Golfky do "malé" Fabie

2977
21.10.10 09:19

Golfky do "malé" Fabie

Milé maminky, poradíte někdo golfky, které bez problému složíme do fabie (ne kombi)? myslím teda bez toho, abychom vyndavali kolečka nebo nějakou jinou část. Dál je důležité, aby to byly golfky prostornější, máme dceru, která patří rozhodně k větším dětěm. A samozřejmě cena - tak okolo 4.000, dál hledáme takové, co nebudeme za pár týdnů reklamovat.
Moc děkuju za rady!

P.S. Jané energy a sonic evo už vypadly, dcera je v nich v devíti měsících napasovaná tak akorát, vážně pochybuju, že by jí byly za rok :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5732
21.10.10 09:44

Za mě doporučuji Chicco Multiway.Do fabie se ti vejdou,nejsou těžký a cenově vychází kolem 3800..S prostorem si myslím mít problémy nebudeš..Já v nich vozím dvouleťáka a místa má pořád dost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Knizska-nepřihlášená
21.10.10 10:00

Díky, taky je mám v užším výběru.

Teď jsem ještě objevila Safety 1st advancer - v Babyparku mají za stejný peníze jako Multiway, půjdu tam oba omrknout.

• Citovat
  • Upravit
10482
21.10.10 10:04

fakt se multiway vlezou do krátké fabie? mi se nevlezly jinak než křížem do mazdy 5. a to je větší auto.. takže doporučuju zkusit.. prostorné jsou, ale mají docela tvrdý sedák a našemu Vojtovi se hoodně nelíbily..

doporučuju mrknout se spíš po kočárech s jiným systémem skládání, než dlouhý deštník..
co nějaká akce nebo z druhé ruky - Peg perego pliko, nebo Sí. prostorné jsou, držáci jsou to taky a skládají se jednou rukou do krátkého deštníku, tzn., že na délku není problém narvat je tam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
21.10.10 10:14

Za mě nuna buggy, prostorné, výškově nastavitelná bouda, polohování zad sice minimální,ale vyspat se dá příjemně ovladatelné a vlezou se i do pidi kufru punta, felicie, a dokonce i jen jakoby pod sedadlo.
Na cestování ideální. Měla jsem i síčko- co felicie jen křížem a zaberou celý kufr- něco jako multiway, ale to je s nunou neporovnatelné. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
21.10.10 10:25

Nataso: nam se multiway vlezl do felicie.Ale chce to vychytat a ruzne natocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Knizska-nepřihlášená
21.10.10 10:32

Kacko, Nuna buggy se mi moc líbí, ale mám (možná zbytečné) obavy z koleček - působí, že jsou předurčena k ježdění v nákupních centrech nebo po skvělém terénu. Já hledám kočárek i na horší chodník, MHD…
Ale je to jen pocit :-)

• Citovat
  • Upravit
10482
21.10.10 10:44
Knizska-nepřihlášená píše:
Díky, taky je mám v užším výběru.Teď jsem ještě objevila Safety 1st advancer - v Babyparku mají za stejný peníze jako Multiway, půjdu tam oba omrknout.

safety 1st je dobrá volba, kamarádce se do něj krásně vlezla i dvouletá holčička, jen nemá polohování nožiček, „jen“ opěrku, ale je to celkem dobré i na spaní, nožičky si opře a nikam netrčí,
kočár je hodně prostorný, má dlouhou zádovou opěrku, je k tomu docela vysoký a dobrý nánožník, jen pláštěnka stojí za dvě věci.
má něco přes 8kf, a skladný je hodně, alá zapp a podobné kočárky.
má obrovský košík na nákupy, fakt dobrý, kamarádka říkala, že daleko větší a lepší než u slaloma, který měla souběžně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
21.10.10 12:38

Taky mám krátkou fabii,a golfák jme koupili Moon bugy fit 3,právě na cestování,do kufru se krásně vejde,ještě místo zbyde,a je super,malýmu je 2 a půl a vejde se tam určitě ještě příští léto,kdyby bylo potřeba a nechtělo se mu pešo,a to jsme dost velký,jen jsem si dokoupila podložku,aby to bylo zateplenější a měkčí,,možná nevýhoda jsou malý kolečka,do sněhu vyloučeno,a ten můj nemá polohovací nohy,ale možná už to vychytali,nebo jsou i jiný značky,který vypadaj úplně stejně a polohování třeba maj,to nevím/chipolino,espiro/ale malýmu to ani nevadilo,krásně se tam i vyspal,záda jdou až do lehu,ze všech kočárků co jsem měla jsem tenhle využila nejvíc,měla jsem ho od 9 měs.ale určitě by se užil už dřív.:dance: …přidávám foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
21.10.10 13:01

Kolečka u nuny jsou úplně v pohodě,jsem z vesnice a projedou i horší terén. :-) Taky jsem si myslela, že to bude hrkátko, ale kupodivu více teda hrkalo síčko. :-)
Jinak mě taky napadly babypoint mark q, epiro magic apd.Asi bych se snažila hledat golfky na placku, protože deštníkové jsou do felicie a asi i do fabie nic moc. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
21.10.10 13:14

quinny zapp - co viem, su to najmensie (po zlozeni) golfky. my sme si ich kupovali prave kvoli tomu, mali sme ich v aute stale, aby sme nemuseli skladat bugaboo cameleon. kupovala som ich na rady ostatnych mamiciek a boli sme spokojni. a ked kupis z druhej ruky, postasti sa ti aj za cca 2000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
21.10.10 14:10

zappa pro 9m dítko spíš ještě ne… to spíš zapp xtra, ale ten zase stojí 6tis a je to uplná novinka, takže použitý nebude…
zapp totiž není polohovací.. ač jsem ho měla, 2.5 roku, a quinny je moje srdcovka, miluju je.. Vojta v něm jezdil, asi od těch 10m, myslím, že je spíš až od roka.. nejdřív. jinak pro starší dítě super, je fakt maličký po složení.. je to držák, já sama kupovala jetý a ještě toho najezdil mraky..
ale pro menší dítě je lepší něco polohovacího, na spaní..

z těch BP/moon/espiro apod. se podle všeho nejlíp jeví espiro magic new 2010 - spojená rukojeť, jednoduché polohování nohou, pevná zádová opěrka. jen košík je hrozně maličky (oproti safety 1st, na který se ptá zakladatelka jinde..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
21.10.10 18:12

jaaaj, ja som prehliadla tych 9 mesiacov :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
21.10.10 20:24

Nebo koupit starší zapp a nově polohovací lehátko a taky se vejde do 4000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
22.11.10 15:31

Holky, taky se řadím mezi hledače golfek do fabie. Mám sporťák X-lander,maximální spokojenost, ale nakládání je za trest :-? Tak bych chtěla ještě druhý kočárek, jen takovou rychlovku. Mám ve výběru nunu,PP plíko mini, Casuplay skyline a bébé confort mila…a teď se nemůžu rozhodnout :-D Srdce mě táhne k nuně,ale pořád nevím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí