Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
nakonec jsem se rozhodla pro koupi golfek McLaren, jen nevím, který typ, zda Techno XT nebo Quest . O finance ani nejde, jennevim jaky je mezi nimi rozdil (krome hmotnosti a ceny). Zda ten levnejsi staci z hlediska jizdnich vlastnosti.
Golfky chci jako doplnkovy kocar ke sportak na jezdeni s MHD, takze ciste mesto.
Diky za vase pripadne rady !
Máte zkušenost s Maclaren Quest?
Přidejte zkušenost s Maclaren Questja mam quest a kamaradka XT, ja golfky taky kupovala jako doplnkovy kocar hlavne do MHD, jinak jsem mela sportak, golfky jsem zacala pouzivat kdyz byl Rozarce asi rok a ctvrt, pres zimu spis sportak, loni bylo hodne snehu a to by Quest nezvladl, ale od jara uz jezdime skoro vyhradne v golfkach, sportak mame spis kdyz jedeme nekam do prirody
kamaradka XT kupovala jako druhy kocar po korbe, nic jineho pak uz nema, je lepsi do terenu a taky co se tyce pohodli pro dite, ale i v tom Questu se Rozarka obcas jeste vyspi
takze pokud to mas opravdu jen jako dalsi kocar ke sportaku do MHD, tak podle me staci Quest
TehotnaTerezka píše:
ja mam quest a kamaradka XT, ja golfky taky kupovala jako doplnkovy kocar hlavne do MHD, jinak jsem mela sportak, golfky jsem zacala pouzivat kdyz byl Rozarce asi rok a ctvrt, pres zimu spis sportak, loni bylo hodne snehu a to by Quest nezvladl, ale od jara uz jezdime skoro vyhradne v golfkach, sportak mame spis kdyz jedeme nekam do prirody
kamaradka XT kupovala jako druhy kocar po korbe, nic jineho pak uz nema, je lepsi do terenu a taky co se tyce pohodli pro dite, ale i v tom Questu se Rozarka obcas jeste vyspi
takze pokud to mas opravdu jen jako dalsi kocar ke sportaku do MHD, tak podle me staci Quest
Terezko, mockrát děkuju za odpověď ![]()
Ještě jsem koukala na net a zjistila jsem, že Techno jde téměř do lehu, Quest ne..ale Quest má takový ten popruh n arameno a ten by se moooc hodil. Nechápu proč ho jiné typy nemají ?
A dokupovala sis madlo ? Nemůžu ho nikde sehnat ![]()
prave proto, ze jde XT skoro do lehu si ho vybrala kamaradka, ale pro nas uz to fakt nebylo potreba, po roce zacala Rozarka spat jen jednou denne, tak jsem to spani tak neresila a obcas se v golfkach uplne v pohode vyspi az doted, pro me byla hlavnim kriteriem vaha kocarku, abych ho v pohode unesla do MHD
ten popruh na noseni ja teda nevyuzila
a madlo jsem nedokupovala, ja si ho dala casem pryc i ve sportaku, mame Mutsy a pak prekazelo, kdyz jsem tam Rozarku potrebovala strcit, kor do fusaku, takze my jsme se bez madla uplne v pohode obesly
Dobry den,
chystam se koupit golfky..maclaren..jen nevím zda-li quest nebo xt? Poradite nekdo?
Dekuji
@TehotnaTerezka píše:
ja mam quest a kamaradka XT, ja golfky taky kupovala jako doplnkovy kocar hlavne do MHD, jinak jsem mela sportak, golfky jsem zacala pouzivat kdyz byl Rozarce asi rok a ctvrt, pres zimu spis sportak, loni bylo hodne snehu a to by Quest nezvladl, ale od jara uz jezdime skoro vyhradne v golfkach, sportak mame spis kdyz jedeme nekam do prirody
@Lolinka79
Techno xt jsou vetsi, lepsi pro vyssi rodice, vetsi kolecka, lepsi do terenu, vetsi prostor pro dite atd. Mela jsem ho po sportaku a do jineho bych nesla. Hezky den