Golfky pro maxi miminko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
436
21.10.10 19:51

Golfky pro maxi miminko

Ahojky, mám problém dcerka v 10.měs. váží 11,5kg. Sporťák i s ní váží 24 kg a není ho možný utáhnout. Nemáte nějaký prověřený golfky? Máme Cam Portofino a ty jsou malý už teď natož časem. Uvažuju o Espiro Magic nebo Mark 3. Ty Espiro mají psanou nosnost 20kg, takže počítám, že by se daly použít.. Můžete mi někdo poradit? Děkuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1086
21.10.10 20:19

Ahojky :-),

ségra má taky obříka a nemohla si vynachválit Inglesiny… Cena je vyšší, ale kočár bytelnej a kvalitní… Nebo ještě Casualplay, a taky dobrý jsou Peg perégo …Všechny jsou velký a pevný, ale přitom celkem lehký :-) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
21.10.10 20:23

cam portofino,je jedne z nejblbějších kočárů co jsem kdy viděla měla,dobře se s ním jede jen když tam dítě nesedí :lol:Zuzka byla drobná,měla sotva 7kilo a utáhnout nešel,takže když si koupíš jakýkoli jiný,tak myslím neprohloupíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
21.10.10 20:28

Já bych pořídila chicco multiway ,vozila jsem v něm syna do 3 let a byl v něm spokojený!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
21.10.10 20:36

Jsem taky pro multiway.Mala se tam krasne vleze a jsou i delsi.Nase mala vypada jak skoro 4leta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
21.10.10 21:12

Ahoj. Mame mark3 a vejde se mi do nej 98cm dvoulety chlapecek i s fusakem 3v1 od emitexu- zimnim. Dnes jsem ho vytahla. A ma tam pekne misto. Takze za me babypoint mark3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
22.10.10 00:04

Souhlasím,mám moon bugy fit,je to asi to samé co babypoint,je prostornej,lehkej,jen nosnost u mýho je do 18,ale ten babypoint bude třeba víc,jen má malý kola,do sněhu moc není,malej je taky dost velkej,a vejde se vpohodě určitě do tří let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
22.10.10 08:12

Ahoj,mám espiro magic 4 a vejde se mi do něj krásně dvouletá holčička.Jsem s ním moc spokojená,akorát přemýšlím,že na zimu asi moc nebude,pokud napadne sníh tak to bude muset už šlapat.Ale ty ho budeš určitě používat i v zimě.Kamarádka má chicco a jezdila s ním i v zimě,takže ty jsou asi takové bytelnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
22.10.10 09:41

souhlasím, chicco je bytelnější, má i větší kolečka, a rozhdoně prostorné je dost..
já osobně bych se spíš mrkla po pliku nebo zippy, jsou prostorné, bytelné, něco vydrží a hlavně pohodlné pro dítě, což chicco podle mého moc nejsou..

jen poznámku k nosnosti - na tu se ani nedívej, je to jedno. všechny kočáry musí mít podle směrnice EU nosnost 15kg na daný typ konstrukce. pokud někdo uvádí u norm. kočáru víc, většinou je to reklamní tah.. zvlášť u golfek.. spíš stojí za to mrknout se na nosnost stejného kočáru v UK nebo US, tam najdeš ty skutečné maximální od výrobce, ne okleštěné EU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
23.10.10 18:51

jj ten MArk 3 a Espiro magic se mi líbí, ale četla jsem že některý z nich má i polohovatelný nožičky nevíte který? Díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
23.10.10 19:46

mark 3 ani espiro to nemaji. Je to takova relaxacni poloha takze ty nohy nevisi ale jsou podepreny v takohym prijemnym uhlu ze fakt na spani nevadi. Ma to takovejch 45 stupnu sklon. Taky jsem z toho mela obavu ale fakt o.k. Klidne se na cokoliv ohl.marka ptej ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
23.10.10 22:11

Espiro new 2010 polohování nohou ale má. je to jen zvednutí té opěrky, ale je to do roviny. plus má i spojenou rukojet a zachovanou skladnost.
bohužel nemůžu najít nikde teď obrázek, kde je to polohování vyfocené :( ale je to jakoby zvednutí té opěrky, na dva pásky, každá z jedné strany, tuším, že jsou to suché zipy?

z ostatních podobného typu má polohování nohou pak mark Q, ..

http://www.detskyraj.cz/…c-new-4-2010

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
24.10.10 10:44

espiro magic new 2010 to polohování opravdu má,jsem jeho majitelkou.Tady jsou fotky jak to asi vypadá https://www.emimino.cz/…ark-3-28938/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
24.10.10 16:35

Díky moc za odpovědi, ještě by mě zajímalo jak moc se sjíždí kolečka a jestli existuje nějaký rozdíl mezi tím mark 3 a magic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
24.10.10 20:36

mezi Babypoint mark 3 a espiro magic new existuje rozdílů hodně.
BP mark má zádovou opěrku, která se prověšuje = není pevná. nemá spojenou rukojetť ani polohovací nohy. to všechno má Espiro magic - pevná záda, polophovací nohy a spojenou rukojeť.
vypadaíjí dost stejně jinak ..

kolečka se sjíždí.. jako všechny tohodle typu, řěkla bych že hodně brzy vypadají dost jetě a pak chvíli vydrží.. konkrétně ale musí majitelky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí