11.10 19:46

Myslím, že by to měl řešit obchod, záruka se přeci vydává na obchodě při prodeji zboží, takže by to měli řešit oni. Je jen na nich jak to řeší, jestli sami, nebo se obrací na výrobce, někde mají vlastní servis. Ty bys s výrobcem vůbec neměla jednat. A to ani nejsou češi, ten výrobce, ne? Podle mě to musí vyřešit ten obchod. A to právě v té lhůtě. Takže bych si počkala na vyjádření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
15.11.10 19:53

jj řešit by to měl obchod ale posílají to výrobci ktery sídlí v praze tak jsem zvedava jak to bude a hlavne jestli se mi ozvou nebo poslou jen balicek s vyjadrenim to by me fakt nastvalo!bavila jsem se tady s pani co prodavaji kocarky rikala ze vetsinou co maji zkusenost s reklamacemi tak si to resi primo vyrobce se zakaznikem tak uvidime jaky bude pristup chipolina k zakaznikum :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
15.11.10 20:01

Ahoj Zuzu,ted budu řešit to samé :-D .Máme ho 3 měsíce úplně novej a nejde skládat 8-o .tak jsem zvědavá,jak dopadneme :-x .Chci se zeptat,nevíte někdo jak to chodí.Nedokážu si představit,že ho tam necháme třeba měsíc!!!!!V čem jako budu kluka vozit?nepůjčují třeba nějaký náhradní?nemáte s tím někdo zkušenost?děkuji moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
15.11.10 20:11

ahojky a to máš uplne ten samý ?ja toiž jako první vadu uvedla taky to skládání a rozložení..ikdyž tech duvodu proc ho reklamovat bylo vic,ale my ho uz mame rok a půl ale jezdeny byl jen v lete v zime by to asi ani s těma kolečkama nešlo:( někde pokud reklamuješ kočár davají na půjčení i nahradni ale asi zalezi na prodejci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
15.11.10 20:19

nene máme jiný a už docela lituju,že jme ho koupili.Už začíná vrzat,ale jakoby ta rukojet a ted ještě tohle :-D .no budeme muset zajet do toho obchodu,ale už tak nějak tuším,co asi přijde.jsou tam sice ochotní,ale reklamace se jim nějak moc řešit nechtěj :-( .když jsme ho kupovali,tak tam zrovna reklamovali nějakej jinej kočár a měli tisíc výmluv,že to jako zničili samy a že si to budou muset zaplatit!!!! 8-o .šlo snad o kolečka,už nevím.Akorád vím,že na tu vložku do kočáru jsme čekali měsíc,a stejně nepřišla taková stejná jako kočár,tak jsme si museli vzít černou.takže nevím,nevím :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
15.11.10 20:24

no je to problém vybrat správný kočár aby se nemusel hned reklamovat :) já jsem taky zvědavá jak dopadnem…teď máme 3kombinaci tako ještě že jsem ho neprodávala protože ted fakt nevím co bych bez kočáru dělala,je to sice velký krám ale bohužel to bez kočárku občas nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
15.11.10 20:29

hlavně já mám ještě malý mimčo,takže si nedokážu představit,být měsíc bez kočáru.jako kočár máme jinej,ale značku stejnou.nevím,jestli jsem to tam napsala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
15.11.10 20:31

tak to se na náhradní určitě zeptej protože měsíc být bez kočárku hlavně v zimě tak to fakt nejde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
16.11.10 16:05

tak pokud reklamujete, má prodejce ze zákona 30 dnů na vyřízení reklamace. pak máte nárok na vrácení peněz.
nemá povinnost poskytnout náhradní věc k užívání, dobří prodejci to poskytujjí,ale ne všichni..
doba 30dnů začíná doručením zboží obchodníkovi, u kterého jste kupovaly. to, kam zboží posílá nebo neposílá, je jedno. vyjádření podává on (může předat vyjádření servisu nebo dovozce,..).
pokud je kočár do 6m od zakoupení, je dobré hned reklamovat rozpor s kupní smlouvou, protože pokud se vada objeví do 6m od zakoupení, je považována za vadu existující v době zakoupení výrobku a důkazní podstata, že tomu tak není, je na výrobci.

přeju hodně štěstí a pevné nervy, reklamovat kočár je na pytel, hlavně být 30 dní bez něj.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí