Sporťáček nebo golfky

314
8.11.10 23:08

sporťáček nebo golfky

Prosím poraďte, jaké golfky či sporťáček koupit pro drobnější 11 měsíční holčičku, zatím nechodící.
Hlavně potřebuji spojenou rukojeť - kvůli staršímu synovi.
Váha max. do 8 kg
Budu s ním jezdit do města a k rodičům (autem, vlakem )většinou celý den, takže určitě polohovací zádíčka kvůli spánku
Je mi jedno, jestli se bude skládat na placku nebo do deštníku.
Jo, a cena tak max. do 4.000,–
Hlavně ať něco vydrží!!! Zatím nemám moc štěstí na kočárky, doma mám HOCO Falcon a vydržely jen na 1 dítě, jsou celé rozhrkané a už se nedají ovládat, hrozně se s nima rvu.

děkuji moc za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17180
9.11.10 07:45

mám abc design moving light a maximální spokojenost - bytelné, pevná záda, polohovací až do úplného lehu, plohovací nožičky, obr koš, bytelné. Jediné mínus - jsou menší - ložná plocha 80 cm. ale mám taky drobnější holčičku a zatím se vejdem v pohodě a počítám že ještě příští léto to zmáknem. Jo a jsou lehoučké. No a možná ještě stříška není moc velká, když je v sedě tak pokud se maličko vykloní tak už na ní prší, ale tak řeší to pláštěnka a řekla bych že to má většina golfek. :nevim: Kolečka jsou trošku větší než u klasických golfek a tak zvládáme i lehký terén.

http://www.malvik.cz/…ing-Light-09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
9.11.10 08:44

děkuju za typ, já měla něco podobného - Chipolino Sportiva, ale nebyla jsem moc spokojená. Hlavně ta brzda za moc nestála, špatně se se s ní manipulovalo, mám zničené boty. Sice byly lehoučké, ale měly jen 2 polohy zad a syn mi v ní připadal hodně zapadlý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
9.11.10 09:26

Co třeba takový, mě se docela líbí, ale neznám jak je na tom kvalitou. http://www.detskezbozi.com/…on-2010.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
9.11.10 09:46

No polohy zad to má 4 nebo 5 (já tedapoužívala úplný leh nebo úplný sed dcera nic jiného nesnesla) a brzda je pravda, že se hůř ovládá, ale boty mám zatím v pohodě, používáme cca půl roku. V žabkách je to horší v zimních botách naprosto v klidu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí