Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
SOS…
Holky prosím potřebuju poradit.Připadám si jako uplnej pitomec
,ale
mám novej kočárek BGB BEE,koupila jsem si fusak originál,ale nemužu ty popruhy z kočárku rozdělat tak,abych to prostrčila skrz fusak
Nevím,jak to popsat.prostě ty popruhy maj ty umělý cvakačky,ale ta látka je tlustější,takže skrz ten porpuh to neproleze,je tam nějakej fígl,kterej já ovšem nevím.Takže holky moc prosím pomužete?;)))Díky,Tereza
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Beečus, řešila jsem to tenhle týden. Musíš prostě zabrat a dobře to tam prostrčit. Není to jednoduchý, ale jde to. Těžko to vysvětlit přes PC. Jakoby jsem to tam cpala spíš jen tím jedním rožkem aby mi to na druhé straně vyjelo co nejvíc - takže ne naplocho ale po straně našikmo…a pak už to šlo protáhnout.
ahoj,aha,super;))díky moc,zaukolovala jsem muže a už to dělá
a ještě mi porad,jak to děláš nahoře,jak je stříška a já tam ten fusak natáhnu,tak zas nezapnu knoflíky u tý stříšky,když fusak nenátáhnu,tak se jakoby krčí ![]()
No, to jsem vyřešila tak, že jsem si protáhla fusakem (mám nahoře poutka) provázek a ten jsem zas protáhla dírou co je mezi tou stříškou a opěrkou, a to na obouch stranách. Nemít ta poutka tak fakt nevím, můj fusak je taky tlustej.
aha,tak já na to ráno mrknu,jak by se to dalo udělat,přitom ten fusak je BGB.Tak díky moc,pak napíšu,jak jsem to vyřešila
![]()
Jo, asi budeš muset improvizovat. určitě to nějak vyřešíš.
Já mám Lodger bunker.
ahoj,BUNKER jsem taky chtěla,ale pak jsem si koupila ten BGB..nakonec jsem já
zjistila,že mám vlastně jak návod ke kočárku,tak CD,pro ty línější
,tak jsem si ho pustila,tam je,jak se sundavají popruhy,ale jak je to s tím fusakem tam stejně není,takže jsem ho natáhla na opěrátko a boudu nemám na knoflíky,ale jen tak nataženou přes a je to dobrý
tak hezký den a díky ![]()
Tak gratuluji!
Na zimu už jste připraveni, tak hurá ven!
Ahoj ![]()