Jaké golfky na zimu

1.11.10 11:59

Jaké golfky na zimu

Ahoj, poradíte mi někdo nějaké vhodné golfky na zimu pro 1 1/2 ročního prcka? Žijeme na okraji většího města, takže ty cesty taky nic moc, asi by bylo vhodné volit větší kolečka - existují nějaké golfky, které vám vyhovovaly? Díky za odpovědi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3802
1.11.10 12:08

Pacholatko,
nedam ti presny typ, ale za sebe nedoporucuji klasicke golfky, ale neco, co ma spojenou rukojet. Golfky nejsou moc dobre do horsiho terenu, strasne se s tim clovek nadre.
Mi mame cam flip a jsem z toho vztekla. O rizeni jednou rukou si muzu jen nechat zdat, a kdyz jedem nekam dal,jsem uplne vyrizena, jak se s tim vehiklem narvu.
Tak ted, kdyz je nam skoro dva a pul, budu jeste kupovat nejaky lehky sportacek se spojenou rukojeti, protoze kocar mame porad v oblibe.
Me se vzdycky libil peg perego uno, ale cena na me byla vysoka. Mijezdime kocarem opravdu hodne, tak chci neco, u ceho mi nebude vadit, kdyz to uplne zrusime. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
1.11.10 12:08

Na zimu bych spíš zvolila sporťák s velkými nafukovacími koly. Je taky prostornější, takže se ti tam vejde pohodlně prcek i s fusakem, v golfkách mu může být těsno. Navíc golfky většinou mívají malá kolečka a s nimi ve sněhu neprojedeš. :think:

• Citovat
  • Upravit
616
1.11.10 12:12

Taky se přikláním spíš ke sporťáku s většími koly, s golfkama ve sněhu určitě neprojedeš, to už máme vyzkoušené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
1.11.10 12:23

Taky se přikláním ke sportáku.Já teda prvního klučinu v nouzi vezla v moonu v zimě a i když to šlo tak v těch našich neprohrnutých chodníkách jsem si teda užila:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
1.11.10 12:28

Souhlas s holkama. My máme sice už v prosinci dva roky, ale taky jsem už vyáhla znovu kočár - kombinovaný a upravila jsem si ho na sporťák, protože s tím letním kočárkem s malýma kolečkama bych asi nikde neprojela.
Navíc já chodím s malým i na nákup hodím tašky na řidítka malého do kočáru a nebo vedle mě. Takto s tím letním kočárkem, jak já tomu říkám :mrgreen: bych nikam neujela, protože bych se někde zabořila a bylo by. :-D Pochybuji, že mě malý ujde například půl hodinou trasu do města, tak i my budem letos ještě jezdit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
1.11.10 12:53

Taky si myslim, ze pro rok a pul stareho prcka by se jeste vyplatil na zimu sportak, pokud teda nemas pro golfky nejake jine duvody.

Ja mam Cybex Callisto, v zime to s nim parkrat zkusim. Mam v nem i fusak, ale dite (taky rok a pul) je v nem uz dost narvany. Jsou to golfky se spojenou rukojeti, pomerne stabilni, ne zvlast lehke.
Nejsou nejlevnejsi (cca 5800,–).

Takze ve snehu to jisti muj verny sportak X Lander :-) vloni jsme projeli uplne vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
1.11.10 13:14

Taky bych to řešila sporťákem. Já teda sníh u nás budu řešit sáňkama a do města golfky, když bude hodně sněhu, tak teda taky sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
1.11.10 14:45

taky radím spíš sporťák, s nafukovacími nebo aspoň velkými koly.. na zimu nejsou golfky nic moc, …

nebo něco, co je takový přechod, spojedná rukoeť, vpředu tedy otočná dvojkola, vzadu větší jednoduchá kola. mezi ty otočná kola se ti ale bude chytat sníh.. ale pořád lepší než goflky..

babydesign sprint , Zopa fusion, dema step easy (ta má dokonce i přehazovací rukojeť)
tady diskuze o rozdílech https://www.emimino.cz/…print-40290/
nebo třeba Hoco Scout
Jané nomad - novýse už nevyrábí, ale je to podle mého nejlepší kočár téhle kategorie.. váhou (8kg) i využitelností ..

nevím, kolik chceš investovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.10 18:34

Holky, díky moc za tipy. Popravdě jsem měla z golfek taky trochu obavy, proto jsem si chtěla nechat poradit od zkušenějších :palec: , jestli třeba nejsou nějaké, které by zimu dobře zvládly. Důvod proč golfky? Máme malý zavazadlový prostor a celkem často jezdíme na chatu, tak jsem si myslela, že to golfky pořeší :think: , ale tkhle asi fakt půjdu do sporťáku. Teď jezdíme v polském kočárku - tedy velký, těžký krám s kterým se cestuje moc obtížně. Investice by taky neměli být horentní, nepohrdnu kaufem z druhé ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.7.11 21:03

Golfky na zimu

Jen by jsem chtěla oživit diskuzi ohledně golfek na zimu a do terénu…Představte si, že jsem je konečně našla !! Je to novozélandský Mountain Buggy Breeze..je to golfák s nafukovačkama, spojenou rukojetí, váží 8,3kg a má polohovací opěrku zad..Dnes mi přišel a je to fakt bomba..Přikládám fotografii (leží v něm naše 28 měsíční malá)a pokud by měl někdo zájem, mohu poslat na mail další..

Příspěvek upraven 14.07.11 v 18:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
14.7.11 18:24

Ten je boží, ale v čechách bohužel nesehnatelný … :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tecka
15.7.11 08:08

Tak já mám vyzkoušený v terénu golfky BUGGSTER S AIR 2011 - mají nafukovací kolečka a zvládnou naprosto stejně vše jako velké nafukovačky na sporťácích! Naproti tomu je Buggster s nafukovacími kolečky lehký, lehce se s ním manipuluje, má oproti většině golfek maximální pohodlí pro dítě - opěrka délka 50 cm a šířka sedačky je 37cm. Má obrovský a dobře dostupný košík. Je polohovací, pravda ne do lehu ale i tak se tam dítě na občasné spaní vyspí dobře. Nožičky jdou polohovat stejně jako u Zapp Xtra, a navíc má polohovací a sundávací madlo před dítě :-)

Taky díky deštníkovému skládání nezabere celý kufr v autě, váží 8kg.
Prostě si myslím, že na zimu a terén IDEÁLNÍ golfky. Ale pozor, jsou až pro starší děti - cca od roku.

• Citovat
  • Upravit
2976
15.7.11 10:49

TECKO chci se zeptat na tfk bugster. Rozhoduji se právě mezi bugsterem a cybex calisto. Už jsem byla nalomená na CC, ale zdá se mi úzký, to vidím jako jedinou nevýhodu. Mám dítko 11m, v srpnu bude mít rok, váží 10 kg, mám strach, že je do tfk ještě malý. Jak staré / velké dítě v něm vozíš ty? Chtěla bych aby mi vydržel už jako jediný kočár, resp. máme šílenou polskou trojkombinaci, tu nechám do rezervy, např. na zimu a posléze ji odvezu na sběrný dvůr, protože si ani netroufám ji někomu prodat či podarovat.
Vychval mi prosím bugstera, či napiš jaké máš připomínky. Asi mi bude vadit nespojená rukojeť ale to je o zvyku. Máš ke kočárku speciální fusak či nánožník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tecka
15.7.11 21:51
jonatanka píše:
TECKO chci se zeptat na tfk bugster. Rozhoduji se právě mezi bugsterem a cybex calisto. Už jsem byla nalomená na CC, ale zdá se mi úzký, to vidím jako jedinou nevýhodu. Mám dítko 11m, v srpnu bude mít rok, váží 10 kg, mám strach, že je do tfk ještě malý. Jak staré / velké dítě v něm vozíš ty? Chtěla bych aby mi vydržel už jako jediný kočár, resp. máme šílenou polskou trojkombinaci, tu nechám do rezervy, např. na zimu a posléze ji odvezu na sběrný dvůr, protože si ani netroufám ji někomu prodat či podarovat.
Vychval mi prosím bugstera, či napiš jaké máš připomínky. Asi mi bude vadit nespojená rukojeť ale to je o zvyku. Máš ke kočárku speciální fusak či nánožník?

No já mám už dvoutou dceru, a koupila jsem ho právě kvůli tomu pohodlí pro malou a taky kvůli těm nafukovacím kolečkům. Dcera má teď necelých 12 kg ale je vytáhlá, a tady se krásně vleze. Myslím, že kočárek je tak od toho cca 1 roku věku dítěte, protože je široký a menší dítě by se v něm díky jeho šířce klátilo. Ale zase je to výhoda v případě zimy a fusaku, kde se opravdu nemačká ani v péřové bundě nebo kombinéze. To CC je přece jen o dost užší. Fusak mám Lodgera a Aesthetic, oba dva tam krásně jdou a Aesthetic tam jde i dobře uchytit (zkoušela jsem to). Nánožníky obecně nemám ráda, takže mám 1 universální od Emitexu, takže v případě kdy je to nezbytné, tak dávám ten.
Na nespojenou rukojeť si jde zvyknout, ten kočárek jak je lehký, tak se s ním jede dobře.
Jediné co nevím, jestli Ti Tvůj chlapeček ještě spává v kočáře, protože to není úplný leh, ale jen pololeh na občasné spaní ne na denní spánek. A taky Buggster nemá výškově nastavitelné rukojeti. Já mám 163cm a jsou mi teda tak akorát-spíš výš než jsem zvyklá.
Jediné co mi na kočárku vadí je to, že brzda jde ztuha odbržďovat. Takže když mám teď v létě na nohách žabky, tak kočár odbržďuji rukou. Ale tak to je asi jedinné co mě na něm „štve“. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4