Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
jaké snimi máte skušenost???děkuji
Zkušenosti žádné, ale ohlasy dobré, takže je chci taky ![]()
Líbí se mi: spojená rukojeť /vedu za ruku ještě 3. dítě/, lehké /do 9 kg nejsou snad žádné jiné/, když se složí, velmi skladné.
Nevýhoda: malá kolečka, ale to u golfek bohužel tak je.
Holky, já je budu prodávat, kdyby některá chtěla…barva oranžovo-hnědá, kupované letos v září kvůli dovči, nechtěli jsme tam brát velkého Herqula, takže jsou skoro nové, mají nánožníky a mám k nim i originál přebalovací tašku, takže kdyby někdo chtěl víc info, tak pošlete SZ.
Prodávám je, protože jsme teď koupili větší sporťák a tak je nepotřebujeme, místo v autě neřešíme, kočárek ve většině případů nemusím skládat.
Já jsem vybírala golfáče docela pečlivě, od čtení recenzí, názory kamarádek až po zkoušení několika v obchodech a po zjištění, že ideální stejně nejsou, jsem vybrala tyhle, protože jsou lehké, skladné, mají pultíky, což děti milují a hlavně super pásy, které jim umožňují volnost pohybu, takže tam nejsou přikšírovaní jako v normálních golfkách. Košík mají spojený, u golfek jsou dva malé.
Jsem s nimi spokojená, i jsem je doporučovala dalším, ale vzhledem k tomu, že jsou holky ještě malé a kočár asi budeme potřebovat dlouho, tak jsem koupila na zimu ještě sporťák - TFK a teď je pro mě zbytečné mít kočáry dva.