Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Zapp?
Přidejte zkušenost s Quinny ZappMně se teda libí
Já mám starší zappky a byla jsem s nima spokojená, jen jsem litovala, že nešly polohovat. Takže tyto jsou super!!
Ahoj no nedá mi to reagovat.Koukala jsem se a teda musím rict,že zajimaví.S touto značkou nemám skušenosti.Já jsem spíš na festovnější kočarky.Ale líbí se mi.
Muta, toto jsou golfky, jsou super, protože jsou lehké a skladné ![]()
Mě se teda také líbí, hlavně i to, jak rovnou udělali otáčecí sedačku… teď jde o to, zda budou kvalitní stále tak kvalitní…
Já si musím nechat zajít chuť, jelikož Lukša dostal před 3 měs. nové golfky…
Ja jsem si pořídila inglesinu.Takže,ale vypadá zajimavě.Už se docelá těším jak vyrazím,ale až najaře.Na zimu mám právě festovnější ![]()
Aduš, já myslím, že když jsou od stejného výrobce, tak by měly být kvalitní. Jen škoda, že nemají nějakou sytější růžovou ![]()
Deri-jojo, barvičky mohli být lepší…
ale černá s nějakou barevnou vložkou
![]()
My máme babypoint mark q… před tím jsme měli od hauck a sporťák máme PP gt3 … a nějak jsem šmejdila, co pořídím do budoucna na druhé
![]()
Dneska jsem je viděla v Tescu a vypadají zblízka mnohem lépe než na fotce a hlavně nenápadně jsem paní sledovala
a manipulace s nima je podle toho, co jsem viděla zřejmě hračka. Jsou krásné!:palec:
Holky, moc mě zajímaj zkušenosti s kočárek Zapp Xtra (2O11), takže kdybyste ho kdoliv měl písněte buď SZ nebo rownou kometář ke mě na web prosím ![]()
Zapp Xtra se řeší zde: https://www.emimino.cz/…ankovani/17/
já ho mám a jsem 100% spokojená… už jsem vystřídala několik kočárků, takže můžu srovnávat… dřív jsem ho nechtěla, když nebyl polohovací, ale Xtra je jednička ![]()
pryfish píše:
Holky, moc mě zajímaj zkušenosti s kočárek Zapp Xtra (2O11), takže kdybyste ho kdoliv měl písněte buď SZ nebo rownou kometář ke mě na web prosím
recenze je pod Zappem na stránkách ![]()
ahojky, taky jsem se pro neho rozhodovala a nakonec bohuzel - par dulezitych veci, zapp extra je sice polohovaci, ale uz neni na 25 kg ale pouze na 15 kg a nejdou slozit stejne, musi se ta polohovaci korbicka vyndat a podvozek se slozi stejne ale korbicka uz ne, do auta je to jedno, ale ja jezdim vlakem a kvuli schodum potrebuju kocarek dat do jedne ruky a smudlu do druhe, coz toto me velice zklamalo.